20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

VOLBY: Pavel na Hradě

Život prezidentů Klause a Zemana by bylo možné zfilmovat jen velmi obtížně, přestože tihle muži napsali pár velmi zajímavých knih. Život Václava Havla zfilmovat šlo, protože ten kromě knih napsal také kus historie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Mentlík 30.1.2023 6:36

Tak teď už schází jenom, aby rozhlas a TV začínaly každé ráno písní Budujeme. Jen nevím, má-li to být v původní nebo Krylově verzi.

I. Mentlík 30.1.2023 6:34

Moc o té hlouposti nespekulujte, když jste schopen naletět i na takovýto fake.

M. Boháček 30.1.2023 6:22

Pávek, Bureš nie su rudí krtci?

;-D

S. Sedlák 30.1.2023 5:13

Babiš toho zk...l v tto zemi tolik, že si ani nezasloužíme, aby takový ignorant byl prezidentem.

Historie ukázala, že naši novodobí prezidenti nedokázali být nadsyraničtí a že se nedokázali oprostit od premiérské role.

Je příjemné koukat, jak takoví rudí krtci, jako vy, skřípají zubní protézou.

T. Kučera 30.1.2023 5:03

O hlouposti Babisovych voličů svědčí to, že když jim řekl, ať si na něj vsadí, tak to udělali, i když jistotu takové výhry vám neslíbí žádná sázková kancelář.

J. Kostelanský 30.1.2023 3:53

Oslavný článek jako z Rudého práva. Až nabývám pocitu, že to není ledajaký Pavel, ale Svatý Pavel. Havel už takřka svatý je :-), a generál Pavel k tomu má skvěle nakročeno. :-) Alespoň mezi eurohujery.

Podobnost se svatým Pavlem je i jinde. Původně se Pavel jmenoval Šavol a pronásledoval křesťany. A pak (se) obrátil a stal jedním z nejvýznamnějších svatých.

Kdo by to byl kdy řekl, že se takový zázrak stane i v současném ateistickém Česku... :-)

Myslím, že bojovně naladení Češi chtiví po válce, kterých je zdá se většina, budou velice spokojeni. Nový prezident určitě nebude překážkou na cestě k po(s)tupné mobilizaci. Spíš naopak.

M. Šejna 30.1.2023 0:23

Pavel toho v úřadu prezidenta moc nezkazí. Kladení věnců zvládne určitě lépe než Babiš. Stejně tak bude lepším automatem na podpisy, zatímco Babiš by se občas porouchal. ;-)

Pavel ztratí většinu sympatií ve chvíli, až bude muset po příštích volbách jmenovat Babiše premiérem. Tam se ukáže, že aktuální výhra pravdolásky je výhra Pyrrhy

L. David 30.1.2023 0:12

S tím předběžným chvalozpěvem bych tolik nespěchal!

Nelze zapomenout, že Pavel svou životní kariéru zahájil tím, že si vědomě vybral vojenskou službu (údajně) rozvědčíka, ve skutečnosti záškodníka!!Je

Jak si bude počínat nyní, to nevíme. Ovšem podle toho, jak se profiloval ve volebním klání, nemám velká očekávání!