19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

VOLBY: Kdo vlastně vyhrál?

Generál Pavel je politická osoba „no name“. A že jeho celková volební kampaň nikomu neumožnila zjistit, koho tato osoba ve skutečnosti reprezentuje, čí zájmy bude preferovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 6.2.2023 6:10

Ano, mezinárodní vojenskou kariéru, dokonce VE DVOU vojenských aliancích. Takových "odborníků" skutečně nebude moc. Tak hlavně že ho za to obdivujete. ;-D

R. Langer 6.2.2023 6:07

Zvolils komouše, bolševiku z Brusele! ;-D

L. Novák 6.2.2023 6:05

;-D R^ Bingo! Zradil komunistickou stranu...!!

J. Hrdlička 6.2.2023 5:55

Naštěstí nevyhráliR^

J. Hrdlička 6.2.2023 5:54

Je dosti komické, když se nad marketingem v případě P. Pavla rozčilují ti, kteří stejnou věc v pohodě akceptují v případě A. Babiše. tam to nevadí, protože to je takový hodný pán, co rozdával peníze, zvyšoval důchody nad valorizaci (že se tím zvyšoval už tak příšerný deficit státního rozpočtu, přece nevadí, čert vem ty, kteří půjdou do důchodu po současné generaci).

P. Pavel má komunistickou minulost a taky se mi nelíbí její bagatelizování Pavlovými nekritickými fandy, ale na rozdíl od Babiše o ní dokázal mluvit vcelku otevřeně. Proto celkem očekávaně se šilo spíše do Babiše, který trapně kličkoval, plácal páté přes deváté a dokonce byl schopen zpochybnit spojenecké závazky, aby se zalíbil zdejším nechutným Putin fans.

J. Karza 6.2.2023 5:50

Banda zpsychotizovaných, zmanipulovaných voličů. Bez valného odporu. To je přesné.

J. Hrdlička 6.2.2023 5:47

A navíc klesá naděje, že se někdo (opět) bude těšit z internacionální pomoci/speciální operace. To naštve, co?:-)

I. Pávek 6.2.2023 5:36

Podepisuji, naprosto přesné, brilantní.

Pro mne je to, křivopřísežník, vlastizrádce, chameleon který mění barvu podle prostředí, lidské a vojenské houno v uniformě které se těší na další křivou přísahu. Rád bych věděl, co ta svině udělala s uniformou ČSLA. Jestli ji má složenou v truhle nebo ji pověsil v lese na haluz. Je z té lidské trosky na zvracení.

D. Stirsky 6.2.2023 5:34

Vyhrál Pavel, Vlkovi se to moc nelíbí a proto ty litanie. Hezky to řekla má dobrovolnická babička, které bude v záři 100 let: “Ten Pavel vypadá tak nějak víc prezidentsky”. A právě TAKÉ proto jej mnozí včetně mne volili. Pro mě to byl jeden z důvodů, neb funkce hlavy státu je skutečně ze 2/3 reprezentace: prověřování a přijímání vyslanců, jednání s zahraničními potentáty, kladení věnců, zahajovaní konferencí... A měl by rovněž, jak slíbil, usmiřovat rozhádané strany. Nic víc. Jen se bojím, aby to Pavel nepřeháněl a činil jen to, co prezident činit má. A po 10 letech inteligentního Zemana, který se záměrně stavěl do role plebejce a pozurážel kde koho a mstí se kdekomu, snad zase bude na Hradě noblesa a, doufejme, i tolerance, nadhled a určitá moudrost vyššího věku. Pánbůh ovšem Pavel není a i on bude činit kroky, které budou ke kritice.

J. Novak 6.2.2023 4:19

Tak, tak.

I. Dvořák 6.2.2023 4:12

Od Václava Vlka staršího to je normálka. Jeho představa o prezidentce Vitáskové, nebo popletenému Baštovi,, vzala za své. To naštve.

L. Novák 6.2.2023 4:03

:-).R^

L. Novák 6.2.2023 4:01

R^ Skvělý článek! !! Přesně se hodí i na ten Vlkův dnešní...

"...Tohle je od pana profesora neskutečná nehoráznost. Jsme již deset let svědky drsného marketingu Andreje Babiše, který používá nestvůrné techniky včetně naprostého vymývání mozků, a Jirák se trápí nad marketingem generála Pavla. Není to spíše marketing Andreje Babiše, který se vymkl zodpovědnosti, protože například děsil lidi válkou? V čem je negativní, že byl Pavel jako kandidát budován dlouhodobě? Nebyl by naopak problém, kdyby se objevil náhle? A proč se Andrej Babiš zničehonic objevil v Show Jana Krause, když budoval ANO 2011? To nebylo zvláštní? ..."

J. Huml 6.2.2023 3:53

Guma je p. LiborekRv

J. Huml 6.2.2023 3:51

R^

L. Novák 6.2.2023 3:15

:-) R^

L. Novák 6.2.2023 3:13

Hehehe, to je zase hromada houen! :-) V médiích se propírá rozpuštění Babišova skvělého marketingového týmu, který ještě v posledním dni před volbami dokázal sázkovým společnostem v Česku na poslední chvíli přidat na hromadu "rychlých prachů" dalších asi 10 tisíc nových sázejících a tiketů na vítězství Babiše, a pan Vlk senior "čirou náhodou" napíše slátaninu o tom, jakým je nový prezident "marketingovým produktem".

Mě by zajímalo, který prezident nebo politik či politická partaj současného či nedávného Česka produktem marketingové kampaně není. :-P

Pan Vlk k nám zřejmě přišel na návštěvu z komunistické totality, kde navzdory monopolu na vládnutí ve státě i ta komunistická partaj propagandu a marketing potřebovala, byť tehdy šlo (až na pár výjimek) o naprostý odpad v tomto řemeslném oboru.

Kdyby autor napsal, že mu jeho kandidát neprošel, protože marketing a propaganda zaměřená na penzisty s komunistickými kořeny a občany s nízkou důvtipností nezabrala na mladší generace ani důvtipnější seniory, keří mají konečně kandidáta, kterému lze dát ve volbách hlas, nemusel sepisovat tu tunu blábolů o "marketingovém produktu" vzešlém z prezidentských voleb. ;-)

Mladší generace spolu s řadou starších jednoduše darebáka s StBáckou mentalitou za prezidenta nechtějí. Nemá na to, a žádní skvělí marketéři mu nepomůžou ani s těmi největšími ;-O podrazy propašovanými do médiálních kampaní...!!

V. Chadim 6.2.2023 3:08

Teď už máme, co jsme chtěli?! Ano, máme a podívejte se na Hedvickův článek "Kocovina".

J. Matěna 6.2.2023 2:58

Dalo se očekávat, sláva lide český, máš prezidenta, je zas do čeho si kopnout.

Já to vidím tak, že poslední přehmat měl před více než 30 lety, když byl sotva moudrý a jako produkt bolševické rodiny v 15 letech vyhnán na výplach mozku k armádě. Jsem přibližně stejně stár, tož myslím si, že věci trochu rozumím.

Od té doby seká dobrotu, ve světě neudělal ostudu, udrží meč a moč, nemluví vulgárně a z cesty, neožírá se a na obraze bude vypadat dobře i kdyby byl od much podělán. Takže za mne dobrý a na české poměry až nadstandardně, řekl bych.

Ano, bruselský přikyvovač, to ano. A ke všemu přítel vrahů z vólstrýtu. Jindy by si člověk do toho s chutí rád zarýpal, ale vzhledem k mezinárodní situaci vlastně taky dobrý.

Nespokojenci, ať se přichýlí k dubisku tam na východě, když tam tak dobře a tady tak zle. Na cestu ať se vydají za svitu planety Měsíce a nezapomenou vzít butylku kravského žaludečního mléka, aby nevyhládlo.

J. Mayer 6.2.2023 2:46

Aleje tady i jiný názor:

https://www.forum24.cz/zjevil-se-nam-profesor-jirak-a-sdelil-ze-babisovi-bylo-ublizeno-pavel-je-jen-produkt-marketingu/

J. Kyška 6.2.2023 2:00

Shrnuto, podtrženo:

Máme my to ale mrzeníčko, mrzení...

Petr Pavel není prezident, kterého jsem si přál, ale čtu rád pana Vlka, a ten mě v minulých deseti letech naučil, že i když Zeman nikdy nebyl mým prezidentem, musím se s ním smířit. Poslechl jsem ho. Smířil jsem se se Zemanem.

Tak co bych se teď nesmířil i s Pavlem...

F. Žůrek 6.2.2023 1:15

Nějaký V. K. to již před volbami řekl zřetelně a jasně: "Mediálně je rozhodnuto, teď to odvolíme."

Tož je tomu tak. A teď jen hledíme, co z toho bude...

Tak tomu opravdu je! Tečka.

J. Huml 6.2.2023 1:14

Pane Vlku, zvoleny prezident ma za sebou mezinarodni vojenskou karieru, mezinarodne uznany prispevek a zasluhy nutne k zachovani obrany statu NATO. Po celou dobu se drzel sveho kopyta, a Vy byste, podle meho, se mel take drzet profese, ve ktere jste byl zkuseny a uspesny. Vetsina volicu generalovy schopnosti ocenila, asi lepsi volba za danych okolnosti. Co je na tom zase podezreleho?

Z. Jemelík 6.2.2023 0:44

Skvělá analýza. Ale kdybych ji napsal já, nevyšla by a už bych si v Neviditelném psu nevrzl.

J. Kudrnová 6.2.2023 0:43

Konečně velmi inteligentně napsaný článek o volbách presidenta. Lidem českým byl narván do huby marketinkový produkt podobně jako kdysi cpali v reklamách vložky s křidýlkami. A následuje veselí, jak se to povedlo a u většiny to zabralo. Použit byl též černokněžník Babiš, aby si i děti přišli na své. 8-o

B. Liborek 6.2.2023 0:22

Vyhrálo PR loutkovodičů gumy. tak to je a bude veselo až milo;-D