Středa 10. prosince 2025, svátek má Julie
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

VOLBY: Bude to ještě zajímavé

Volby dopadly hezky úhledně. Dva favorité doběhli stejně, shromáždili spolu 70 % hlasů a zbytku pelotonu přisoudili smutnou úlohu pokoušet se vyměnit svůj elektorát za sliby funkcí v prezidentské kanceláři.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PH

P50e98t13r 34H96a34n

16. 1. 2023 13:35

Až na to, že na toho rozvědčíka studoval a studium dokončil až v roce 1991. Takže žádným komunistickým rozvědčíkem nebyl. Kdo a čím ho tedy bude vydírat?

0 0
možnosti
VC

A jak to bylo v Brně s byty víte. Většina z našich politiků jako třeba Blažek má za sebou malé i velké lumpárny a jsou vydíratelní.

0 0
možnosti
Foto

V komunistické straně byl Pavel proti svému konkurentovi poloviční dobu, studium "na rozvědčíka" dokončil v USA, Francie jeho zásluhy ocenila Řádem čestné legie, Václav Havel jej vyznamenal a povýšil na generála. Co z jeho minulosti by mělo sloužit k jeho vydírání silněji, než ne zcela průhledné ekonomické i špionážní aktivity druhého z postupujících kandidátů?

0 0
možnosti
PV

to jsem z toho jelen,...ty vážně agenty 007 třídíš dle toho, kde chodili do školy ? myslíš, že tyto jedinc váže nějaká ideologie ? chudáčku snílku...

0 0
možnosti
AN

A64l34b67e11r69t 94N45o13v47ý

16. 1. 2023 14:46

Komoušku, líbí se mi jak vás vytočil příspěvek pana Jelena. Možná se zeptáte jak jsem to poznal? Je to jednoduché, vy komouši vždy začnete každému tykat, když vás svým názorem nasere.

Čestík.

0 0
možnosti
PV

jsi úplně mimo, ale užívej si svoji chvíli slávy...každému tykám ne kvuli tvé přestavě jakési nasralenosti...miochodem, komoušek Pavel je ten správný chlap ?

0 0
možnosti
Foto

Pořád mi připadá o fous lepší, než druhý kandidát, který podle svého písemného prohlášení sní o přeměně NATO v útočný pakt.

0 0
možnosti
VK

V44. 78K58u95h41a49j

16. 1. 2023 14:20

A předsedou ZO KSČ byl Pavel taky jen na naoko, aby zmátl nepřítele, ne?:-/

0 0
možnosti
ŚS

Vydíratelný je úplně kdokoliv, složek netřeba. Já raději prezidenta který kdysi prokázal statečnost a odvahu než úlisného lháře. Lidé se moc nemění.

0 0
možnosti
ZL

To těžko. To je houby konspirace, když to o něm všichni vědí.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz