25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

ÚVAHA: „Silné Česko zdarma!“

Tento týden jsme se konečně odhodlali zbavit se starého dětského kola, ze kterého už obě naše děti odrostly. Žena se rozhodla, že ho dá zadarmo. Peněz bychom za něj stejně moc nedostali a za to handrkování s lidma to nestojí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Petr 13.9.2021 12:35

Toto není pravda. Pro vyhlášení nouzového stavu potřebuje vláda schválení parlamentu a i tak jí to blokovali pomatení "nezávislí" soudci...

Když se Tománková na Primě ptala P. Fialy, jak by on bojoval proti koronaviru, odpověděl, že by zvýšil kompenzace pro majitele zavřených hospod. Když mu řekla že se ptala na něco jiného, jen to zopakoval. Když se ho zeptala potřetí, nedokázal odpovědět...

L. Netolická 13.9.2021 12:27

Opozice kritizovala hlavně to, že Babiš otevřel supermarkety a zavřel malé obchody. Že je to nelogické opatření a protiústavní opatření.

V. Čermák 13.9.2021 12:54

Ale ono to Je Logické. supermarkety prodávají Nezbytné Potraviny, kdežto obchůdky prodávají věci zbytné. Vy osobně se raději k Logice nevyjadřujte. To samozřejmě platí i pro blábolící neumětelskou Opozici....;-DRv

J. Jurax 13.9.2021 21:25

Ale kuš - z vůle Babišovy jsem si mohl koupit gumový rohlík v hyper super, ale čerstvý křupavý rohlíček v malém pekařství za rohem už ne. |To byla věc zbytná.

A vtom hypersuper jsem si z vůle Babišovy nemohl koupit ani fusekle, měli je tam na regále, ale nesměli prodávat. A obchody s textilem byly z vůle téhož uzavřeny.

Vy osobně se fakt raději k logice nevyjadřujte. Svědci Babišovi jsou s ní, velebíce svého guru, výrazně na štíru.

P. Milan 13.9.2021 22:04

:-)

Je to vůl.

V. Petr 13.9.2021 12:58

To není nelogické opatření, v supemarketech jsou lidé mnohem dále od sebe, dokonce i u kasy alespoň na vzdálenost délky vozíku. V v malém obchodě stojí těsně u sebe!

Prostě, opozice i soudy zcela ignorovaly právo lidí na ŽIVOT! Namísto toho upřednostňovaly komerční zájmy živnostníků!

P. Kavan 13.9.2021 19:11

Jistě, férové by bylo zavřít všechny. Jenže lidi by pak neměli kde nakupovat, že? Já, z hlediska zákazníka, jsem rád, že zůstalo otevřené aspoň něco, a to nejdůležitější se koupit dalo. Když si později někdo vymohl aby se v supermarketech prodávaly jen potraviny a ne ponožky (kvůli férovosti), tak zákazník na tom tratil - už neměl vůbec kde ty ponožky koupit. Já bych řekl, že vláda postupovala rozumně a logicky - nechá otevřené to nejdůležitější, ostatní se zavřou, a budou dostávat podporu aby nezkrachovali. Jak moc ta podpora fungovala, to už nedokážu posoudit, ale myšlenka byla rozhodně správná.

V. Petr 13.9.2021 12:30

R^R^R^R^

Viz žranice opozice na Karlově mostě!

J. Šebek 13.9.2021 12:37

Přesně tak jak píšete.R^

K. Machala 13.9.2021 0:57

To je zvláštní. Tak SeznamZprávy-Novinky prý straší proti očkování, a já mám dojem přesně opačný, že jsou nejvíc nevyvážení ve prospěch experimentální vakcíny, až propagandisticky slaboduchá masírka. Jestli dali sporadicky pár článků o reálných případech, že se někomu (třeba britské novinářce BBC) něco stalo, konkrétně zemřela, tak když je to pravda, to se nesmí napsat a za pravdu se dávají pokuty? Nebo si autor dělá legraci?