Neviditelný pes

ÚVAHA: Čtvrteční náhody?

18.10.2008

Ve čtvrtek 16. října 2008 večer zničil požár levé křídlo Průmyslového paláce. V pronájmu jej měla firma Jana Kočky, bratra zavražděného Václava Kočky mladšího. Novinky.cz ve čtvrtek večer napsaly:

„...Podle rodiny byl požár založen úmyslně a s vraždou syna provozovatele Matějské pouti souvisí...

...Podle zdroje z rodiny Jana Kočky, staršího bratra zavražděného Václava, si levé křídlo paláce pronajímala jeho firma, jejíž veškeré zařízení a dokumenty shořely...

...Rodina považuje požár Průmyslového paláce za úmyslně založený...“

A podobně jako po Ďuričkově vraždě začalo i tentokrát Krizové centrum Lidového domu ještě během požáru rozesílat novinářům SMSky, že požár nebyl založen úmyslně a nemá s Kočkovými co dělat. Oheň hořel, hasiči hasili, ale ČSSD už věděla, že to byla nešťastná náhoda. (Když jsem četl, že spindoktoři socdem jsou rychlejší než hasiči a policisté, vzpomněl jsem si na nejlepší vtip roku 2006 „..´Pane premiére, zastřelili podnikatele Mrázka!´ - ´Jejda! To už je osm´..?“)

Dnes už i rodina Kočkova tvrdila, že to bylo jinak:

„...´Byla to nešťastná náhoda,´ řekl však v pátek o požáru Průmyslového paláce Jan Kočka. ´V budově jsme měli pouze stroje na uklízení, protože máme úklidovou firmu. Samozřejmě jsme pojištěni. Sídlo naší firmy je někde jinde, takže nám neshořely žádné dokumenty ani účetnictví,´ pokračoval Jan Kočka...“

No a při v čtení o požáru se objevily i další dvě zajímavé informace – že není až tak úplně pravda, že by se pan předseda ČSSD nestýkal s panem Ďuričkem, ten byl dokonce na jeho srpnové oslavě narozenin, a druhá, že se v prostorách, které měla v levém křídle Průmyslového paláce pronajaté firma pana Kočky měl na jaře 2009 konat sjezd ČSSD.

Že se po minulém čtvrtku jedná o další čtvrteční náhodu a že mezi panem Paroubkem, rodinou pana Kočky a panem Ďuričkem nebyly žádné nadstandardní styky mohou věřit jen pravověrní voliči Strany se sociálním cítěním za peníze jiných.

A dobře jim tak!

zakaz zbrani

www.angle.cz



zpět na článek