19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hobo 23.7.2007 15:21

Mám volno

No, aspoň vím, že když zase budu vidět článek podepsaný "F. Vízek", nemusím ztrácet čas a mohu se zaměřit na něco, co bude mít hodnotu.

Čabas 1.7.2006 11:09

To je tragedie

Vážený pane Vízku,

souhlasím s Vámi, že označovat Paroubka v tisku za pedofila je nechutné, ale měl byste si uvědomit, že ČSSD proslula skandály od strojvůdce Standy přes Pozemkový fond, Bionaftu až po zjevné propojení vládnoucích kruhů s organizovaným zločinem. Dále se domnívám, že v civilizované zemi by takovéto aféry musely vést k odstoupením vlády. Myslím si také, že "člověk Paroubek" spolu s Rathem a dalšími přispěl velkou měrou k fekalizaci české politické scény. Váš článek tudíž bohužel i já hodnotím jako velmi naivní až hloupý.

F.Vízek 30.6.2006 9:02

Nevycházím z údivu

Nevycházím z údivu, jak si mnozí "demokraté"  představují politickou scénu a jak se domnívají, že má vypadat diskuse. Měli by vzít na vědomí, že zakotvení občana v kterémkoli proudu: konzervativním, liberálním, křesťanském, socialistickém, komunistickém, republikánském atd atd. je možné, běžné a normální. Listina základních práv, která je součástí i našeho ústavního pořádku, garantuje všechny svobody všem.

A pokud jde o diskusi, dialog, debatu?  Patří do ní nadávky, nebo argumenty?  Za rozdílný názor budeme opět ostrakizovat, poté dojde na dlouhé nože a nakonec na šibenice? 

Vzpamatujte se, "demokraté".  Příkladů nevinných pronásledovaných lidí (i popravených) jenom za politický postoj nesouhlasný  s vládnoucí mocí  máme v dějinách už dost!  

patpong 29.6.2006 23:29

nezlobte se, ale nelze jinak.

Vízku, vy jste blbec.

F.Vízek 30.6.2006 9:04

Re: nezlobte se, ale nelze jinak.

Kdyby tomu tak bylo a já byl opravdu vůl, jak píšete, patpongu, určitě byste moje tvrzení vyvrátil lehce na faktech. Protože jste ale s argumenty v koncích, nezbývá Vám než nadávat, že?

To je Vaše představa svobodné výměny názorů?

Tom 29.6.2006 12:10

polovina

jedna polovina národa vám jistě za slova o "člověku Paroubkovi" poděkuje a ta druhá vás pošle do pekel.jedno je však jisté-ČSSD včele s vašim géniem a osočovaným chudákem lhala i v předvolebních heslech typu "jistoty a prosperita zcela zdarma do každé rodiny" tedy sociálně slabé (protože někdo na ty jistoty bude muset vydělat, že?!).  Myslím, že ti co se jim moc makat nechce (s tím souvisí i stěhování za prací a spousta nepohodlí atd) přece museli ČSSD volit, protože mít něco zadarmo (se socany) nebo muset makat (s ODS) tak to jak ta ovce nebudu přemýšlet, zda "člověk P. lže nebo ne a jdu ho volit...

Jiri 29.6.2006 0:05

Dokonale oblafnuti soupere

Pane Vizku, ta vase logika je temer odzbrojujici - prave jste nam naznacil, ze tim, ze se komunisti podileli na prusvizich socialni demokracie, ztratili na popularite (a to vse proto, ze to byl Paroubkuv genialni zamer). Jinymi slovy, jeho vladnouci strana naschval delala malery a spolcila se s komunisty, aby je mohla disreditovat. Je to ve sve prostote vskutku genialni manevr.

F.Vízek 29.6.2006 10:47

Re: Dokonale oblafnuti soupere

Logika je něco, s čím asi nekamarádíte, že? 

V letošních volbách kleslo procento voličů KSČM nevídaným způsobem a díky tomu i počet jejich poslanců.  ČSSD si polepšila v procentech i v počtu poslanců (byť by byla ráda měla jistě ještě víc, jako každá strana).  Voliči KSČM, jejichž absence při volbách osciluje kolem nuly, protože jsou disciplinovaní, mohli teoreticky přejít i k ODS i k zeleným i k lidovcům, ale SOTVA JE TO LOGICKÉ, že?

Takže závěr jedině možný: Paroukova politika umenšila KSCM způsobem nevídaným, což je hodné úcty. Tečka.

Ladislav N. :-))) 29.6.2006 17:01

Re: Re: Dokonale oblafnuti soupere

A není to jedno, jestli jsou komunisti v ČSSD nebo v KSČM, a navíc vládnoucí společnými silami? 8-o Vízku, Vízku...

F.Vízek 30.6.2006 9:09

Re: Re: Re: Dokonale oblafnuti soupere

Nejen republikáni, kanzervativci, liberálové, socialisté, komunisté ... ale i jiné politické zakotvení může občan mít, pokud není v rozporu s Listinou práv a svobod. Tak je to běžné v celé demokratické Evropě. Čili smiřte se s tím, že sice Paroubek komunisty silně UMENŠIL, ale pořád jsou, pracují a legálně vystupují... Dokonce jsou mnohem silnější než lidovci i než zelení. Tak to je.  Jejich názory můžete v diskusi kritizovat, vyvracet, ale nemáte právo je umlčovat. Tím jim totiž náramně pomáháte k preferencím...

podloženej paroubek 28.6.2006 23:20

ten pí-ár

připomíná čítankové článečky o mladinkém Voloďovi Uljanovovi, jak se krásně učil a tak

;-D;-D;-D to psal fakt dospělej chlap? Nebo prostitut-----------

F.Vízek 29.6.2006 10:36

Re: ten pí-ár

Neměl byste přesně formulovat, které věty mého textu nesedí, které jsou oslavné a nepravdivé?  Osobně se domnívám, že prostitut, rektální alpinista a podržtaška (jak nacházích v komentářích) by se spíše snažil vlichotit  VÍTĚZI VOLEB, aby mu neunikl prospěch, že ? Jaký význam by mělo pro konjunkturalisty vyzvedávat někoho, kdo skončil v opozici ? Vzpamatujte se!

Buvol 29.6.2006 11:37

Re: Re: ten pí-ár

Vážený pane Vízku, jest-li dovolíte, nerozčilujte se. Je to zbytečně! Máte tu co činit s bolševiky naruby....

Starý J. 28.6.2006 22:50

Tichá dohoda

Nejsem soudruh, oslovení soudruhu si vyprošuji, já Vás také neurážím, neoslovuji Vás VOLE!

Čtěte pozorně, nemluvím jen o rodině, ale i o SOBĚ! Nevykládejte mně, že jsem kolaboroval, to je málem na žalobu! Jaký pro to máte důkaz? Nejsem povinen se Vám zpovídat, „jak jsem bojoval proti komunistům“! Je to nová metoda komunistů zde na PSU vnucovat všem pocit viny, že KOLABOROVALI, metoda, jak rozpliznout vinu pokud možno na celý národ, aby se vina opravdových zločinců umenšila! Chcete tvrdit, že celý národ kolaboroval s Hitlerem. To jen proto, že se krom drobných záškodnických akcí, nedalo proti Němcům otevřeně bojovat? Proti bestiální diktatuře se to dá jen opravdu vynímečně. Je to otázka také vnějších podmínek. Pražské povstání také vypuklo až byla zahraniční vojska blízko! A odpovím Vám, jako jednomu podobnému soudruhovi z vašeho hnízda: Vyráběl jsem ve sklepě atomovku na Novotného a gen.Svobodu, který se OSOBNĚ zasadil o to, abych nemohl do škol! Jen kamarád přestal dodávat jádro!

A dotaz, proč se nenavážím do Klausovy matky? Jednak nemám informace o jejím horlivém členství a i kdyby, píše sem takové nesmysly jako Vízek a volá po diskusi s ní o tom? Podporuje a obhajuje rehabilitaci komunistů až do ústavních funkcí? Až to bude dělat, vezměte na to jed, že to ode mne dostane  Klaus neKlaus!

Pavel 28.6.2006 22:24

Nepíjte tu kořalku pane Vízku.

Paroubek se zasloužil a stále tak činí, aby komunisti nezůstali v pozadí. Volby neovlivnil Kubice, ale strýček Vik, pan Rod, kakaový Bob a jiní šibalové. Díky jim jsem měl snadné rozhodování.

Starý J. 28.6.2006 22:19

Pane Vízku!

Příklad další ÚČELOVÉ LŽI Paroubka, zopakované krom akce ODS mínus včera při hodnocení koaliční smlouvy: Zvýšením DPH vám ODS přinese zdražení potravin, vodného, atd.

Minulý týden: Zdražení rohlíků, jako kdyby se DPH zvedla ne na 19, ale 33%, chleba – jako by se DPH zvedla ne na 19, ale na 29%, v Brně zvýšení ceny vodného a stočného, atd. To už zde vládné ODS, nebo ještě ČSSD. Jenže zase – kdo z „prostých občanů“ si toto uvědomí, nebo kdo z voličů ČSSD a KSČM si to CHCE UVĚDOMIT??

vládík 28.6.2006 21:23

JEDNO OKO NEZŮSTALO SUCHÉ.

Opravdu jste nás rozplakal. Měl byste možná Paroubka nahradit. Demagoga vašeho formátu aby pohledal.

tich@dohoda 28.6.2006 21:03

poslechnete soudruhu Stary

me by zajimalo, co konkretne jste proti komunistickemu rezimu udelal vy, ne bekot o vasich rodicich, rodine , jejich osudu je mi uprimne lito, sam jsem si s komunisty uzil sve. Jen nechapu, proc se navazite do pana Vizka, ktery mimochodem ma naprosto totozny osud jako pan senator za ODS,ktery sem prispiva obcas clanky a komentari, vcetne onoho clenstvi v KSC a nasledny trest v delnicke profesi. Ovsem za celou dobu jsem neslysel nejen vas ale nikoho se do pana senatora ODS navazet a pripominat mu, ze byl komous. Osobne jsem tomu rad, nebot jej povazuji za slusneho a cestneho cloveka, tedy cestneho v kontextu ze je to politik, takze to musime brat s rezervou :-( .

Ovsem pana Vizka povazuji za minimalne stejne slusneho, ten je ovsem podle komentaru ze Psa absolutne zodopovedny za vsechny zlociny komunismu a celou mizerii te doby. Ne vy co jste cely zivot vzorne kolaboroval, nebo alespon mlcel, ne soudruh prezident, ktery kolaboroval zcela jiste. Proc se nenavazite do matky soudruha Klause, ta byla v KSC/a horliva/ az do 89 roku, pan Vizek do 29 let potom jej vyhodili.

G. Pašek 28.6.2006 21:06

Prdlačku, on mu ten lom jenom prospěl, jinak už by byl pod drnem . . .

.

Ladislav N. 28.6.2006 22:50

Re: poslechnete soudruhu tich@dohoda

Víte, tady ani tak nejde o to, co kdo dělal za totáče. Jde o to, co kdo dělá dnes. Vízek tady  tluče do čtenářů KOMUNISTICKOU PROPAGANDU, proto je mu spíláno a je posílán ke všem čertům. A vy to vlastní demagogií podporujete, z čehož se mi dělá šoufl. Opakuji, že důležité je, kdo hlásá komunismus dnes! A že Vízek komunismus hlásal už zamlada, je přitěžující okolnost. Blbost ho neomlouvá.

Podle vás je zřejmě nutné hájit komunisty, aby mohli lhát a hlásat stejnou propagandu, jako před lety...

Starý J. 28.6.2006 22:52

Re: Re: poslechnete soudruhu tich@dohoda

Už mu to píši ahoře, ale předpokládám, že naprosto zbytečně. V diskusi se chytají naprostých nesmyslů a argumenty jako by nevnímali!

Ladislav N. 28.6.2006 23:02

Re: Re: Re: poslechnete soudruhu tich@dohoda

Nejspíš jsou ze stejného těsta... komunistického. :-/

podloženej paroubek 28.6.2006 23:31

Re: Re: Re: poslechnete soudruhu tich@dohoda

soudruh Vízek vyrostlej na komunistických čítánkách zastydl a styl přenesl do nového století. Ten svůj článek by mohl číst v novácké Zlaté mříži. Jedno oko by nezůstalo suché. Smíchy

podloženej paroubek 28.6.2006 23:28

Re: poslechnete soudruhu Stary

oblíbenej trik demagogů typu tichá dohoda: "za své chování a postoje člověk nemůže, zato za příbuzné ano".

G. Pašek 28.6.2006 21:00

Kdo váží více . . . 2 Paroubkové nebo 1 Paroubková . . . .

Nápověda . . . . 1 Paroubková.

brnakjohn 28.6.2006 20:50

Paroubek

Člověk ????????????

Starý J. 28.6.2006 20:35

Pane Vízku!

Naprosto pravidelně nám dáváte zde školení o tom, že jste  „se dostal na seznam 6335 úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne i moji rodinu“. Nezbývá, abych Vám stejně pravidelně odpovídal, že já jsem se dostal na seznam ne 6335, ale desítek, možná stovek tisíc úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne, moje sourozence a rodiče, a to v době, kdy Vy jste s nadšením pomáhal tyto seznamy jako partajník vytvářet! Ty důsledky, na rozdíl od Vás, trvaly celých 40 let! A lidé se na tento seznam „úhlavních nepřátel“ na rozdíl od Vás dostávali naprosto nezaslouženě. Stačilo, aby měli jen např. ševcovskou živnost, nebo 5 ha polí, které s nadšením neodevzdali do JZD. Takže, nezlobte se, nad Vašim osudem se rozhodně nerozpláču ani já, ani mnoho dalších. A na rozdíl ode mne (a dám ruku do ohně i těch, co byli na seznamu se mnou) , Vy znovu tlačíte naprosto bezprecedentním velebením guru Paroubka pohrobky organizace, o které píšete, že Vám TOLIK ublížila, znovu ke korytům! Jak se ve Vás má člověk vyznat! Volat své trýznitele (a Vy tvrdíte, že Vás poškodili) znovu na sebe, odporuje dokonce i křesťanským zásadám. Běžně je to úchylka zvaná masochismus!

F.Vízek 29.6.2006 10:55

Re: Pane Vízku!

Můj otec, milý pane Starý, Alois Vízek měl živnost v Jablonci nad Nisou dokonce až do roku 1960.  Byl košíkář, měl dílnu a obchod na hlavní jablonecké třídě. Když jsem šel v kariéře dolů, byl jsem tudíž pokaždé syn živnostníka, i když otec vykořisťoval jenom manželku a nás čtyři děti. 

Co Vy mi budete povídat!  Celý život (přesněji od svých 29 let)  jsem byl občanem druhé kategorie a i moje čtyři děti púocítily, zač je toho v totalitě loket.  Ale nebrečíme. Jenom jsou nám k smíchu pozdní ANTIkomunisté, tito pozdní "hrdinové".

Ladislav N. :-))) 8.7.2006 4:18

Re: "...Co Vy mi budete povídat!..."

"...Můj otec, milý pane Starý, Alois Vízek měl živnost v Jablonci nad

Nisou dokonce až do roku 1960.  Byl košíkář, měl dílnu a obchod na

hlavní jablonecké třídě. ..."

A proto jste vy, Vízek "junior", vstoupil do komunistické strany... ;-DR^ a komunistickou závist hlásáte dodnes...Rv:-/

Starý J. 28.6.2006 20:35

Pane Vízku!

….Až tak daleko se zašlo, aniž by se kdo červenal, aniž by kdo zasáhl a řekl DOST….

Sám přiznáváte, že Paroubka nemá polovina národa „ráda“? A co s tím? … aniž by kdo zasáhl a řekl DOST…Kdo bude ten, kdo v případě Paroubkova vítězství ZASÁHNE, kdo bude ten, kdo řekne DOST!  A jsme u toho. Paroubek se netají tím, že zasáhne se svou vítěznou sestavou do tiskového zákona! Zasáhne tak bezohledně, jak dokázal bez diskuse s opozicí, bez ohledu na své koaliční partnery, SE KTERÝMI BYL DO FUNKCE PRESIDENTEM JMENOVÁN, (jak krásný podvod hned od začátku kariéry), prohlasovat s komunisty jakýkoli zákon! To bylo opravdové VAROVÁNÍ, které nám člověk Paroubek předváděl! Zatím jenom si jeho lidé a on sám stěžují na všech stranách a nechávají odvolávat nepohodlné. Stačí si jen vzpomenout volání ředitelů komerčních TV na kobereček po prohraných hlasováních! Trapas jeden za druhým. Vzpomínám na kreslený vtip Kantorka po roce 1986, kdy pán stál v koutě s bičem a práskal psy, se slovy: Já vás naučím mít rádi svého pána! Říkáte DOST! Proč nejdete na radu k „hodným komunistům“, kteří již „20 let neudělali nic špatného“ (mimochodem pouze 16, v roce 1989 měli pendrekový rok), ti zjistili hned v počátku, že národ mohou k lásce JEN PŘINUTIT, a to jakoukoli metodou, kriminálem, šibenicí, pronásledováním, zavřením hranic atd. Jak to udělá „člověk Paroubek“?