28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

ÚOOZ: Možná, prý, asi

Minulý týden se v Právu objevil úžasný článek. Jeho titulek zněl "Janoušek se prý snažil dostat k zabaveným miliardám MUS" a text stál skutečně za přečtení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 4.8.2014 23:27

No jo

a už aspoň sebrali Janouškovi řidičák za jízdu pod vlivem návykové látky?

P. Götze 4.8.2014 11:08

RE

Na rozdil od pana autora mne zase prekvapuje, jak si clovek dokaze vzit nejaky novinovy pamflet, vzit ho jako tu skutecnou realitu a zrejme tedy spickovou praci nejakeho novinare a predpokladat, ze to je vse pravda a nic jinyho policie nema. Zrejme mate vysoke mineni o ceskych novinarich a jejich clancich. Bohuzel zrovne tohle s vami nesdilim a tudiz nemohu ani sdilet vase rozhorceni. Proste okurkova sezona a tento clanek patri shruba do teto kategorie.

P. Kmoníček 4.8.2014 9:19

To co předvádějí

Ištvánové a Šlachtové pro národ čeledínů bohatě stačí.

Z. Švrček 4.8.2014 8:46

Jo, pane Wagnere

Asi to vidíte docela správně, ale je to vše na houby. Česká media již Janouška nařkla, spolu s policií obvinila, ale na rozdíl od policie a soudů již i odsoudila. Všichni v této zemí tedy vědí, že sprostý podezřelý Janoušek je vlastně gauner a taky již i mediálně usvědčený vrah. Nyní se jen čeká, až na něj něco najdou. Cokoliv. A Janoušek není sám, takových mediálních postav s puncem grázla je dnes habakuk..

P. Zeman 4.8.2014 9:15

Re: Jo, pane Wagnere

Janoušek grázl je a za katr patří. To, co předváděl poté, co úmyslně přejel ženskou na to již stačí ;-).

Z. Švrček 4.8.2014 9:33

Re: Jo, pane Wagnere

A že jej zatím nezavřeli, když to je tak jasné, ten jeho ůmysl a vůbec... Já se omlouvám, já u toho nebyl, jako vy, tak mi prosím pěkně promiňte, že furt prudím s nějakými pochybami o práci naší neúplatné policejní a justiční mašinérie, což denně svojí tvrdou prcí a sqělými výsledky dokazují třeba ústy svých mediálních hvězd Ištvána a Šlachty za podpory nekompromisních státních zástupců...

R. Tesařík 4.8.2014 13:18

Re: Jo, pane Wagnere

úmyslně přejel..vy jste rychlej, jako Speedy Gonzales.

P. Maleček 4.8.2014 8:11

Není nad reálný případ dokazující zkorumpovanost policie

Jestlipak aspoň naše policie porovnala příjmy p. Janouška s jeho prokazatelnými smluvními vztahy. Nechci polici radit, ale odtud by se dalo začít.

A na obranu jednotlivých slušných a schopných policistů uvádím příklad policisty ústecké protikorupční policie, který si v r. 2006 dovolil rozkrýt příjmovou stránku jednoho z členů ústecké mafie, dnes vlivného člena ČSSD a krupského starosty Matouše.

Poté co kontrola jeho příjmů (z většiny pocházejících od firem pracujících pro město Krupka či pod cenou kupujících městské pozemky) policistu dovedla až k šméčků prováděných vrcholnými ústeckými politiky, byl tento policista z případu odvolán, byla na něj policií podána žaloba a tím byl od policie vyhozen. I poté byl řízeně dehonestován jeho pracovní i soukromý život. Až tak, že se na nějaký čas stal bezdomovcem.

Soud konaný až po několika letech policistovu vinu samozřejmě odmítl, ale do policie už zpátky přijat nebyl. Nyní se s policií zatím marně soudí o náhradu škody. Kolik pak asi takových případů je? A naše slavná údajně necenzurovaná média, včetně Lidových novin se o ně vůbec nezajímají.

Zatímco onen policistou téměř usvědčený dnes starosta Matouš vyhrává volby díky uplácení a manipulacím s volebními lístky evidentně krytého policií i krajským soudem, dál díky své většině v zastupitelstvu Krupky realizuje předražené zakázky a pod cenou prodá majetek města. A je dnes byť řadovým, ale vlivným členem ČSSD. I to je dnes možné prý v "naší" ČR.

M. Mýval 4.8.2014 8:17

je ve správné straně

V ODS by už bručel

V. Hajková 4.8.2014 8:07

Vážený p. WAGNERE

Díky  za  skvělý  článek.  Doufám,  že  Vás  tu  čím  dál-  levicovější   diskuteři  za   tyto  pravdy  nerozcupují   :-))))))))))))

J. Svoboda 4.8.2014 14:26

Re: Vážený p. WAGNERE

Paní Hajková, je nabíledni, že vám a vašim soukmenovcům, když se někdo nelíbí, nebo s vámi nesouhlasí, je levicovým diskutérem. Je to ukázka vašeho břitkého, i když jinak dost mdlého rozumu.

J. Vavrochová 4.8.2014 5:46

Novináři asi nemají o čem psát,

televize nemá o čem vysílat, tak fantazírují a "domnívají se", jak by věci mohly být a dít se. To je, bohužel, "zpravodajství" dneška.

V. Hajková 4.8.2014 8:03

Re: Novináři asi nemají o čem psát,

Vám  se  prostě  nelíbí-  nic  co  se  napíše  a  je  proti  vašemu  přesvědčení!  Jo  je  to  bída  že?  Kde  jsou  ty  časy-  kdy  jste  se  dočetla  v  RUDÉM  PRÁVU  -  o  uspěších  horníku  - stachanovcu  -  a  nakonec  o  uspěších   celé  země,  která  splnila  o  pul  roku  další  PĚTILETKU  :-)))))))) To,  že ale   nybyly  k  dostání  dámské  vložky  jednoho  typu  a  nenutily  vás  reklamy  k  přemýšlení  jaké  si dnes    vybrat-  že  Zelenině  a  Ovoci- vás  nikdo  nenutí  si  po  celý  rok vybírat-  veškeré  i  světové  ovoce-  to  že  v  ""PRAMENU  -  jste  si  mohla  vybrat  mezi  jedním  typem  zrnkové  kávy  a  3  druhy  sýru-  to  je   nesnesitalné  že?    :-)))))))))))))))))))

T. Czernin 4.8.2014 4:33

Naše čacká policie má Pomáhat a Chránit...

A co z toho je?

Hov*o...

Z. Rychlý 4.8.2014 7:30

Re: Naše čacká policie má Pomáhat a Chránit...

Co z toho je -  nepříjemný PaCh.