24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Žalobci a Čapí hnízdo

Případ Čapí hnízdo, nad nímž se vznáší podezření z mnohamilionového podvodu, vyšetřuje už nějakou dobu policie ČR. Dozor nad vyšetřováním má městské státní zastupitelství v Praze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Herejk 3.4.2017 23:56

Další díl

seriálu Prohnaný lump Babiš. Stačí číst titulky. Snad toho Babiše začnu mít rád.

J. Kyselková 3.4.2017 16:06

Kariera pana Babiše

má pevnou konstrukci. Všechny podplatit nemohl. Ale jsme krátcí (a příliš počestní) na to rozklíčovat jednotlivé složky "zázraku Bureš". Já myslím, že dobrý nápad Andrej měl, když si koupil media - sice ho nemusí pouťově uctívat - stačí, když selektují skutečnost a uctivě pomlčí jeho zlodějny. Pěkné je též hodit mnohé na Kalouska. ODS se zadařilo diskvalifikovat útoky tak tvrdými a podlými, že zdravý rozum jen těžko oponuje.

M. Těhanová 3.4.2017 17:35

Re: Kariera pana Babiše

A ODS je pro mnohé nyní nevolitelná i když za ty 4 roky se úplně proměnila, ale nš=ěkteří stále melou o těch, kteří už tam dávno nejsou, jakože kvůli nim se ODS nedá volit. Je vidět, takoví lidé politiku nesledují, nezajímá je, ale vědí, že ODS je špatná. Co takhle si chronologicky seřadit největší prů..sery a zjistit si, kdo u toho asistoval. Ale na to jsou příliš líní.

J. Kyselková 3.4.2017 19:53

Re: Kariera pana Babiše

Souhlasím. Velký problém je, že každému je měřeno jiným metrem a veřejnosti to nevadí. ODSce nikdo nepřizná kolik dobré práce bylo vykonáno, vše přikryla do absurdnosti vylhaná osočení o krádežích - léta nedokázaná trestní stíhání do ztracena. Bez omluvy.

Zato pravolevý Babiš je s podvodem na dotacích pro Čapí hnízdo souzen přímo OLAVem EU a kličkuje v pohodě jako krysařík. Dovede soupeře zlikvidovat a zároveň sebe lživě vychválit.

J. Kyselková 3.4.2017 19:55

Re: Kariera pana Babiše

Oprava - ne krysařík, ale krysa.

M. Prokop 3.4.2017 21:32

"Všechny podplatit nemohl."

Ne. Stačilo podplatit policii a justici, ta to pak zařídila.

J. Kyselková 3.4.2017 22:12

Re: "Všechny podplatit nemohl."

Souhlasím. Ale to jsou tak odvážné nápady, že si je člověk ani nedovolí připustit.

A. Alda 3.4.2017 13:13

Barbucha Bureš Babiš

Pan Doležal je jeden z těch, kdo svou publicistickou Barbuchu na svět přivedl, a teď je z něj perplex.

V. Klepetko 3.4.2017 10:36

ANO. Demokratické procedury vypadají podezřele,

takže je nahradíme nějakou "mimořádnou trojkou KOD" z "vyšetřujících novinářů"? :-)

Autorovi by se určitě líbil nějaký "Poslanecký tribunál" v podobě parlamentního "Výbor pro veřejné blaho" dle jakobínského vzoru, který by ve jménu revoluční obnovy "starých pořádků" vedl veřejné žaloby, soudy i popravy.

Ještě že tu máme tu demokracii... Teď ještě nějaké ty demokraty v KODu... :-)))))))

K. Vyšata 3.4.2017 11:30

Re: ANO. Demokratické procedury vypadají podezřele,

Pan Doležal je ten správný demokrat, chrání ji od rána do večera. Jen mu je líto, že jako klacek na Babiše demokracie jaksi nefunguje. Na výsledek vyšetřování Čapího hnízda si bude muset počkat, odhaduji asi na dobu, než půjde bručet Ráth a Janoušek se uzdraví. To může znamenat, že nikdy.

J. Kratochvíl 3.4.2017 10:32

Ohavný článek pana Doležala,

"navazujíc na úspěšně na tradice komunistického tisku." Pane Doležale, vy nejste demokratický novinář ani komentátor.

Panu Babišovi děláte medvědí službu, to jste ještě nepochopil? Pan Babiš také ke svému majetku přišel podle ideologie privatizace vašich politiků tzv. "ekonomů" z devadesátých let. Co vám na tom vadí? Na rozdíl od nich jeho majetek opravdu slouží společnosti tím, že zde produkuje materiální hodnoty a zaměstnává tisíce občanů. Na rozdíl od vašich sympatizantů, kteří takto ukradený majetek zašantročili někde v zahraničí. Pan Babiš je dobrý hospodář a stará se nejen o svůj majetek, ale také o majetek veřejný což dokázal v posledním volebním období. Hospodařil bez ideologie a řídil se pouze selským rozumem. Vaši sympatizanti jsou navíc diletanti a žádní odborníci. Já a také jeho voliči to tak vidí a vaše ohavné články na tom nic nezmění.

Můžete takto pokračovat více a větší kapky.

M. Těhanová 3.4.2017 10:42

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Zkuste si dohledat, ve které době začal Babiš majetek kupovat. Za vlády Zemana a socdem, do té doby byl jen manažerem.Pak to šlo vše ráz na ráz, všechno co získal, získal hluboce pod cenou. Tam, kde to ovládl šly jeho zisky nahoru, kvalita výrobků prudce dolů. To vypovídá o dobrém hospodaření, nebo o kšeftmanství? Dotacema si to jen vylepšil.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:11

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Myslím,že Zeman vládl také na konci 90let, nevím co se vám na tom nelíbí. Bylo to ale na základě ideologie a tzv. ekonomické transformace, kterou tady zavedla ODS s Klausem a jeho kamarády. Pochopitelně, že za vlády Klause privatizovali kamarádi ODS a za vlády Zemana kamarádi Zemana. Rozdíl je pouze v tom, že kamarádi ODS se svým majetkem zdrhli někam na Bahamy.

M. Prokop 3.4.2017 14:31

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Myslíte třeba Grosse nebo Palase?

Myslíte vůbec?

J. Kratochvíl 3.4.2017 15:45

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To že zlodějskou transformaci zavedla hlavně ODS je její zásluha a, že se k ní ČSSD přidala jsem nikdy nepopíral.

Měli byste si hlavně vy pravičáci přiznat své zásluhy, vašich diletantů politiků. Místo nadávek.

I. Schlägel 3.4.2017 17:25

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Pane Kratochvíle, KDOKOLIV by zaváděl po sametu transformaci, měl by k dispozici tu samou morálku našich spoluobčanů, která tu po vládě komunistů reálně byla k mání. Po zlodějské ODS nastoupila pouze jiná sorta zlodějů v jiných dresech. Na některá pravidla navázala, některá vymyslela sama. A kradlo se vesele dál, A ještě bude, to mi věřte. Divím se, že po tolika letech svobodného přístupu k informacím ještě hrajete na stranické zásluhy za zlodějny. "Šikovní" lidé si vždycky umí poradit, když jdou k zemi totalitní režimy a slavné státostrany se "transformují" ve strany "demokratické".

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:28

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To není pravda, že kdokoliv by dělal transformaci, tak by dopadla stejně. Zloději kradou když mají podmínky a nejsou potrestáni. A toto přesně tady zavedl Klausův systém, který toto umožňoval (kuponová privatizace) a pomocí něho nechal rozkrást státní majetek svými komplici. Ke Klausově transformaci zde byla alternativa reformy Jana Vrby, kterou Klaus smetl ze stolu po vyhraných volbách. Klaus je největší zloduch v Českých dějinách naroveň Gottwaldovi.!!!

I. Mertl 3.4.2017 20:08

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ale ne, Klaus dělal, co považoval za správné. Má to tak od maminky nastavené: "Co děláš, děláš správně", a s tím už umře. Samozřejmě, že spousta z toho bylo špatně, právě proto, že "co děláš, ...". Nikoho neposlouchal, "proč? když cokoli dělám, ...". A všichni ostatní (Vrba, Havel, já, Vy) mu to trpěli. Dostal ho až Zeman, ale to bylo z deště pod okap. Ten doopravdy největší zloduch je tu a čeká, zda mu to budeme trpět. Zatím trpíme, za koblihu, za spoluúčast ve vládě, za lepší výběr daní, za řepku ... .

I. Schlägel 4.4.2017 7:12

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Jistě, tak že díky panu Vrbovi by se ukázalo, že v u nás zloději nebyli a nejsou. Tak proč nastupující politici z ČSSD po ODS tu zlodějskou verbež nepotrestali? Máte hodně jednoduchý svět.

M. Prokop 3.4.2017 21:34

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Máte pravdu, ovšem komouš to nepochopí.

M. Těhanová 3.4.2017 17:38

Re: Ohavný článek pana Doležala,

No jo, ono se to mělo nechat soudruhům. Urvali si snad málo? Vzdali se moci politické a převzali ekonomickou.

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:31

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ano, jedním z těch bolševiků je Klaus, jak ho nazývají západní ekonomové "bolševik tržní ekonomiky".

M. Prokop 3.4.2017 21:35

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Komouši mu neodpustí, že celkem úspěšně privatizoval, což bylo zcela nezbytné.

J. Kratochvíl 4.4.2017 9:59

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Každý kdo si dovolí kritizovat Klause je komouš, Hňupe !

J. Kratochvíl 4.4.2017 10:27

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Úspěšnou privatizací rozumíte asi to, že po tzv. privatizaci zmizel majetek za 700miliard a ve státní pokladně dluh cca 1,5 bilionů, ze sanování bank. Tomu neříkám úspěšná privatizace, magore. Doufám, že se dočkám toho, že autor tohoto zločinu bude zlinčován. Všichni víme, kdo to je.

P. Schon 3.4.2017 10:54

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Nejlepší je volit komunistickoestébáckého bastarda Bureše.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:15

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Určitě ! Jestli ten podle vás "komunistickoestébácký bastard Bureš" hospodaří ve prospěch veřejnosti na rozdíl od vašich "čistých" politiků a diletantů.

Bohužel, nic lepšího není k mání.

V. Adrak 3.4.2017 11:30

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Soudruhu Kratochvíle nemohl byste nám prozradit kolika sjezdů KSČ jste se zůčastnil ?Vaše agitka o vás vypovídá že mnoha.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:35

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Co je vám do toho, hňupe !

P. Schon 3.4.2017 12:34

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Mě by to také zajímalo. Zdraví vás hňup Petr.