23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Protikuřácký zákon jako další kolo koaličního boxu

Zcela neuvěřitelnou situaci uvnitř nynější vládní koalice pěkně zviditelnil osud projednávání vládního „protikuřáckého zákona“. Především je zjevné, že v očekávání podzimních voleb do krajských samospráv čím dál víc drhne spolupráce v koalici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 31.5.2016 23:22

No a já bloud jsem si myslel

že se v našim volených zastupičích projevil zdravý rozum a že tudíž půjde tento blbý buzerační zákon definitivně do perdele.

Ale kdepak, naši čačtí zastupičové se jenom předvolebně kočkují, čachrují a mydlí si navzájem schody před volbami. A koalici zjevně čeká osud všech dosavadních koalic - úp nějaké době začne věnovat devadesát procent své energie na vnitrokoaliční půtky, mocenský boj, okopávání kotníků a podrazy skryté i zjevné. Jde přece o moc a koryta - a to přestává legrace.

A přitom je tolik důležitých věcí, které by se měly řešit.

Zastupitelská demokracie - navíc s rovným volebním právem - je fakt blbý systém ku správě věcí veřejných - a nezachraňuje jej ani to, že je zatím nejlepší ze všech, které byly dosud zkoušeny.

L. David 31.5.2016 15:44

Zástupný problém protikuřáck zákona = bouře ve sklenici vody

Nejedná se o nic jiného, než o zástupný problém, kterým vláda odvrací pozornost občanů od vlastní neschopnosti řešit problémy soustavného úpadku země, soustavně hlubšího područenství naší země satanistům z USA a z Brusele, kteří by rádi omezili veškeré naše svobody, neschopnost řešit problém migrace teroristických muslimských bojůvek, neschopnost potlačit skutečnou vládu nadnárodních společností neodvádějících daně v naší zemi, neschopnost postavit se drzé buzeraci amerického velvyslance, neschopnost zkrotit vládu prokurátorské a exekutorské mafie s polofunkčními soudy, neschopnost ignorovat pokusy o vládu nikým nevolených spratků z neziskovek, neschopnost řešit kolabující zdravotnictví a školství, neschopnost zastavit úpadek sociálně vyloučených důchodců ..............a tak by bylo možno pokračovat a pokračovat.........

Neschopný Slabotka i celá jeho vláda jsou nám dobré akorát na dvě věci: Na houno a na nic!

PARDON, PARDON! Zapomněl jsem! Jsou pro nás neskonale důležití pro to, aby řešili a řešili a do nekonečna řešili kuřáckou otázku!

J. Jurax 31.5.2016 23:35

Re: Zástupný problém protikuřáck zákona = bouře ve sklenici vody

K poslednímu odstavci - tohle brilantně popsal profesor Parkinson již před takměř šedesáti lety.

A. Richtr 31.5.2016 15:00

za pet let

Panove normalni je nejist maso! EU to po nas vyzaduje a zakaz uzenin v pohostinstvi a zakaz prdet na verejnosti a zakaz cist za chuze... Vse je to pro nase dobro! Trosku prehnane? Jen si pockejme... Jo vlastne to eu nebude jen svazova republika Merkeland.

M. Prokop 31.5.2016 12:43

:-P

"Krach nekuřáckého zákona je další příležitost, aby se aspoň několik hodin po dvanácté poučila a vzpamatovala."

Co se toho zbytečného a buzeračního zákona týče, na nějaké poučení a vzpamatování to zrovna nevypadá.

M. Mýval 31.5.2016 9:30

tak trochu v režii Babiše, komu slouží TOP 09

Pominu-li Babišovu lásku v číslování jím vybudovaných stran, opět se TOP vyznamenala jako Babišova pátá kolona. Je vidět že i po "odchodu" Babišova dítěte, pardon knížete, je úkol TOP konzistentní. Prosazování eurotrockismu, likvidace ODS a pokud je nějaký nepohodlný zákon, kterým se nechce Babiš, špinit nastoupí Kalousek a začne ho prosazovat tak, že svým ho žvaněním pošle do kytek

J. Novotny 31.5.2016 8:51

Opakované hlasování je blbost

pokud tedy nepřipustíme, že je významná část poslanců duševně slabších a nedokáže po několikaleté praxi rozeznat od sebe 3 tlačítka.

Co se týče Babiše, toho do vlády vynesl krach ODS s TOP09. ČSSD je v tom relativně nevinně, u KDU-ČSL je třeba ocenit jejich konsolidaci po rozštěpení strany Kalouskem.