18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Omyly Pavla Zemana

Volební kampaň Babišova konglomerátu se v jeho listech rozjela na plné obrátky. Tématem číslo jedna je Zpráva poslanecké komise k policejní reorganizaci jako důkaz spiknutí „tradičních stran“, politiků, co nemakají a kradou, proti Novým pořádkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Frank 22.2.2017 15:19

Co s tím?

Článek vlastně poukazuje na hlavního darebáka. Copak by mohl darebák Babiš být na svobodě poté, co sám sebe udal ve sněmovně z dotačního podvodu, kdyby vrchním zástupcem nebyl také darebák? To asi těžko.

Tahle země má hroznou smůlu na lotry ve funkcích.

J. Laták 22.2.2017 17:40

Re: Co s tím?

Ať bude na Hradě dřepět kdokoliv, bude to furt 3,14čou ke zdi, protože jsme národ tajtrdlíků, který vůbec neví co chce. Aby ne, i prezidentovi se podařilo rozhádat celou republiku a zfanatizovat stádo zvyklé na pivní socialismus a kulturu umaštěných brad se v Čechách dařilo všem režimům, tak proč by to nevyzkoušel jeden mocichtivý a lstivý psychopat v časech, kdy lidmi cloumá panika ze stěhování národů. Nedivme se, že pak zvůle fanglčkářů, spolu s prezidentovou vůlí posluhovat v cizích službách připravuje národu krátkou míli do pekel. Když už se lidé někdy dostaví k volbám, jsou naučení volit ono pověstné "menší zlo," protože kultivovaní lidé se v politice zásadně neangažují, takže strategické pozice jsou opakovaně obsazovány lidmi bez morálky a etických rozměrů.