29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Na okraj jednoho mediálního lynče

Už zničující pohledy, jimiž paní Drtinová a pan Veselovský deptají své oběti i diváky (každý z obou by měl mít v úvodních vteřinách pořadu u ústa comicsovou bublinu s nápisem Respekt!!!!!) ve mně vyvolávají vzpomínky na inkvizici, tentokrát naštěstí jen virtuální, ve jménu „vyššího principu mravního“ a Pravdy a Lásky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Klepetko 5.5.2016 0:13

Kontroverze jako metoda zviditelnění pana Kalouska?

Myslím, že "účast řadových, obyčejných lidí" na této iniciativě bude jen minimální... Autor je prostě neumí oslovit. Což je možná škoda, platforem pro slušnou diskusi je ve společnosti jak šafránu! Místo toho vidím a slyším v médiích stále jen toho pana Kalouska, který evidentně o žádnou diskuzi nestojí, stále jen na něco nadává a zlostně se na nás usmívá, už je to předimenzované, ta jeho mediální všudepřítomnost! Už i na Psu je nám vnucován jako téma! Jak smutné...

P. Papež 4.5.2016 22:28

Myslím si

Myslím, že autor smíchal všechno dohromady. To opravdu Veselovský může za to, co TOP 09 dělala , co se dělo za Kalouska (i když to bylo minimum proti současnému StB experimentátorovi, kterého média přímo zbožňují). Na danou otázku byla dána odpověď. Když je položena špatná otázka, má odpovídající vysvětlit tu špatnost. Házet toto všechno na televizi DVVT je hodně hloupé.

B. Rybák 4.5.2016 21:34

Nesmyslná iniciativa!

Nevím zda a proč byli komentátoři naší TV na pana Kalouska oškliví, ačkoliv o jejich pravdoláskových inkvizičních metodách vůbec nepochybuji!

Zápal pana Kalouska, pro politicko-korektní EU-hujerství, které jakoukoli skutečnou (konzervativní i liberálně ekonomickou) pravicovost vylučuje, může být vysvětlen pouze jeho oprávněnými obavami z potrestání za "politické" aktivity počínaje ministerstvem obrany... Jeho doplnění stejně jednostranně politicko-korektním a stejně politicky ambiciózním EU-hujerským, nekřesťanským katolíkem Halíkem je naprosto stejně "logické"!

Doufám, že této žalostné iniciativě ani jejich vidina pašalíků "bruselských" nepomůže, že naše občany se jim oblbnout nepodaří!

4.5.2016 20:03

Proti bezcharakterním zrůdám,

diletantům a zlodějům, jenž jsou členy ksčssd, jako ozubená pleš sobotka, doktor ze Sládkovičova hašek, vyžrané prase novák a mnoho dalších, kteří této zemi způsobili obrovské škody, nemluvě o agentu burešovi, bývalému stbákovi, oligarchovi a jedinci který bez skrupulí zcela veřejně podvádí a tuneluje státní rozpočet je Kalousek jako superinteligentní Mirek DUšín. Kdo to nevidí, je vylízané hovado.

B. Brousková 4.5.2016 19:57

Re: K tomu se dá pouze dodat,

V Národní frontě byl i Svaz zahrádkářů .To byli také kolaboranti ? A co cvičitelé psů nebo včelaři? Na politice KSČ se "podílel" každý, kdo chodil k volbám. Těch, kdo to nedělali, bylo asi půl procenta. Mimochodem kolik je vám let ? Také jste ignoroval komoušské volby pokud už jste měl tehdy volební právo? A což členství v ROH ? Také nic? Lidovci za komoušů měli nařízen maximální počet členů, který nesměli překročit. Proč, když to byli podle vás kolaboranti?

J. Mrázek 4.5.2016 18:58

Na okraj...Okamura k ČT :

V České televizi jako politický komentátor vystupuje pornoherec homosexuálních snímků Jakub Janda, placený za veřejné peníze, a říká nám z obrazovky, jak máme špatného prezidenta a jak se máme chovat. To je tedy hodnota!

J. Laták 4.5.2016 18:32

Re: Výzvu pana Doležala podepíši, je žádoucí

Protože si nemyslím, že za masovou migraci může muslimské bratrstvo, ani pražská kavárna řízená ukrytým Kalouskem v davu "barevných" černochů. Naopak, já nestojím o komunistické eso ukryté v rukávu pro lepší časy - estébáka Babiše. Kdo si není vědom věcí minulých, je odsouzen je prožít znovu. To je čistá pravda, kterou žádnou lží vyvážit nelze, pane Kratochvíle.

Bohužel, pro naší koaliční vládu je krajně nežádoucí, aby tahle komunistická hra na demokracii, vygenerovaná již v pražském Prognostickém ústavu, pod ideovým vedením KGB, vzala za své. Mají se jako prasata v žitě, všeho-lid k volbám dorazí, a nás ještě nevěšej.

J. Kanioková 4.5.2016 18:21

Pohled na lidovce pro mě zkazil už Lux..

J. Vlček 4.5.2016 16:46

Re: ODS

Souhlasim s vašimi slovy, ale myslím si, že pro znovu oživení této kdysi sympatické strany by bylo zapotřebí kompletní změna jejich hlavnich představitelů. Nestačí zvolit si nového předsedu, i když neokoukaného, a ostatní ponechat na svých místech. Voliči nejsou zase až tak hloupí, aby volili ty jmena, kterých tak rádi zbavili.

J. Vlček 4.5.2016 16:26

Pane Doležale, ...

...když už jste sestavili tu řadu těch vyvolených, zbývá jen přidat to stádo sympatizujících voličů, že.

Jako niť se celou tou vaší iniciativou táhne Halíkova úsporná snaha konečně usednout do prezidentského křesla. Teď hlavně vyšachovat ze hry ty hlavní dva možné kandidáty na tento post, Zemana, případně Babiše.

Chápu vaši snahu upoutat pozornost vašich sympatizantů jmény jako jsou Masaryk a Havel, ale pan prezident Masaryk by se asi obracel v hrobě, kdyby měl sloužit jako ikona takové iniciativě jako je ta vaše. Bude dobře když si ponecháte pro své snahy svého Havla a Masarykovo jméno si přestanete brát do vašich nevymáchaných úst.

J. Mrázek 4.5.2016 16:25

Samozřejmě, že ne !

Nicméně pokud by byl na prodej, tak spolu se Sobotkou bych nabídl jednu korunu, což je víc, než mají cenu .... :-/

J. Kyselková 4.5.2016 15:55

ODS

- i když se jí nasadila psí hlava a je mlácena zprava zleva a i cílené pomluvy jsou viditelně na vodě (samozřejmě omluvení nikde!) - je stále stranou slušných, iniciativních lidí. Potřebuje novou odvahu, trochu rvavosti a č i t e l n ý tah na branku. Petr Fiala by se měl už vysoukat ze skořápky a stát se mocnářem.

J. Sova 4.5.2016 15:47

Re: K tomu se dá pouze dodat,

Já se nemusím ptát. Lidovci a jim podobní kolaborovali s KSČ a podíleli se na její politice.

J. Kratochvíl 4.5.2016 15:32

Výzvu pana Doležala nepodepíši je nepřijatelná

protože se autor článku nestydí schovávat za jména jako je Tomáš Halík nebo Masaryk a současně obhajovat takového bezcharakterního politika jako je Kalousek.

U Masaryka byla na prvním místě morálka, což pro pana Doležala je sprosté slovo a svými články to stále potvrzuje...

Raději volím tradičně ČSSD a i pan Babiš je přijatelnější volba pro náš stát než typci typu pana Doležala nebo Kalouska. Vezměte se za ruce společně s Klausem a již konečně táhněte z veřejného života, protože jste toho zde za 25 let napáchali dost.

E. Vašátko 4.5.2016 13:59

Re: K tomu se dá pouze dodat,

Věřte nebo nevěřte odvážné to bylo. Že byli lidovci členy Národní fronty, je sice pravda, ale tam byli i jiní a nejenom politické strany. A být lidovcem, zvlášť v 70.letech nebylo žádné terno, ti byli jenom do počtu, aby se nemohlo tvrdit, že vládne jenom jedna strana a v podnicích to bylo mínus. Zeptejte se starších, kteří to zažili.

J. Sova 4.5.2016 13:52

Re: K tomu se dá pouze dodat,

Přihlásit se za komunistů k lidovcům bylo dost odvážné?

Československá strana lidová byla v Národní frontě. Tady je seznam složek Národní fronty. K těm bylo odvážné se přihlásit?

https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_fronta_%C4%8Cech%C5%AF_a_Slov%C3%A1k%C5%AF

M. Prokop 4.5.2016 12:44

Re: Úspěšný odstrašující příklad pan Doležal.

Vy ho platíte?

M. Prokop 4.5.2016 12:43

Re: Selhává paměť

Máte v tom díru asi tak 2 až tři roky. Takže, kecáte.

M. Frank 4.5.2016 12:19

dělicí čára je jinde a je silnější - islám

Dalo by se souhlasit, kdybych ve výzvě neviděl jména lidí, kteří v boji za demokracii vidí příležitost proměnit Evropu v islámský stát a denně píší hanlivé s dehonestující odsudky lidí, kteří zde islám nechtějí. Takže - houno!

J. Laták 4.5.2016 12:00

Tááák, a je to tady

Kalousek vystrčil hlavu z křoví a bolševičtí trollové, milicionáři a ostatní rudá verbež má nástup. Bodejď ne, když jedou v úkole, jako náš vrchní velitel, Miloš Nálevka, kterého do této funkce vygenerovala moskevská KGB, již dávno před listopadem 89.

R. Stary 4.5.2016 11:18

Nejsolidnejsi strana

Z teto analyzy plyne, ze jedina solidni strana se solidnim programem je strana komunistu.Proto je lide taky voli.

M. slavík 4.5.2016 10:47

Chápu,

že bránite kamaráda, ovšem většina to vidí jinak.........

B. Rameš 4.5.2016 10:15

Selhává paměť

mně, nebo panu Doležalovi? TOP09 vznikla jako servisní organizace pana Kalouska poté, co byl se svými soudruhy vyobcován z KDU-ČSL. Proč? Protože se chystal do vlády s ČSSD a s podporou komunistů. Ano, té ČSSD, kterou poté tak usilovně a jistě autenticky pravicově démonizoval. Škoda, byla by to pěkná trojka, Paroubek, Rath, Kalousek - samé ideje a práce pro vlast.

Budiž, dějinná stopa pana Kalouska je, jak se tak hezky říká, kontroverzní, jako ostatně každého politika na vyšším místě. Jeho self promotion a la "poslední svatý na mostě (pardon, v parlamentu)" mu ale věřit nemohu.

J. Hanzal 4.5.2016 10:15

Vypustíte-li

v textu jméno Halík pak se možná najde pár sympatizantů.

J. Mrázek 4.5.2016 9:59

Úspěšný odstrašující příklad pan Doležal.

I když ke konkurenci v podobě pana Fendrycha má ještě poměrně daleko. Nicméně, že si už evidentně neváží sám sebe a i když ví, že se setkává jen s laskavým opovržením, tak to už je hodně zlé. A o to je to horší, že evidentně bojuje za něco, o čem je sám přesvědčen, že je to pí....na . Nicméně - plat za to stojí ? Ale ty noční můry poté ...

Š. Hašek 4.5.2016 9:55

Re: K tomu se dá pouze dodat,

Kalousek sleduje pouze svůj osobní prospěch (což samozřejmě děláme každý, o tom nic), není zde snad politika (tak relativně úspěšného), který se spojil/spojí s kýmkoliv. Univerzální středař!!!! Tedy nic. Nepřeji tímto voličům středařů nic zlého, jen ať potom nefňukají. Trik s maskotem Swarzenbergem, zde musím uznat, byl přímo geniální, ovšem zas jen "po Kalouskovsku" - tedy na tři roky. Pro mě málo. Volební program není reklama.

A až se Kalous "rozkouká", tak koaličnímu partnerovi vrazí nůž do zad. Protože se rýsuje "proviant" na dalších několik let života. Církevní restituce bylo málo. Asi.

Teď jsem na něho zvědav!

Š. Hašek 4.5.2016 9:44

Re: Ó svatá prostoto!

Jsou k dispozici trefné parodie na "božské zjevení", novopolitika (co se ovšem reálné politiky bojí/štítí) Halíka. To Halíkovo "zjevení všepravdy" (v televizi) možná bude povinné pro školáky! V rámci presidentských voleb a distribuce novoosídlovačů české kotliny.

Š. Hašek 4.5.2016 9:41

Pane Doležale,

myslel jste tou novodemokracií, že 15 % (samozřejmě těch, co všechno vědí) nějak "eliminuje" těch zbývajících (už jest zaveden termín póvl) 85 %??

Potom tedy vítejte v tom šiku Halíkových nerakovinářů. Já bláhově myslel, že jste neztratil rozum. No, víte/domníváte se, ze které to strany začíná nově foukat.

Š. Hašek 4.5.2016 9:35

Re: No výborně!

Připojuji se.

Takže všichni, co vyznávají "evropské hodnoty" (co to jako má být?), od anarchistických klinikářů, přes Žít Brno (jasný program, že?), Halíka (co uděláme s tou rakovinou v České republice?), televizáků (televize bude povinná, ne že ne!), Táničky Fišerové (já Vás mám tak ráda, ale jen těch asi deset procent, ostatek je xenofobní, šovinistický fujtajbl), TOP 09 (no, to je tak 4 % voličů), ............ Petr Pithart má jeden hlas. Jen maličký výběr!

Spojte se! Dáte dohromady nějakou "kočičkapes vařili směsku", to bude asi výpěstek!!

A také už (v rámci voleb nového presidenta) připravujte každý konečně tu cimérku/byteček/školičku pro běžence, distribuované záhy v zaplombovaných vagonech z Merkelbruselcentra. A otevřte jim účet, jako podúčet svého soukromého!! Holt nebude na autíčko, bude na všelásku.

Z. Švrček 4.5.2016 9:29

Ó svatá prostoto!

Odpovádají na výzvu Tomáše Halíka - slyště slyšte, jediného a posledního spravedlivého, který doufá, že to bude on. Kalousek jim voní, protože bez něj by to nebylo ono - jako bez té soli. Chtějí společného kandidáta na presidenta - funkci s možným morálním vlivem (ovšem pokud si jej sám zjedná), ale dosud bez praktických kompetencí cokoliv změnit. A přitom se přidávají k frenetické honičce na Zemana a neuvědomují si, že tím jdou proti srsti většiny voličů v této zemi, právě té většiny, které jejich úsilí a volené prostředky neustálé dehonestace jejich presidenta vadí? Zeman to má za takovéto situace bohužel v kapse. Jistě je dost uvážlivý na to, aby neudělal ve své rétorice zásadní chybu, jen to zdraví mu musí vydržet. Tak jen houšť, větší kapky a příděl od bohyně Fortuny, pomatenci. Snad slepé kuře zrno najde a bude koho volit. Nicméně nalezení kandidáta není vše, pomněte: " fortuna vitrea est, tum cum splendet, frangitur!"