19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Krize ani náhodou neskončila

Za totáče jsem čítal Rudé právo. Ne z masochismu: poskytovalo mi informaci o stavu mysli našich rudých papalášů, o tom, jak zrovna vidí svět a po čem zrovna touží. Z podobných důvodů čtu dnes Mladou frontu Dnes a Lidové noviny. A občas mi dokonce připomenou něco zajímavého.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Kříž 24.5.2017 21:27

Náš zájem je normalizace života společnosti!

Připomenu fakta: Po XVII. sjezdu KSČ došlo k celé řadě tragických událostí, především k přerušení naší cesty ke šťastným zítřkům a vyhnání příslušníků Sovětské armády. V důsledku všech těchto událostí jsme přišli o naše výdobytky, jsou porušovány Dekrety presidenta republiky, naše obyvatelstvo strádá materiálně i psychicky, celá naše vlast je AKUTNĚ ohrožena terorismem. TO SE MUSÍ ZMĚNIT!

Ano, my potřebujeme normalizovat život celé naší společnosti, ne pokračovat v rozvracení. A právě pánové Zeman a Babiš jsou NEJLEPŠÍ SOUČASNOU zárukou návratu klidu na práci. Proto činnost závodu Agrofert je v plném souladu se zájmy všeho našeho lidu; naše masmédia přece nesmějí být ovlivňována nějakými kapitalisty či cizáky.

Ano, náš lid se musí soustřeďovat na správné pochopení pokynů pana Babiše a politicko-hospodářských kroků pana prezidenta Zemana. Musíme se všichni připravovat na volby, které MUSEJÍ vyhrát naši lidé: Kandidáti ANO a KSČ(M).

Proto DŮRAZNĚ odmítněme všechny pokusy okupantů z EU a NATO o další vměšování do našich vnitřních záležitostí.

Z krásného Benešovska zdraví Svatopluk Kříž. Buďme svorní!