25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Hájek 24.5.2007 7:20

Re: Re: Právě naopak

Ale no samozřejmě "Kdo není s námi, je proti nám". No a že jsme pakáž dobrá jen jako slouhové nebo lépe otroci to ubermensch vědí už pár set let. No a že poturčenec horší Turka, to zase víme už pár set let my. Nihil novi sub sole a to platí už pár tisíc let, jen se kamenná sekera změnila na atomovou pumu a místo rečnění na fóru či přibíjení pamfletů na dveře kostelů máme internet. Klasické komentování "No co,co soudruzi".

Von 24.5.2007 8:51

Re: Právě naopak

Úplně na počátku neřezal Čech Čechu krk pro víru, ale zcela klasicky pro MOC! Tedy zpočátku spíše oslepoval a probodával - viz nejstarší Přemyslovci. Takže se vlastně nyní kruh národního buněčného dělění" uzavírá. A musíme doufat, že před sebou nemáme DRUHOU RUNDU!!

brana 24.5.2007 10:12

Re: Právě naopak

Vypovida to o substancielni dimezi kondition humana. Neb clovek cloveku je vlkem. Jsou lide kteri o tom uvazuji pane okaman se stejnym zaujetim jako vy. Uz se vam dostala do ruky kniha spanelskeho jezuity 17.stoleti - umeni svetske chytrosti - Baltasar Garcian. Uvazuje o moznostech konverze averze/nenavisti s vasim zaujetim.

hobbo 28.7.2007 4:01

Re: Re: Právě naopak

Vítek 4 a půl roku 25.8.2008 12:39

Re: Re: Re: Právě naopak

:-)

Kamil 29.5.2009 9:40

Re: Právě naopak

To je hezký, že popisuješ obě strany mince...já jsem volič...ještě jsem nevolil, protože od mých osmnácti jsou to teprve první volby, do evropského parlamentu...je hezký, že už můžu volit, ale můžete mi poradit, jak mám volit, když absolutně nevím koho a na politiky pohlížím skrz prsty, protože vždy, když slyším něco, co se stalo v naší politice, tak se musím chytat za hlavu...zatím mám možnost se jít podívat jen, jak se koná ta dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu, ale pomůže mi to? udělám si pak jasný obrázek, koho volit? koho budete volit vy? ještě můžu sice zkusit tu dražbu přes net (http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html), ale to nevím, jeslti si udělám takovej obrázek, jako když to uvidím vizuálně