16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

SVOBODA: Fatva na postupu

Dlouhá léta vraždění a chaosu, vyvolaného islamisty na Západě, by mohla skončit...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brich 13.9.2022 18:20

To budou samé dezinformace. Islám je přece náboženstvím míru!!

V. Církva 13.9.2022 16:33

Jo jo, Západ se stal karikaturou své někdejší životaschopnosti, svobody a prosperity.

H. Lukešová 13.9.2022 8:32

Zabíjení Židů se stává na Západě rutinou. Na filmový festival v Benátkách právě dorazil film o občanské válce ve Francii. Film „Athena“ režírovaný Romainem Gavrasem, synem Costy Gavrase, vypráví o paralelní pospolitosti, které se rozpoutala proti francouzské společnosti.

Muslimský soused sekyrou zavraždil dalšího dalšího Žida ve městě kousek za Paříží, což dokládá, že ve Francii již probíhá občanská válka, o které se média nezmiňují.

Liyahou Haddad byl zavražděn 19. srpna ve svém domě v Longperrier, městě severně od Paříže v departementu Seine-et-Marne. Mohammed Dridi tvrdil, že zabil Haddáda, protože byl Žid. The Express píše o vrahovi, který často posílal zprávy o nenávisti k Židům a chvále pro islám.

Lyon, 17. května islamizovaná čtvrť La Duchère, jedna ze čtvrtí definovaných francouzskou vládou jako „citlivá městská oblast“ (policie jich zatím identifikovala 751) , kde jsou ulice pod nadvládou salafistů a kde, jak řekl lyonský rabín, „zůstávají pouze Židé, kteří jsou příliš staří nebo příliš chudí na to, aby se mohli přestěhovat“.

René Hadjadj, 89letý Žid s kipou, byl vyhozen z okna ze 17. patra Rachidem Khenichem, dalším muslimským sousedem, který se na sociálních sítích vyznával ze své nenávisti k Židům.

O měsíc dříve další Žid, Jeremy Cohen, zahynul poté, co skočil pod tramvaj, když utíkal před muslimským davem v islamizovaném Bobigny (stojí tam 9 mešit).

A vzpomeňmě mučení a následné usmrcení Ilana Halimiho v islamizovaném Bagneux, vraždu Sarah Halimi, vraždu přeživší holocaustu Mireille Knoll, aby pokračovali zavražděnými Židy v Toulouse (z nichž Židé odcházejí) a v pařížské čtvrti.Všechny tyto zločiny mají společného jmenovatele, vrahem je vždy muslim.

Francouzské úřady se vyhýbají jakýmkoli poznámkám, které by se muslimům mohly zdát dokonce „urážlivé“. Synagogy a židovské školy nepřetržitě hlídají ozbrojení vojáci. Židé, kteří stále žijí ve Francii, vědí, že nošení jarmulky nebo Davidovy hvězdy je nebezpečné. Novinky jsou plné mrazivých příkladů.

H. Lukešová 13.9.2022 8:37

V Marseille vůdce židovské komunity naléhal na Židy, aby se kvůli své bezpečnosti vyhýbali nošení židovských symbolů na veřejnosti. Jak ty židovské mizí, množí se ty islámské, od burkin na plážích po závoj na pracovišti.

Sarcelles, město na severním předměstí Paříže.

15letá dívka se vrací domů ze střední školy. Má na sobě přívěsek s Davidovou hvězdou. Muž ozbrojený nožem ji napadne, pořeže ji na obličeji a potom uteče. Doživotně zůstane znetvořená.

V Sarcelles je osmiletý chlapec v kipě kopán a udeřen dvěma teenagery. Jsme v jednom z „Les émirats de la République“, emirátech Republiky, z názvu knihy Françoise Pupponiho, bývalého socialistického starosty Sarcelles.

V Bondy jsou dva mladí Židé nosící kipu brutálně biti holemi a kovovými tyčemi.

V Marseille je židovský učitel napaden mačetou ze strany středoškolského studentem, který řekl, že chce "srazit hlavu Židovi". Muž se chránil Tórou, kterou držel v ruce. Přežil, ale byl vážně zraněn.

Jsou města, jako je Grenoble, odkud uprchla polovina židovské komunity. Místní mešita byla uzavřena kvůli nenávistným projevům proti Židům ze strany imámů. Denně se jich účastnilo 400 věřících. Podivné město, Grenoble, město Stendhal, které ho nazývalo „plus amoureuse ville de France“. Dnešní zprávy hovoří o útocích nožem proti „špatným muslimům“ a o starostech, kteří povolují úplné zahalení ve veřejných bazénech. Počet mešit? 14.

„Ve Francii v letech 2000 až 2017 udělalo aliju do Izraele 55 049 Židů, což je více než v letech 1970 až 1999, v období, během kterého odešlo 48 097 Židů,“ píše se v posledním vydání časopisu La règle du jeu . V roce 2021 emigrovalo do Izraele 3 500 francouzských Židů (nepočítaje ty, kteří odešli do jiných zemí). Prudký nárůst z 2 220 odletů v letech 2019 a 2020. Více než 1 900 odešlo do Izraele v roce 2012, dalších 3 120 odešlo v roce 2013. V roce 2104 opustilo Francii přes 7 200 lidí a v roce 2015 7 500.

H. Lukešová 13.9.2022 8:41

Francouzští Židé, kteří mohou opustit zemi, odcházejí. Ti, kteří se ještě nerozhodli odejít nebo na to nemají finanční prostředky, se stěhují do bezpečnějších čtvrtí. V roce 2000 měla Francie 500 000 Židů. Dnes méně než 400 000 a dramaticky klesá. "To, co se děje, je etnická čistka, kterou si člověk netroufá pojmenovat, za pár desetiletí nebudou ve Francii žádní Židé," řekl Richard Abitbol,​​​​​​​​prezident Konfederace francouzských Židů a přátel Izraele.

Občanská válka, o které někteří lidé mluví, již začala, ale ti, kteří by měli bít na poplach (média, politici, starostové, intelektuálové), jsou odhodláni skrývat realitu. Éric Zemmour v doprovodu 4 až 6 policistů si všiml, že v islámských čtvrtích žijí muslimové „podle svých zákonů“ a nutí nemuslimy odejít. Za to byl shledán vinným z „nenávistných projevů“ a pokutován. Evropa by se mýlila, kdyby si myslela, že se to týká pouze Židů. Leïla B. se loni na jaře přiznala, že chtěla o Velikonocích „v kostele setnout hlavu věřícím“. Islamisté sťali hlavy katolickým věřícím, jako byl Vincent Loquès, sakristán baziliky v Nice, který byl spolu se dvěma ženami zabit před rokem. V Saint-Etienne-du-Rouvray v Normandii byl otec Jacques Hamel zabit během mše. Neúspěšně plánovali zaútočit na katedrálu Notre-Dame v Paříži s Peugeotem naplněným TNT.

Útok na vánoční trh ve Štrasburku byl naopak úspěšný. Nemluvě o plánu proti teroristů proti kostelům ve Villejuif ve Val-de-Marne, dva kostely, které jsou v průměru každý den ničeny, a útoky na katolické věřící, jako v Rambouillet, kde byli dva katolíci právě napadeni muslimy s pláčem „špinaví křesťané“.

„Všechny kostely v obci jsou uzavřeny po různých vandalských činech“. Toto je bezprecedentní zpráva zveřejněná na vlastní facebookové stránce 10. srpna radnicí v Picauville (Manche).

Ne, v budoucnu to nebude lepší, jen horší. My si to ale nepřipouštíme. Protože nemáme ani ponětí o tom, co se skutečně děje.

H. Lukešová 13.9.2022 9:09

...paralelní pospolitosti, která vede válku proti francouzské společnosti...

J. Farda 13.9.2022 12:00

A vše to vraždění konají následovníci proroka Mohhameda ve jménu Boha slitovného a milosrdného ... inu, není nad Alláhu Akbar, Inšalláh! :-(Rv

J. Farda 13.9.2022 12:02

Omluva za chybnou transkripci : Inšallah!

D. Hrubý 13.9.2022 7:29

Všechno je pravda, až na to hořekování nad násilím muslimů. Křesťanství má na rukách v přepočtu na obyvatele víc krve než islám. Zakázat náboženství a basta. Všechna.

R. Langer 13.9.2022 7:51

Kdepak, žádné zákazy náboženství, to by se jenom stáhlo do ilegality. Ale pečlivé dodržování zákonů, pro všechny! Kromě toho, náboženství je i každý politický směr... ;-)

D. Hrubý 13.9.2022 8:31

I kdyby se to jen zakázalo na veřejnosti... Myslel jsem to tak, že doma si může věřit každý, čemu chce. Zavřít kostely, mešity. Mešity pro to, že jsou vymývárnou mozků a kostely proto, že křesťanství vlastně iniciovalo vzmik islámu. Jak může kdokoli, jehož kroky řídí bůh a kdo bohu slouží, říkat, že má svobodnou vůli?

L. Kuča 13.9.2022 19:00

Mě by se toto nedotklo, anžto se scházíme 'po domích', ale byl bych celkem jednoznačně proti zakazování jakýchkoliv náboženských staveb, pokud už má někdo potřebu plýtvat na takové zbytné věci penězi (netvrdím, že některé nemají estetickou hodnotu, ale tu by mohla mít jakákoliv velká veřejná stavba). Rozhodující není, v čem se lidé scházejí, ale to, k čemu jsou vybízeni a jakými pohnutkami je to vedeno, ať už se to děje v chrámu, nebo v parku.

A hodit vznik islámu na krk křesťanům je s prominutím, výsměch logice na n-tou. Kromě toho, že Velký Pedofil neuměle okopíroval některé pasáže z Písem a zasadil je do toho svého spisku, se kterým příliš nesrůstají a vpodstatě si protiřečí a Krista degradoval na řadového proroka menšího významu - jak jinak se biblické učení zasadilo o vznik Islámu, se kterým je v nepřekonatelném rozporu?

J. Pokoutný 13.9.2022 8:04

Zjistěte si něco o šíření islámu od r.630 do 19. stol. a pak to zkuste znovu.

D. Hrubý 13.9.2022 8:24

Vsadím tisícovku proti vaší koruně, že toho o islámu vím víc než vy. A právě to mi dává právo říkat, co říkám. Islám pouze kopíruje, co viděl. Kdyby mohla křesťanská církev páchat to, co v roce 1400, bylo by veselo. Nemůže. Ale zas je nahradili aktivisté. Kdybyste myslel stejně vášnivě, jak poučujete. I ten začátek mají skoro stejnej. Oba měli zjevení. Akorát jeden z hladu a druhej byl ožralej.

V. Církva 13.9.2022 16:41

O islámu nevíš vůbec nic, neví o něm skoro nic ani sami muslimové. No a to co tu předvádíš naznačuje tak jedině tvoje vážné duševní problémy.

K. A. 13.9.2022 10:11

O správnosti vašich informací by se dalo s úspěchem pochybovat. Křesťanství historicky má na svědomí asi tolik zločinů co islám. V současnosti je však ročně pácháno ve jménu islámu asi 500x více vražd, než ve jménu všech ostatních náboženství dohromady. Takže vaše "chytrost" je mimo mísu.

L. Kuča 13.9.2022 18:46

Křesťanství nebo katolicismus?

V. Chrastina 13.9.2022 12:14

Především zastavit fincování církví státem. !!

V. Církva 13.9.2022 16:43

Ano na tom se myslím i pracuje. Ještě se musí vrátit majetky a doplatit dluhy a dojde k tomu...

V. Církva 13.9.2022 16:37

S takovýma debilovinama ani nemá smysl polemizovat.

I. Schlägel 14.9.2022 12:13

To jste si to hodně zjednodušil. Křesťané se samozřejmě ve středověku chovali středověkým způsobem, muslimové se tak chovají dodnes a představují vážnou hrozbu. Na rozdíl právě od křesťanů.

R. Langer 13.9.2022 5:51

Hm, tomu se říká "hřát si na prsou hada". No, my rasisté, xenofobové a islamofobé jsme vám to říkali. Ale vy jste byli chytřejší, lepší a "tolerantní". Vaše volba. Ale už je pozdě. :-(