24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

SPOLEČNOST: Jak multikulturalismus zradil ženy

Ayaan Hirsi Aliová je nizozemská aktivistka, spisovatelka a feministka, původně ze Somálska. Je členkou nizozemské Lidové strany pro svobodu a demokracii, což je středopravá a spíše konzervativní politická strana. Je manželkou slavného britského konzervativního historika Nialla Fergusona, který se kvůli ní nekonzervativně rozvedl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Milan 15.3.2021 9:30

To přechylování cizích ženských jmen na mne působí dost násilně.

Jinak celkem souhlas.

F. De Winter 15.3.2021 9:21

!R^R^

V. Povolný 15.3.2021 9:10

Pěkně je to napsáno v závěru článku. Moderním levicovým progresivistům, BLM, podporovatelům masové migrace nebo vyznavačům cancel culture nejde vůbec o boj proti rasismu, o práva žen a podobné věci. To jsou jen záminky. Ve skutečnosti se jedná o pokus o zásadní přetvoření společnosti, o nebezpečný sociální experiment, který potírá veškeré dosavadní zkušenosti a postupy a má pochybný výsledek.

A. Renjascu 15.3.2021 8:55

R^R^R^

V. Kuhaj 15.3.2021 8:54

U nás je prozatím provozován gaučový islám, ale ten tolik nevadí jako u vás gauchisme;-D

V. Kuhaj 15.3.2021 8:53

!R^;-)

H. Lukešová 15.3.2021 8:45

Ženy zradily dnešní moderní feministky, které pořádají svátky "den hidžábu", což je symbol největšího zotročení ženy, představitelky "feministické vlády" ve Švédsku jezdí do Íránu klanět se šítským zločinným ajatoláhům, kteří drtí své íránské ženy, které by se od hidžábu a extrémního islámu osvobodily.

Dnešní feministky zatahují islám do Evropy a ten je největší pohromou pro dnešní ženy. A jsou to bohužel ženské političky v Evropském parlamentu, které jsou pro migraci a včleňování islámu do Evropy.

V. Kuhaj 15.3.2021 8:34

Když se v Sovětské svazu říkalo, že soudruha Stalina všichni zradili, začalo se následně šeptat, jestli to náhodou není tak, že soudruh Stalin všechny zradil. My teď víme, že multikulturalismus zradil ženy. Rád bych nastolil otázku, jestli to náhodou není tak, že ženy zradily multikulturalismus. Pro jistotu radši přidělávám smajlíka;-D

R. Tichý 15.3.2021 7:54

Levice si mysli, ze je budou muslimove volit a tim ji udrzi u penezovodu.

H. Lukešová 15.3.2021 7:48

Sama Omar pochází ze Somálka z privilegovaného arabského kmene, který je zodpovědný za zotročení druhého černošského kmene, v Somálsku žijícího. Kdepak BLM, aby se postavilo za práva somálských trpících černochů? Kdepak jsou protesty BLM? Proč nikdo nepožaduje rezignaci Omar, nejenom kvůli jejímu divokého antisemitismu?

Ne všichni černí lidé mají stejnou hodnotu. BLM plive po Izraeli a Židech, kteří jsou to většinou Arabové, kteří trápí černochy.

Dámy označované jako Squad, o kterém píše níže pan Sinnreich, obviňuje proizraelské americké Židy z "dvojí loajality", nabízí komu je loajální Palestinoamerička Rashida Tlaib, která se motá do palestinské vlajky, píše spousty propalestinských protiizraelských příspěvků? Tlaib není loajální Americe, ale palestinským teroristům.

J. Lukavsky 15.3.2021 7:30

"Omarová je pro islám všelicos" hlavně ale "užitečný idiot" (definice od samotného V.I. Lenina). Zdalipak si tato dáma uvědomuje, že až jednou ten islám v USA zvítězí... tak bude povinností každého pravověrného muslima ji podřezat jako kuře? Chová se totiž jako nečistá, chodí z domu bez doprovodu, snad i sama řídí auto...... hrůza. Je dosti zábavné, že také dobroserkyně se snaží zavést doma systém který jim navlíkne burku a zavře je doma, ovšem až po prodělání ženské obřízky. J.L. end

M. Mařák 15.3.2021 6:49

Ve Francii je islamo-gauchisme (spojení levice s islámem) často kritizován současnou vládou prezidenta Macrona. Naposledy F.Vidal, ministr školství, prohlásil, že by se měl CNRS (Národní centrála vědeckého výzkumu) zabývat islamo-levičáctvím na francouzské akademické (univerzitní) půdě. V univerzitním prostředí to vyvolalo celkem velkou negativní odezvu.

J. Sinnreich 15.3.2021 1:31

Ilhan Omar je spolecne s muslimkou Rashidou Tlaib a nemuslimkami Alexandriou Ocasio-Cortez a cernoskou Ayanna Pressley clenkou t.zv. "squad" , coz je skupina ultralevych kongreswomen v americkem Kongresu. Zde se jiz nejedna o islam, nybrz o agresivni utok levicovych aktivistu proti americke spolecnosti zalozene na civilizacnich hodnotach Zapadu a demokracii. Podle vzrustajiciho vlivu techto skupin v americke politice je nutne hodnotit i jejich nebezpecnost.