24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RK 23.3.2009 7:16

kvoty

Proč by se ženy, které mají charakter spolčovalys takovým kre-té-nem Paroubkem, který přímém přenosu předvedl, jakou cenu pro něho mají ženu. Před kamarami vodil pani Zuzanu na ruku, aby se předváděl jako vzorný manžel a pak bez mrkmutí se předvádí  jak sám říkál jako charakter, když se chce rozvést. Ve skutečnosti už nemohl utajit poměr z petrou, která by mohla být jeho dcerou a paní Zuzanu odkopl. Pani Zuzaně patří obdiv s jakou noblesou zvládla buranské způsoby Paroubka. Která žena se pohrne do spolupráce s Paroubkem? Pouse vyčuraná žena typu Petry. Vzdělaná může být ale ta intenteligence!

Frank 23.3.2009 7:14

Tak nám tady výkonný Klíč napsal, jak je ta ČSSD špatná. Ani žadnou babu nezvolili.

Fuj, ani ruku bych nikomu z nich nepodal. Ještě, že tady máme tu křišťálově čistou a inovovanou ODS s čerstvým vánkem v čele.

Frank 23.3.2009 7:06

Re: Já vím, čí chleba atd.

To by jej velmi zarmoutilo. Je zajímavé, že znám desítky lidí z bývalé Topolánkovy firmy VAE, kteří by mu nejraději rozbili hubu. Nevíte náhodou proč?

RK 23.3.2009 7:06

Re: Já vím, čí chleba atd.

Za co by měl redaktor Paroubka chválit. Já sobně kdybych ho měla potkat, tak přejdu na druhý chodník. :-D:-D(Y)(Y)(Y)

Frank 23.3.2009 7:03

Re: Ano, ve srovnání s pluralitním kongresem ODS a likvidací Béma ( kterýá jediný vyhrál volby za ODS) se sjezd ČSSD srovnat nedal...

Tak to vám nezávidím. A kdy vám to sdělili?

RK 23.3.2009 7:02

Re: Já vím, čí chleba atd.

Za co by  měl redaktor paroubka chválit? Ráda bych se poučila. Já osobně potkat Paroubka, přejdu na druhý chodník.

RK 23.3.2009 7:00

Re: Ano, ve srovnání s pluralitním kongresem ODS a likvidací Béma ( kterýá jediný vyhrál volby za ODS) se sjezd ČSSD srovnat nedal...

Není, ale má to větší vypovídací hodnotu, než všechny bláboly nekritických diskutujících. To jenom dokazuje, že socani nejsou ani tak hloupý slib jako jsou kvoty žen v politice. Nebo je to proto, že normální žena je obdařena vlastním rozumem a nenechá se tak snadno zblbnou. A hlavně není ochotná lézt Paroubkovi do pr.....?Nepodceňujte ženy.

RK 23.3.2009 6:53

Re: Ano, ve srovnání s pluralitním kongresem ODS a likvidací Béma ( kterýá jediný vyhrál volby za ODS) se sjezd ČSSD srovnat nedal...

Zatemnění mozku, slepota a hluchota dohromady?

Forstmeister 23.3.2009 6:50

Analogie

"Zde musí vystoupit z moře milionu lidí, teří v jednotlivostech více nebo méně jasně určité pravdy tuší a částečně snad i chápou, jedinec, aby s nepochybnou silou formoval z kolísavého světa představ širokých mas zaručené zásady, a tak dlouho vedl zápas za jejich obecnou správnost, až se z vlnobití svobodného světa myšlenek vynoří skála jednotného společenství víry a vůle" (Schickelgruber, Můj boj, Světový názor a strana). Co dodat.

J.T. 23.3.2009 5:12

Re: Já vím, čí chleba atd.

Ukázala se absurdita nařízení o povinné účasti alespoň jedné ženy ve vedení soc. dem. Jakákoli diskriminace ( i ta pozitivní ) je špatná. Důkazem toho byla nedělní volební fraška, při které delegáti rezignovali už jen na jediný požadavek. Aby JI měla.

Nomen 23.3.2009 4:56

Ano, ve srovnání s pluralitním kongresem ODS a likvidací Béma ( kterýá jediný vyhrál volby za ODS) se sjezd ČSSD srovnat nedal...

A to nezvolení té ženské, to  je zřejmě tragédie nevídaných rozměrů...

PS: Co je ale prů..., to je neschopnost Paroubak reagovat. byť i na minimální, neúspěch...viz nezvolení té Vaňhové...

Jevrej 23.3.2009 4:34

lid potrebuje klid na praci

ja nechapu o cem mluvite. Jedno misto = jeden kandidat, to je jistota a prosperita, nikdo se nenervuje volbou a je klid na praci.

Martin 23.3.2009 3:56

nezvolili ji spatne

kdyby ji zvolili taky spatne

koupis cednik tece, opravis ho necedi

Apea 23.3.2009 2:10

Omluva

Za ten odporný překlep na konci se omlouvám.

Apea 23.3.2009 1:58

Já vím, čí chleba atd.

a výkonný redaktor Serva bude těžko ČSSD chválit. Ale to nebylo už tomu sjezdu co víc vyčítat, než že v situaci, kdy se ČSSD chystá na předvolební boj, neměla zájem na personálních změnách?

To už bych víc brala, tu frázi "kdo chce zapalovat, musí sám hořet" -jedno z neoblíbenějších klíšé komunistické strany v jejích stalinistických dobách - tenhle nevkus si mohl Paroubek opravdu odpustit.

Jinak ten demokratický centralismus se příliš nekonal. Pro ČSSD není nijak příjemné, že si potom, co jí klesl poměrný počet žen v poslaneckém klubu, o krajském zastoupení ani nemluvě, nedokázala zvolit místopředsedkyni. Nejde jen o program, který prosazuje zvyšování zastoupení žen, ale ona to dost vážně bere i část členské základny a dost voličů té strany. Kdyby byl ten sjezd centralisticky dirigován, tak by tu chovnou političku jistě zvolily.