16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Zeman, Okamura, ČT, Babiš...

To, co Miloš Zeman vyvádí, je trapas. Říkat, že nedělám kampaň, a oblepit republiku billboardy, říkat, že nedělám kampaň, a oblepit republiku plakáty, říkat, že nedělám kampaň, a vypustit do oběhu knížky, říkat, že nedělám kampaň, a posílat do diskusí Ovčáčka. Trapas, je to nedůstojné prezidenta. Dál se mi o tom ani nechce mluvit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Mikulec 16.1.2018 22:18

Re: Říkal jsem, kdo tohle psal.

Proc si teda kazite oci nad tim rozhovorem? Vyhledejte si neco prounijniho, jinak neusnete, ani s kruhem hvezdicek nad hlavou.

Z. Pešek 16.1.2018 22:11

Re: Říkal jsem, kdo tohle psal.

Ano, úplně se ztratil chlapec.

P. Khail 16.1.2018 18:42

Re: Babiše jsem nevolil, ani jeho lidi jsem v žádných volbách

Ale nebyl politikem při předminulých volbách. A žádnou politickou stranu nepostavil, ANO je hnutí, politické strany vznikají jinak.

P. Khail 16.1.2018 18:38

Re: Mladého Grospiče jsem slyšel mluvit naposledy

Pane Aldo proč diskutujete k článku, který jste nečetl? Proč bych to měl určovat já? Obraťte se na pana Štěpánka, třeba vám odpoví. A, jen tak mimochodem, jaký je rozdíl mezi stalinistou a komunistou nebo leninistou či maoistou?

M. Gavlák 16.1.2018 18:34

Říkal jsem, kdo tohle psal.

Aha, Štěpánek, dál nic říkat netřeba...

Z. Pešek 16.1.2018 17:19

Frustrovaný Štěpánek.

Mirek prohrál a selhal, podporovatel Štěpánek svojí frustraci neustál a oblažuje nás poněkud nekorektním a sírou vonícím příhovorem........................Ne. Děkuji.

Š. Hašek 16.1.2018 15:21

Re: Co se delo ?

Vytrženo z kontextu/volně reaguji:

President Zeman nemusí nikam mžourat, neboť jest schopen pronést smysluplné věty bez papíru. To, že jeho slova vytáčí Moniku Pajerovou/Drahoše/Horáčka s Ferim - tím u mě získává (další) plusbody.

Uznávám, že brejle jsou moje obsese, dovoluji si upozornit, že slovo gentleman (použito tehdy volně v diskusi) jest také obsese. Ovšem zásadně a pouze u nečtenářů Ferdinanda Peroutky.

Važme si toho, že Vy i já máme na ten víkend stejnou váhu hlasu. Nebude možná napořád. Takový láskaHalík má jiný názor.

Š. Hašek 16.1.2018 14:52

Re: Držím palce Zemanovi

Jen poznámka.

Moje školní znalosti a životní zkušenost mě neopravňuje až tak fundovaně matematicky extrapolovat.

Jen znova opakuji - hodit všechny hlasy proti Zemanovi do kýble a sečíst ............ Kam chodil pan Drahoš na "matematickou politologii"?

No, já čekal od "věhlasného akademika, universálního antizemana, vyslance všebrusele" větší odstup od jásotu "Jsem druhý první!!!!!" Reflektory sviťte!

Dost to s ním cloumá, být v televizi a dostat procenta. Taky nechtěl čtyři televize, jen jednu a s Moravcem co by mu podával ručník. Zkráceno.

S. Ševeček 16.1.2018 13:47

Koho budete volit Vy, pane

Štěpánku?

A. Alda 16.1.2018 13:31

Ano.

A nejen to.

On uznává jen elitu, nikoli zbylých 80 % obyvatelstva.

A. Alda 16.1.2018 13:29

Babiše jsem nevolil, ani jeho lidi jsem v žádných volbách

dosud nevolil. Ani při jediný opravdu svobodných volbách - tedy komunálních - jsem žádného babišovce nezakroužkoval.

Ale přesto mám proti Vaší jedovaté slině výhradu: pan Babiš je politik a má politické zkušenosti, protože sám a za své postavil politickou stranu a také již celé jedno volební období byla jeho strana i on sám v pos*anecké sněmovně a on sám byl 4 roky místopředsedou vlády. Je to politik. Na rozdíl třeba od Drahoše, Horáčka, Hynka, Hanniga, Kulhánka i Hilšera. Babiš prostě je politik a ne že ne.

A. Alda 16.1.2018 13:24

Mladého Grospiče jsem slyšel mluvit naposledy

v prosinci 1989. Tehdy ještě stalinista nebyl. Komunista jo, ale stalinista ne. Od té doby jsem ho neslyšel, nevěnoval jsem mu žádnou pozornost. Mohl byste přesněji určit, jak a kdy od vise reálného socialismu přešel na posice stalinismu? (Nemyslím to jako sarkastickou poznámku, ale fakt by mne to zajímalo.)

M. Valenta 16.1.2018 13:18

Re: Držím palce Zemanovi

Abych se mohl divit, musel byste napsat důvod k divení.

P. Khail 16.1.2018 13:01

Re: Co se delo ?

Takže u ženy kandidátky by vám vadilo, že se maluje? S těmi brýlemi je to u vás už obsese. Že p. Zeman má prostatu jako panic, že raději rozpustil své lékařské konzilium, že mu odešla cukrovka a vůbec je plný sil a těší se viditelně čím dál lepšímu zdraví, že je výborný běžkař a kapitán nafukovacího člunu, že při posledním projevu mžoural jedním okem s nakloněnou hlavou jako slepice vám nevadí, ale brýle p. Drahoše jsou problém, to je nepochybně charakterová vada. Prezident prostě nikoho neposlouchá jen se jezdí učit do Číny a brýle určitě nepotřebuje, vidí totiž jako mladý sokol. Každý holt to má jinak.

P. Khail 16.1.2018 12:50

Takže

kamarád Fiala sice není žádný antidemokrat ale pomáhal prohlasovat stalinistu Grospiče do čela imunitního výboru. Hezký protimluv ve dvou, po sobě následujících, odpovědích na otázky. V ostatním s p. Štěpánkem souhlasím, jen by neměl podléhat iluzím o svých kamarádech.

P. Janoušek 16.1.2018 12:47

Re: Držím palce Zemanovi

Budete se divit, ale ano. I když to není můj případ. Jen v mém blízkém okolí.

P. Kmoníček 16.1.2018 12:46

Re: Co se delo ?

Hašku, tímto způsobem a tímto tónem (narážka na brýle) se jasně řadíte k inženýrovi z Hradu, který navíc neustále lže, což Vám viditelně nevadí.

J. Schwarz 16.1.2018 12:44

No, hlavně když Gross

dokázal skvěle "vysvětlit" dalších asi 80 milionů, kdy si za dvacet vypůjčených koupil od "kamaráda" akcie firmy, které od něho za půl roku / tehdy doba potřebná k tomu, aby nevznikla daňová povinnost / odkoupil miliardář Krúpa. Firma vzápětí zkrachovala. Kupodivu se nikdo po příčinách Krúpova "mimořáně špatného obchodu" nepídil, vysvětlení obchodu páně Grossovou "investiční genialitou" každému stačilo.

M. Valenta 16.1.2018 11:38

Re: Držím palce Zemanovi

Jestli tomu tedy rozumím dobře, Vy při pohledu na výsledky prvního kola vidíte větší šance pro Zemana?

Nebo jinak. Má volič Horáčka, Fišera či Hilšera nějaký důvod proč volit Zemana?

Š. Hašek 16.1.2018 11:29

Re: Držím palce Zemanovi

Ach ten "prostý pohled na čísla"!!! Prostě to hodíme do kýble a sečteme. Mě to nepřekvapuje, nemám o Drahošovi a televizácích/Pehe/Dvořáková moc vysoké mínění. Jo, brejle dobrý ......

Pane Valento, bacha. Televizáci a Drahoš (ač vědec) pro nadšení, že tam zůstal, mohou "ujet". Též se tomu říká "přání otcem myšlenky".

M. Valenta 16.1.2018 10:52

Re: Držím palce Zemanovi

Prostý pohled na čísla z prvního kola nevěští pro zemana nic dobrého, takže jedině zázrak nebo totální nezájem voličů z prvního kola by ho mohly ještě udržet na Hradě.

Š. Hašek 16.1.2018 10:16

Re: Držím palce Zemanovi

Asi tak.

Š. Hašek 16.1.2018 10:15

Re: Co se delo ?

Pokud jste použil výrazy stát a národ, domnívám se, že pro náš stát a národ je jednoznačným nebezpečím kandidát Drahoš.

Možná nikoliv "vlastním nic". Svojí poslušností, můžete špekulovat koho bude poslouchat. Komu bude naslouchat.

Ostatně - ty jeho okenní brýle jsou "úžasnou sondou do jeho duše"! Ti jásači kolem něho potřebují z něčeho žít! Neziskovky, socializační nadace, dotace z brusele, ......... . TV začíná větřit.

P. Kmoníček 16.1.2018 9:22

Re: Co se delo ?

Drahoše neznáte ani jako člověka ani jako případného politika. Inženýr z Hradu se jako člověk i politik předvedl už mnohokrát, což nemůžete popřít. Osobně jsem přesvědčený, že nikdo pro stát i národ nebezpečnější než inženýr z Hradu být nemůže, a proto bych šel cestou určitého politického rizika a dal důvěru prof. Drahošovi, který rozhodně nemůže alespoň lhát tak jak Zeman.

P. Smatlak 16.1.2018 9:19

Blafy

A to panu Štěpánkovi nevadí,že předseda vlády je někdo kdo neměl se skutečnou plitikou ,kromě podrazů a podvodů s některými politiky a to i se Zemanem žádnou zkušeost,A to má paradoxně větší moca zodpovědnost , a to daleko větší než president,Tady Štěpánek nějak ulétl a to dosti.A co takhle Klaus nebo Gross po sametce to byli lidé co ovládali politiku a měl nějaké zkušenosti,pokud by ovšem nebyl bolševik a nebo byl spojený s komoušskou vládou?Tady se stále pletou pjmy a hrušky s jablky a pan Štěpánek je toho důkazem.A on sám byl někdy politik na vyšším stupni,že to může posuzovat?

Š. Hašek 16.1.2018 8:58

Re: Co se delo ?

Vidím to podobně.

J. Karlík 16.1.2018 8:58

Analytik

Jan Křeček zjistil, že ČT a ČR dává větší prostor TOP 09. Babis ovládl média. Jde to spolu dohromady? Nemáte nějaké brýle mámení? A co odposlechy od Šumana? To je určitě Babisovo práce. Vlaje tady 50 mil. a v médiích je klid. To je teda síla. Větší štvanici na Babise si už neumím představit. Ale naše nezávislá justice to jistě, nejpozději za 10 let spravedlivě rozhodne.

Š. Hašek 16.1.2018 8:57

Re: Nejde o Zemana,

Jiný "jasný" vzkaz Berlínu a brusele než Miloš Zeman není.

Jeho protivník je totiž docela slizký kolaborant. Všeláska si ho vybrala, aby měla "klid na práci". Nerad to píšu

M. Rubáš 16.1.2018 8:52

Držím palce Zemanovi

Upřednostňuji Zemana. Drahoš by byl určitě příšerným prezidentem. Totálně servilním k Bruselu a taky k Babišovi. Jakoukoliv zrůdnost, kterou se bude Brusel snažit prosadit, Drahoš ji bude podporovat, nebo bude mlčet. Dokonce by chteěl kampaň za zavedení eura za peníze daňových poplatníků. Naprostá hrůza.

http://www.epshark.cz/clanek/354/drahos-by-nas-vysel-dost-draho-s

P. Zinga 16.1.2018 7:01

Nejde o Zemana,

jde o vzkaz, jaký pošleme do Bruselu a Berlína.