25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Zatím je ztracená snad jen Francie

Důvodů mám samozřejmě několik. Na prvním místě, jako u každé jasně a poctivě definované politické strany, je důležité stranictví, jen to umožňuje její pravou soudržnost, a já sdílím s Realisty značnou názorovou shodu, možná až 90procentní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Bocek 1.9.2017 8:17

Zvonku to tak vyzerá,

že i ten Husák s Bilakem boli ozajstný chalani !

A. Bocek 1.9.2017 8:15

Re: Nereální, intelektuálně nabubřelí Realisté - škoda.

Možná by to chtělo 10-ti bodový program pro čtenáře Blesku , místní "intelektuálové " stejně nic jiného nečtou.

P. Maleček 1.9.2017 7:41

Nereální, intelektuálně nabubřelí Realisté - škoda.

Hned v úvodu - ano program Realistů patří k tomu nejlepšímu co v ČR na "politickém trhu" je. Avšak Realisté svůj program neumí prodat. To proto, že ho předkládají v podobě a prostředky pochopilelnými jen úzké intelektuální elitě.

I vesnickým trhovcům je známo, že i to nejlepší zboží neprodají, nespustí-li vychvalně halasný a v podstatě primitivní ryk, kterým osloví co nejvíc kupujících. Což je to, co dělá právě Babiš či Zeman nebo Okamura a tak snadno prodávají své až odpudivě páchnoucí zboží.

Realistům se s odvoláním na jejich intelektuální úroveň tohle ekluje. No ať se pak nediví, že na svém intelktuálně nabubřelém ostrůvku zůstanou přede dveřmi sněmovny.

Škoda - zrovna Tomský ve sněmovně, to by byla pochoutka.

F. Houžňák 1.9.2017 7:39

Pane Tomský, píšete pěkně, ale máte tam blbosti,

třeba "V Německu je ročně okolo šesti set žhářských útoků na uprchlická střediska" - jak jste na to, proboha, přišel? Takových útoků bylo pár, tak málo, že se dají spočítat na prstech jedné ruky, možná i dvou, ale ne víc. Nikdy se nikomu nic nestalo, a jak to vypadalo, obyčejní lidé - žádní náckové - prostě ze zoufalství zapalovali právě stavěné, samozřejmě prázdné, ubytovny pro (prakticky výlučně) muslimské přistěhovalce, když viděli, že dostanou před nos tisíc chlapů - Arabů, Afghánců, Pákistánců - ozbrojených noži a prodávajících drogy. Několikrát si taky ubytovny - ovšem v tomto případě obydlené a plné lidí - zapálili "ubozí uprchlíci" sami, ze vzteku, že nedostali rovnou baráky, nebo jim nechutnalo jídlo, nebo jim káfirové neuklízeli dostatečně rychle jejich posrané záchody, nebo protože se pohádali. To děláte "Realistům" špatnou reklamu, když vykládáte takovéhle levičácké propagandistické blbosti.

Z. Čábelka 1.9.2017 6:29

Re: Obávám se,

OK, musím s Vámi souhlasit.

J. Dostál 1.9.2017 6:06

Obávám se,

že věta "Babiš sbírá hlasy nereálnými sliby na levici a jako prominent komunistické nomenklatury a Slovák nemůže oslovit český národ" neodpovídá realitě. Již oslovil mnoho lidí v této zemi a zřejmě se mu to daří i nadále. Podceňovat sílu mluveného slova s nereálnymi sliby a falešnymi tvrzeními se nevyplácí.

Z. Čábelka 1.9.2017 4:40

Realisté jsou dobrou alternativou

Ano, lze souhlasit. Reálný je i můj hlas.