24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Západ zdegeneroval, zesocializoval

Já jsem ho sice neznal osobně, setkal jsem se s ním asi jen dvakrát, ale určitě byl nejen pro mne více než pouhým symbolem. Byl hlavně člověkem. Velmi cílevědomým, koncentrovaným, pracovitým a přemýšlivým člověkem, odvážným hráčem i zodpovědným hospodářem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Černá 8.4.2021 9:34

Kdokoliv se zúčastnil setkání kolaborantů, psychopatů, konspirátorů a podobné havěti v Příčovech by měl být internován na dobu nezbytně nutnou v psychitarické léčebně.

Zkuste si pustit videa s projevy a pokud neshledáte na tom nic, co by mělo známky diagnózy, požádejte také o hospitalizace. Doporučuji projevy Hampla a Ivo Gece, ty jsou zvlášť výživné.

J. Nevrkla 8.4.2021 8:37

Pan Jakl má zdravý rozum, zdravé názory, velký přehled. Kéž by hrál nějakou větší roli v naší politice, je to hodně potřeba.

D. Polanský 8.4.2021 8:35

Já bych Západ nekritizoval alespoň do té doby, než budeme dál než oni především v ekonomice. Kdyby nám tu nepostavili supermarkety ještě se motáme v starých samoobsluhách a vyrábíme trochu inovovaného Favorita.

Z. Jiroušek 8.4.2021 9:13

Kdyby nám nepostavili hitlermarkety, pomalu bychom si je postavili sami. Respektive naší podnikatelé. A prodávaly by se tam naše výrobky a potraviny. Jsem možná starší než Vy, ale vím, co jsou schopni vymyslet a vyrobit naše firmy.

D. Laurencikova 8.4.2021 9:51

Ja osobne postradam spoustu dobrych, ceskych, levnych vyrobku, at uz v potravinarstvi ci v kosmetice ci farmaceutickem prumyslu apod., ktere byly nahrazeny zapadnim predrazenym srotem. Ja bych ceskeho cloveka vubec tak nepodcenovala. Nebo si myslite, ze na Zapade jsou lidi z jineho testa? Ze to nebyly ramcove podminky, ale jine slozeni bytosti, ktere vedlo k jejich hospodarskemu uspechu?

J. Matuška 8.4.2021 11:23

Paní Laurencikova, vaše příspěvky podepisuji. Uvítal bych, kdybyste oživila diskusi pod Úvodníkem Astona...

V. Povolný 8.4.2021 10:38

Pane Polanský, dál v ekonomice než Západ nebudeme nikdy. Ne při současném uspořádání. Vy se radujete, že u nás postavili supermarkety a zvýšila se naše životní úroveň. Jenže už nevidíte, že se v těch supermakterech prodává dotované západní zboží, naši méně dotovaní výrobci se tam nedostanou. A v EU se tomu říká volný trh. Když se zkusíme bránit, vyhrožují nám sankcemi za porušení pravidel. Zisky se odvádějí na západ do mateřských firem. Západu takové uspořádání pochopitelně vyhovuje. Sloužíme mu jako kolonie a občas pustí drobky ze svého stolu, aby umlčel největší remcaly. Mě tohle rozhodně nevyhovuje.

M. Pecina 8.4.2021 8:10

A proto by měl být socialismus postaven mimo zákon.

F. Kusák 8.4.2021 8:40

Ta představa, že všechno se dá vyřešit nějakou normou, zákonem, nařízením je velmi nebezpečná. Plnění zákona, aby měl smysl, musí být vynucováno, což vede k nekonečné represi. A to nemluvím o tom, jak se zákony schvalují a jak se zneužívají. Běžte do háje s takovými názory, neobhajuji tu socializmus, zejména ne ten reálný.

Š. Hašek 8.4.2021 8:08

Velice rozumné názory a popis faktické degenerace Západu.

Zdravím pana Jakla!

V. Halašta 8.4.2021 7:45

Takže ostrovní Čína a pevninská Čína je jedna uzavřená entita a někdo zvenku se to snaží rozkutat?

OMG

S. Ruth 8.4.2021 7:42

Nic než hlásná trouba dnes již bezzubého Klause, který už nemá sil aby se aktivně vrátil na scénu a posílá proto druhořadé hráče jako náhradu. Jak ubohé. Nechá se zastupovat pivním demagogem místo aby stanul v čele Trikolóry a tu dovedl k vítězství v následných volbách. Už to není Klaus světová značka jak jsme ji znali, jen neplodné řeči a skutek utek. Neslavný to konec světového makroekonoma, klimatologa, spisovatele, pedagoga, politika, sportovce, milence, philosofa, psychologa, syna a manžela. Následovat bude konec IVK na Hanspaulce v důsledku zatavení financování panem Kellnerem. Tragedie, kterou si pan Klaus na konci svého vyjimečně plodného života nezasloužil. Budiž mu konec lehký.R^

O. Uživatel 8.4.2021 8:01

Uživatel požádal o vymazání
J. Fráňa 8.4.2021 8:44

Kdyby jste věděl alespoň o pivu desetinu toho co pan Jakl, tak nepíšete takové kraviny.;-D

K. Machala 8.4.2021 3:37

A nemuze to byt naopak? Ze tu divnou progresivisticko-neomarxisticko-woke ideologii někdo zvenčí dlouho na Západě rouboval a financoval a trpělivě šířil, s cílem zničit geopolitickeho konkurenta, až se to povedlo nebo téměř povedlo?

Z. Jiroušek 8.4.2021 9:15

Ano, říká se tomu frankfurtská škola filozofie.