19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Větší ohrožení dnes přichází ze „Západu“ než z Východu

Já možná nepoužiju úplně stejná adjektiva a stejná slova, ale to, že je evropskými elitami organizovaná masová migrace vážným a zásadním fundamentálním nebezpečím pro Evropu a evropskou kulturu a evropskou civilizaci, tak to je základní teze naší loňské knihy Stěhování národů; a v tomto smyslu já s autorem zcela souhlasím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Nový 20.3.2017 10:57

blbá blondýna Žofka

https://ukaz.cz/a/1490003783_4358cfa7472143b.png

S. Donát 20.3.2017 10:42

Re: Globalizace tu je.

Migrace není problém, přirozená migrace tu vždy byla a vždy bude. V malém množství si přijímací země dokážou poradit a migranty většinou v pohodě integrovat. Ale tuto invazi Evropa nemůže přežít v podobě, v jaké je dnes. Řítíme se do obrovského průšvihu. Obávám se, že se Evropa zase jednou vykoupe v krvi :-(

V. Vaclavik 20.3.2017 10:41

Klaus ma pravdu v tom

ze cela EU je nereformovatelna, ze nema zadny vyznam resit detaily, at uz jakkoli zavazne, tedy perestrojkovat ji. Nic jineho nez jeji svrhnuti, nebo vystoupeni z ni, jeji problemy nevyresi.

"... To jsou otázky, které ríkají: „Melo by se v Evrope udelat tohle jinak, tohle jinak, toto jinak?“ "

Jedine zmeny, ktere by neco resily, by byly zmeny revolucni, tedy zakladni, bourajici ten cely marxismus. A revoluce neznamena nutne jit do zbrane, ale byt jako Trump a treba i raznejsi. Politikareni, kdy se pred lidem hraje divadlo a vazne vyjednavani se odehrava v zakulisi, a pote se pred nim zahraje hra na politickou svornost slavnostnim podanim rukou pred fotografy... to at si hraji lide typu Spacka, toho etiketare a jemu na ruku hrajici slizke politicke herce, kteri nas lid jen vyuzivaji ke svym mocenskym cilum, hram. Dluzno rici, ze pan Klaus se presne takto ve sve politicke kariere provinoval par excelence, na to bychom nemeli zapomenout. Na druhou stranu dokazal prohlednout a to se ceni.

M. Valenta 20.3.2017 10:38

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Zapomněla jste pana Klause oznámkovat, ale dovoluji si hádat. Že by za 1 ?

D. Stirský 20.3.2017 10:27

Globalizace tu je.

Hlavně díky internetu, mobilům, sociálním sítím. Já si nejsem jist, zda jsme se (jako lidstvo) s těmito jevy vypořádali, zda jsme je absorbovali. Jsem z generace, kdy bylo běžné telefonovat meziměstsky z pošty a psát dopisy. Dnes udělám pár kliků, a je to. Když se zamyslím nad tím, že přes internet jsem nedávno koupil lístky do kina, jízdenku nad vlak, no asi bych se z toho musel zbláznit, porozumět tomu. Vzdálenosti se neuvěřitelně zkrátily. Viděl jsem pár velkých měst (Pitěr, Peking, Káhitu, Istanbul, Moskvu...) - v obchodech všude prací prášky a jogurty se stejnými logy, mladí všude v džínách se sluchátky a tablety. Ono to ani nejde, bránit se migraci, když informace, letenku atd. získám a pořídím ze svého domova.

J. Laták 20.3.2017 10:18

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Nezatěžujte ho otázkami, které nemůže zvládnout. Nechápe, že to skutečně nesmyslné, co Václav Klaus se Zemanem už delší dobu v zákulisí tvrdě připravují se blíží. Co chybí k tomu, aby nevyrukovali s heslem "Všechna moc Sovětům!"?

J. Šimek 20.3.2017 9:40

Re: Já bych to řekl po bolševicku

A vy těm koncentrákům toužíte velet, to je jasné :o)

J. Šimek 20.3.2017 9:39

Re: Kdyby mi následující větu:

Kampak na Klause s demokratickou volební soutěží politických stran, postřílet politické oponenty by to chtělo, jako při VŘSR.

J. Šimek 20.3.2017 9:36

http://www.klaus.cz/clanky/1655

"slovo „globalizace“ nepoužívám. Já to považuji za nedefinovaný pojem. Já bych ho nikdy nevyslovil."

Už nám stařík senilní nebo lže, to nejde poznat.

M. Valenta 20.3.2017 9:33

Kdyby mi následující větu:

"To je výzva k totální revoluci a smetení dosavadních pořádků a řádů a svrhnutí evropské vládnoucí oligarchie a vládnoucího establishmentu" dal někdo přečíst a ptal se po autorovi a nebylo tam to slovo evropské, tak bych hádal na Lenina.

R. Morava 20.3.2017 9:09

Idntifikace viníka

Z 90 procent s Klausem souhlasím. Především "viníka" jsem identifikoval podobně. My nadáváme na Islám a migranty, ale tyto "kultury" jsou na světě stovky let a většinu času v Západní Evropě nepůsobili problémy. Problém je jednoznačně v Evropě a západní civilizaci. Ideologie, zákony a funkce společnosti jsou nedostatečně demokratické, nedostatečně přizpůsoblivé realitě, sebedestruktivní a hlavně sebevražedné.

Žijeme uzamčeni v zákonech, nařízení a ideologiích, které vytvořil establishment převážně neomarxistický. Ale ani předchozí evropské ideologie (zákony, liberalismus) nejsou bez viny. To, že si migrant u nás tvoří svoji společnost která za naše peníze funguje proti našim zájmům a množí se rychleji než Evropané je naše vina. Proto Breivik nestřílel migranty?! (neměl střílet ani děti, ale to je jiná kapitola..)

P. Vaňura 20.3.2017 9:04

Já bych to řekl po bolševicku

Je třeba, aby na parazity z neziskovek a humanitních fakult univerzit dopadla tvrdá pěst dělnické třídy a vyexpedovala je k lopatě!

Ilegálové by měli dostat 3 roky prqacovního tábora, tak jako v SSSR za Generalissima Stalina!

K. Frauknecht 20.3.2017 9:03

:-))

http://dfens-cz.com/hodim-to-prvnimu-kdo-bude-chtit-czexit/

Z. Susnar 20.3.2017 8:51

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

:):) To vase hodnoceni je jako za totace kdyz se ptal predseda vlady jestli je nekdo proti tak rekl neni tomu tak ha ha ha jste k smichu

Z. Susnar 20.3.2017 8:49

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Ale pane M. Prokope Kde je vase jednicka? nebo vy jste dal 1 - coz by jste si to u pratel ruska a pana Klause udelal zle:)

Z. Susnar 20.3.2017 8:46

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

No vidite pane Štěpáne ja davam za 5 protoze to uz jsme od pana Klause slyseli nejmene 100x Ono vlastne staci od vas a tech par fandu Klause ty vase jednicky:) Jen me mrzi ze jsou to jen jednicky myslim podle vas a vasich pratel Klause by to melo byt za jedna s * :):):)

Z. Susnar 20.3.2017 8:42

Re: Proc napriklad se Klaus nevyjadri ke kroku Zemana...

Troll jste vy i s tema hvezdama o kterych se vam kazdou noc zda, ze by jste je chtel mit:) Ja jen pripomel ze pan Klaus se rad vyhyba horkych diskuzi K necemu jinemu se vzdy nekdo otoci to je zde znamo a i bez nadavek do trollu

P. Lenc 20.3.2017 8:31

Re: Proc napriklad se Klaus nevyjadri ke kroku Zemana...

On nejen že nepochopí, ale je to takový jiný Rudolf a je zbytečné na něj reagovat.

P. Lenc 20.3.2017 8:29

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Mohu se pouze připojit.

M. Moravcová 20.3.2017 8:20

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

ano, souhlasím.

M. Prokop 20.3.2017 8:15

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

To se ještě neprobudil agent Rudolf s přištěkávačkou. :-P

E. Erat 20.3.2017 7:43

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Připojuji se. 1*

Š. Hašek 20.3.2017 7:36

Re: Perfektní analýza i předvídavost..

Asi tak.

Rovněž článek hodnotím za 1.

Š. Minařík 20.3.2017 6:46

Proc napriklad se Klaus nevyjadri ke kroku Zemana...

Trolle, nejspíš proto, že řeč byla o něčem jiném.

Což vy, jak jsem pozoroval včerejší debatu, nikdy nepochopíte, protože se vždy vyjadřujete k něčemu jinému.

Z. Susnar 20.3.2017 2:56

Pane Lukáš Petříku

Proc si nechate diktovat otazky od odpovidajiciho? Jasne ze pan Klaus potom ma odpovedi pripravene za posluhy celeho jeho cirkusu IVK.Proc napriklad se Klaus nevyjadri ke kroku Zemana byt znovu v kresle presidenta? Nechce si to u neho posramotit,aby ta jeho zena mohla stale sedet na dobre placenem kresle ac uz davno by mela byt z neho pric.Jinak ty jeho zvasty co stale opakuje dokola uz si zpivaji ptaci na strese,ale bez uspechu,protoze Klaus uz je davno politicka mrtvolka

J. Kanioková 20.3.2017 2:26

Perfektní analýza i předvídavost..