24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mimozemstan 6.2.2006 20:53

Jsem se zase pobavil

... nad tvrzenim, ze ODS je primo zalozena na thatcherismu. Nejenze o liberalismu jenom sni ve snech, ale jeste paradoxne navic M. Thatcher temer zlikvidovala konzervativni stranu a zaslouzila se na nekolikanasobny uspech Blair'a ve volbach. Mozna Topolanek tajne touzi dosahnout to same.
Takže asi takhle: 6.2.2006 13:00

Není mrtvá, je v rozkladu už dlouho a páchne..

Pokud si bohaté státy určí vyjímky a novým státům nastaví mnohem horší, tak by se tomu mělo říkat vydírání a podvod. Pokud se tomu říká synchronizace norem a právního řádu...tak už se není čemu divit.. navíc chtít 3% a sám je nedodržovat, to vypadá na další podvodné jednání. a to už vůbec nezmiňuji, že příspěvky živí bohatší, zatímco chudí na EU doplácejí a jsou za ty pilné idioty, co vydělávají na důchody ostatním...Mrtvá? Dávno ne, nikdy nebyla živá a vždy zapáchala.
OBČAN XY 5.2.2006 18:56

POLOMRTVÝ TUPOLÁNEK BY MĚL ŘÍCI -

 Jak vytáhnout ODS z postbolševického ,pseudopravicového zabřednutí.....
Jan 3.2.2006 23:55

Topolánek říká, že euroústava je mrtvá? Měl by místo toho mluvit o důležitějších věcech! Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:

Topolánek říká, že euroústava je mrtvá? Měl by místo toho mluvit o důležitějších věcech! Viz:
CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:
Pepa 3.2.2006 23:30

Další důkaz, že ODS musí jasně volby prohrát.

To antievrpanství které propaguje vedení ODS na rozdíl od jejich voličů, je bude stát prohru ve volbách. Kolik lidí, kteří vidí ODS jako pravicovou stranu vlastě je? Pokud jí budou volit, bude to pouze jako menší zlo. Tvrdošínost s jakou gremiumODS zůstává protievropské jí připravuje o nerozhodnuté voliče. Ti ovšem ve volbách nakonec rozhodnou. Pak bude ovšem konec. Mám téměř podezření, že Zahradil je placen ČSSD, aby byl ještě více protievropský.
Mysch 3.2.2006 17:26

no kdyz to pan topolanek rika,

tak to urcite bude pravda.
zoch 3.2.2006 8:09

JE VELMI VYSOKÁ PRAVDĚPODOBNOST,ŽE.....

pana Topolánka se v Evropě na Ústavu EU nikdo ptát nebude a nikdo na jeho názor ani nebude zvědav. To Vám tvrdím jako prognostik učedník.
jamo 3.2.2006 10:44

Re: JE VELMI VYSOKÁ PRAVDĚPODOBNOST,ŽE.....

taky v to doufám, že tenhle pasvil je opravdu mrtev. A kdyby ho Frantici a Dáčové náhodou nesmetli, pak by se ovšem Topolánka měli ptát. A nejenom jeho, taky mě a vás - v referendu. Nebo si myslíte, že ne?
WWW 3.2.2006 1:22

rozhodli za nas a bez nas

Jeste dnes se v ceskem dolicku tak casto kvili. Zrovna ta Francie tenkrate v Mnichove !! Ted to ma opacne znamenko, div se neozyva jasot nad tim, ze se nemusime vyjadrit, vzdyt uz to Francie rozhodla. Cesky pepik je vlastne rad, ze za nej nekdo rozhoduje, je to pohoda !!!
Optimista 3.2.2006 12:41

Re: rozhodli za nas a bez nas

"Množství " mailíků svědčí o odtrženosti obsahu rozhovoru p.Topolánka od problémů české krajinky.
Má-li vzory - tak, jak je uvádí - to taky musí vědět o jejich " genialitě " v určitých historických souvislostech. Churchill slíbil Angličanům, že jím nemůže nic slíbit, jen to,že budou potit krev / volná parafráze / a stalo se. Ale pak volby prohrál a obnovu GB měl v rukou premier Atlly/ fonetika/. A tak podobně bych mohl uvádět  další menované. Pane Topolánku - mám dojem, že ten chlap s gu... přesunul mužství do centra myšlení, které u vás produkuje geniální myšlenky. Obdobně jako u vašeho místopředsedy Nečase, v mládí předsedy SČSP na gymplu v UH - honosíciho se přezdívkou TOLJA .
Vy slibujete neuskutečnitelné, které je v rozporu s realitou Evropy, proto i odpor proti EU. Pokud chcete dále utahovat opasky / máme to odzkoušené/ prosím ne zde a na lidech v této zemi. 
Kikina 4.2.2006 8:28

Re: rozhodli za nás a bez nás !

Zase můžeme na cizí rozhodnutí lépe a snáze nadávat , nežli na vlastní, že
Přeji hezký den !
strejda 3.2.2006 0:26

Evropská ústava

Nemám vyhraněný názor ne evropskou ústavu, přesto si myslím, že pokud ji pan Topolánek pohřbil, tak brzy opět vyroste. Ve svém názoru nevycházím z ústavy, ale z chybných rozhodnutí páně Topolánkových. Téměř vždy se to vyvine naopak, než říká on.
honzak 3.2.2006 6:55

Re: Evropská ústava

Já vyhraněný názor mám - je zcela redundantní (abych se vyjádřil korektně). Česky řečeno, je to nepotřebný a nesmyslný paskvil! EU desítky let žije bez ní, v praktickém životě nikomu nechybí. Úlůohu EU sptřuji ve ZJEDNODUŠOVÁNÍ ADMINISTRATIVY  a ochraně společných evropských zájmů vůči asijským fanatikům. Moje "Asie" začiná zvolna za odjezdovým návěstidlem žst. Štrba směr Poprad (jsem řekněme selektivní rasista).
šimon klein 3.2.2006 8:28

Re: Re: Evropská ústava

nemáte pravdu a hned Vám to dokážu: Asie začíná zaNegrelliho viaduktem v Praze-Karlíně.
Říkal to hostinský Rampa, šel jsem se tam podívat - a je to pravda.
Q.E.D.
honzak 3.2.2006 8:55

Re: Re: Re: Evropská ústava

Myslím, že pár mých přátel na Moravě by takové geografické rozdělení nevydýchalo. Já bych zmíněnou oblast charakterizoval politicky korektně jako "Indickou čtvrť".
šimon klein 3.2.2006 10:46

Re: Re: Re: Re: Evropská ústava

s politickou korektností na mně !!!
Navrhuji shodu na Morgošřezy po vzoru Hrdlořezy......
Xaver X.X. 3.2.2006 13:36

Uf, ještě že ten Ráj je pár metrů před negrelákem...:-)

Mirek od lesa 3.2.2006 17:16

Každý pokus o diskuzi sklouzne na indoevropany

pro Jihočecha trochu zvláštní, u nás jich moc nevidíte a spíše ty už přizpůsobené. Kvůli těmhle stromům nevidíme les. Evropa se musí chystat na válečné roky, muslimové už nahradili NSDAP a jejího fírera Hitlera, jejich plány jdou tím směrem, že dokončí obsazení Evropy, zavedou šaríi a přísnou morálku, chlastat bude už jenom načálstvo! Jestliže se tomuto nebezpečí chceme postavit, musíme se sjednotit, s ústavou, nebo bez, nebezpečí roste!