19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mira 2.12.2008 14:56

Re: Lukáš Petřík

Myslím, že lepší Klaus na Hradě, než na Vysočině. Nechci ani domyslet, čeho všeho by tahle neřízená střela byla schopna, nemít aspoň nějaká vnější omezení.

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 23:37

Topolánek přežije, jeho protivník, RaJ Paroubek oslovuje pouze lumpenproletariát

situace by se pro Topolánka stala velmi kritickou, kdyby do čela ČSSD nastoupil někdo z mladší, nezkompromitované generace. To lze ovšem o české politice říci zcela obecně, ta stará generace musí co nejdříve udělat místo.

PP2 1.12.2008 22:32

Re: Tlustý má pravdu

Podporuju Topolánka.

Karas 1.12.2008 22:29

Re: Většina příspěvků..

Nejde o budoucno, ale o pokud možno okamžité bohatnutí a polepšení si těch bohatých bez ohledu na nějakou budoucnost. Poplatníci ať podporují charitativní akce ODS v duchu privatizace nemocnic a pojišťoven.

Karas 1.12.2008 22:25

Tlustý má pravdu

Vlastik má pravdu, ale pro většinu občanů je pozitivní, aby Topolánek dál pokračoval ve své specifické sebereflexi. 2 volební debakly jsou vlnky, viníky jsou všichni, kromě něho a jeho vedení,je to především nejednota, to říkal správně i soudruh Jakeš, ale byl kůl v plotě. Je potřeba pokud možno nic neměnit, tak je to správné, tak to má byť. ODS jede na volebním tobogánu a pojede dál.

milan 1.12.2008 18:04

T

s.Tlustý asi viděl pohádku o otesánkovi,ten také chtěl sežrat všechno,ale jen jméno mu nestačí,přežraní se musí od koryta odehnat,aby nepraskli!

moja 1.12.2008 17:33

Re: Většina příspěvků..

Nepotřebuji mít víc, než mí sousedé. Nemyslím si, že reformy pro fungování tohoto "státu" nejsou nutné. Nemyslím si, že pravicová politika v Čr je nemyslitelná....bohužel to, co předvádí "jediná a správná" pravicová strana je nejenže nemyslitelné, ale i neuvěřitelné...........

ladislav 1.12.2008 16:56

Re: Už proboha skonči, Tlustý,

..... zabývat se....

ladislav 1.12.2008 16:55

Re: Už proboha skonči, Tlustý,

A ty se joudo nauč nejdříve pravopis, než vlezeš na web.A když už, nebylo by lepší ,než kádrovat, zabýbat se obsahem článku ?

Bugy 1.12.2008 13:56

Re: Většina příspěvků..

Naprostá pravda. A ještě jedna připomínka - pro spoustu blbců v této zemi je reforma jen to, když si okamžitě a teď hned polepší. Co bude v budoucnu je vůbec nezajímá.  Reformy, kdy se do černé díry nasypou peníze daňových polatníků, takové  umí dělat jen ČSSD v čele s reformátory typu Paroubek a Ráth.

Zeměluč 1.12.2008 13:50

pan Tlustý...

... vlastně by se mělo říct - soudruh Tlustý, komunista, který na vysoké z této pozice otravoval život svým spolustudentům a mám pocit, že byl taky z tohoto důvodu příčinou jednoho vyloučení ze studia(nemohu ověřit).  Tento koncentrát kariérismu v sobě po převratu v r. 89 objevil náramné vlohy ke kapitalismu a pod blahosklonným pohledem pana profesora, připravil jako největší hit sezóny před volbami omrxxdávku na lidi, nazvanou daň.ová reforma.  Schizoid, který utopil 60 milionovou dotaci ze státního rozpočtu na aqua park, v jaké prxdeli na Šumavě kde ani není zdroj vody, káže lidem o dodržování rozpočtových pravidel a nutnosti ozdravění veřejných financí.  Když ho potom neudělali ministrem pokladny tak začíná vzpouru vířivkovou, proti vedení ODS. A ti blbci(Tluchoř) , když jim někdo nabídne materál jakkoli vhodný pro vydírání nebo zostouzení, mu na to skočí rovnýma nohama.  Neuvěřitelné, že taková sběř dnes vládne republice. Z toho by blil i mrchožroutský pes. 

janoryna 1.12.2008 13:49

já stojím za novou daňovou reformou. Mám daň pohých 15%,

což si lze přepočítat z výplatní pásky. a dále, na této reformě nejvíce vydělala střední třída, tj. jádro voličů ODS (bohatí nemohou být jádrem voličů, protože je jich málo). to, co se tu tvrdí jsou jen levicové agitace.

JAP 1.12.2008 12:02

Proč děláte rozhovor

s člověkem s tak zjevně křivým charakterem? Můžeme se od něj dozvědět více než nějaké další křiváctví?

Ad. 1.12.2008 11:55

klíšťata

 Topolánek nemůže odejít, kam by šel? Není nadto než dělat politiku a jaké jsou výsledky je přeci jedno, dobře to ale nese..... A už jste někdy viděl klíště, které by samo pustilo?

Marat 1.12.2008 11:53

Re: Většina příspěvků..

Pravicová politika v ČR je nemyslitelná.O reformách lze jen hodně mluvit,ale žádnou nedělat.a když,tak jen takové reformy,které rozšíří sociální výhody a požitky.Mám dojem,že českým lidem ani tak nevadí chudoba,jak to,že by někdo mohl být bohatší.Komouši moc dobře věděli,proč jejích platy a majetky jsou tajemstvím.

Bžunda je v tom,že každý čecháček přesto chce mít víc,jak jeho sousedi.Ať zavidí jiní jemu a né aby on záviděl jinýn.Prostě situace neřešitelná.

sokol 1.12.2008 10:50

Většina příspěvků..

hodnotí Tlustého jasně. Je dobré vidět, že normální lidi jsou schopni rozlišovat dobré od špatného.

On je typickým představitelem toho, proč pravicová politika ztratila u nás svoji důvěryhodnost.

Budíš 1.12.2008 10:47

Re: ODS blbne.

Ano,řečeno jinak ,ale velmi správně.

lojza 1.12.2008 10:45

Re: ODS blbne.

Ze starých prde.í čerstvý vítr nebude foukat.

Budíš 1.12.2008 10:42

ODS blbne.

ČELNÍ PŘEDSTAVITELÉ v současné době bojují o udržení postů, krátkozratě a špatně, v rozporu se zásady progresivní politiky.Chovají se jako malé děti a zničí stranu i pravici.Topolánek denně přesvědčuje a své politické nevyzrálosti.Uhájit si post předsedy strany a řešit situaci po kongresu je zateplování mrtvého.Nechápu tak velkou hloupost ve vedení ODS. Občan přijme jen skutečnou změnu - velmi viditelnou,hmatatelnou, dominantní a revoluční. Žádnou jinou A TOHO SOUČASNÍ FUNKCIONÁŘI NEJSOU SCHOPNI. Přistoupí - li k takové změně-marně, jelikož tu změnu nebudou umět dostatečně před občanem prodat. Jsou příliš zahledeni do své jedinečnosti a nepostradatelnosti.Nejsou ale ti jediní vyvolení.Jsou tak vzdělaní a tak neschopní - divné a nepochopitelné!!!

Anonym 1.12.2008 10:31

Nemám rád Tlustého

od té doby, co se zbavil na ministerstvu financí jediného odborníka na státní rozpočet, a to proto, že se tento pán nechtěl nechat zneužít k propagandě s vylhanými informacemi.

Proto jsem velmi opatrný, abych bez dalšího chválil to, co p. Tlustý, říká. Protože prokazatelně, dokud s vlky byl, také s nimi vyl. Moudrý je až když se dostal mimo smečku.

Vněkterých věcech má ale pravdu: 1. rozpočet má opravdu nesprávné parametry (to nakonec přizanli i vládní činitelé) a nedokážu si představit, jak by se něco takového dalo napravit ve druhém čtení ve sněmovně. 2. protože restituce církevního majetku není příliš populárním opatřením, je třeba tím více zprůhlednit, jak se k ní dospělo; systém dohodnutého čísla podle mého soudu není tím pravým ořechovým. 3. princip rovné daně se mi vždycky zdál jako pitomost, ale nikdy jsem netušil, že může být doveden ve své dokonalosti tak daleko, že v novém daňovém systému zatíží ty nejchudší a přispěje bohatým; obzvášť nebezpečné je to v ČR, kde ještě stále nejsou srovnány hladiny mezd v jednotlivých odvětvích (nemyslím tím nivelizaci, ale jejich postavení v logické výši porovnatelné mezi mezi nimi navzájem).

Z těchto důvodů se domnívám, že by skutečně mělo dojít k sebereflexi vedení ODS. V těch prvních dnech po volbách jsem měl dokonce pocit, že to tak cítí většina, ale už za týden bylo všechno jinak. Pečlivě se všude vysvětluje, že za všechno mohou především hloupí voliči a pak stejně hloupí nebo ještě hloupější vnitřní nepřátelé.

No, a tak Topolánek a s ním i jeho lidé ve vedení zůstanou. Obávám se ovšem, že to je opatření výrazně v neprospěch strany.

Bořek 1.12.2008 10:25

Re: Lukáš Petřík

Souhlasím.Jen mám pocit,že Topolánkovi se funkce premiera zalíbila.Ono jak vidět ,ČSSD dělá líbivou politiku a nebylo by jisté,jak ODS v předčasných volbách dopadne.Aby se Paroubek dostal zpět na post premiera ,je ochoten slíbit vše.A to i za cenu,po nás potopa.

Šoumen 1.12.2008 10:19

Re: Čtu články pana Petříka

Proč tedy ty jeho články čtete? Nebo nemůžete na velkou a ani se vyzvracet normálně. To je potom sebemrskačství. Zkuste se poradit s nějakou bulimičkou.

PROKOP BUBEN 1.12.2008 9:54

Re: Vlastík Tlustý říká pravdu své ODS

Ani pro mne není Tlustý tím pravým, ovšem je třeba přiznat, že v mnohém má recht.....

PROKOP BUBEN 1.12.2008 9:50

Re: Lukáš Petřík

ODS se měla obrodit hned po odchodu Klause a ne jej vykopnout do role prezidenta a podle Topolánka, který prý věděl o jeho úmyslech dokonce i napodruhé.....Topolánek definitivně prošvihl svou příležitost po Klausově druhém pověření k sestavení vlády, kdy začal nakupovat přeběhlíky a prolhaný Klaus, který před tím tvrdil, že nic takového nestrpí mu to blahoskloně dovolil.....Topolánek měl tehdy raději ze všech sil bojovat za předčasné volby a vládu vložit do rukou na čas tzv. odborníků.....

Bořek 1.12.2008 9:32

Re: Lukáš Petřík

S obsahem článku lze souhlasit.Přesto zůstává otázka:Má zůstat Toplolánek ve svých funkcích?

Vlastimil 1.12.2008 8:43

Lukáš Petřík

je jedním z Klausových pretoriánů, kteří chtějí svrhnout Mirka Topolánka. K tomu je dobrý i více jak měsíc starý rozhovor s Vlastimilem Tlustým. Tlustý zas nedokáže vydýchat, že jej Topolánek po krátkém čase vyhodil z funkce ministra financí a jeho nástupcem se stal Miroslav Kalousek. Tlustý si tak vyřizuje účty s Topolánkem i Kalouskem. Jak jednoduché, milý Watsone! 

František 1.12.2008 8:32

Ach jo, ten Tlustý

Rozbíječ naší politiky V. Tlustý je snad nesmrtelný. On dokáže vyřadit každého. Je jasné, že po takových volbách a porážce 0:13 to má Topolánek nahnuté, to mohou tvrdit všichni tlustí i hubení, ale V. Tlustý by měl z politiky odejít anebo se přidat k těm svým, ke komunistům.

František 1.12.2008 8:28

Topolánek pryč, ale Tlustý nikdy!

emil 1.12.2008 8:21

Náš Vlastík

neunesl svoji ješitnost a nebyl ustanoven ministrem, proto tyto hrátky. Na změnu věcí mohl reagovat uvnitř ODS a tlačit tam na vládu. Udělal to přes média, a to je dost velká prasárna, stejně jako koupačka v bazénu. Za jeho působení na ministerstvu zemědělství, kdy bylo přesunuto jemu a jeho známým určité finanční množství, které mělo být použíto na něco jiného, také nebylo vše košer. Baráček má Vlastík určitě pěkný, ale za plat poslance (i když je to nehorázné množství) asi těžko. Možná za fotky ve vířivce dostal peníze a tím baráček splatil, hehehehe.

Anča 1.12.2008 8:12

Všechno je jinak.

Nic jste nepochopili. Perte se a žerte se.Rv