28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Ricin? Naše ostuda

My jsme tu vytvořili nějaký příběh, že tu někdo chce zabít naše komunální politiky. A kolem toho jsme rozvinuli velkou antiruskou kampaň, které bohužel kolidovala i s výročím osvobození Československa od nacismu. Udělali jsme řadu kroků, které ty vztahy s Ruskem nepochybně nijak nezlepšili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Zadák 9.6.2020 8:10

Šandora se ptají, Šichtařová se vnucuje. Zkuste se zeptat Fialy nebo Kalouska.

T. Zlesa 9.6.2020 7:49

Je to leností novinářů, že se ptají pořád stejných lidí jako je tenhle p. Šándor nebo p. Šichtařová? Dyť jsou to pořád stejné kecy "já to vím, jak to je". Ani je nenapadne tam přidat "asi". Rv

F. Sojka 9.6.2020 7:44

Ne, že bych se Šándorem ve všem souhlasil, ale o to přece nejde. Patří k těm uvážlivým a přitom neagresivním autorům, které čtenáře neiritují a nechovají se jako íránští ajatoláhové. :-)

P. Victorin 9.6.2020 6:09

Andor Šándor buď ví a mlží, nebo neví a žvaní....

PS Tipuji ad 2).

P. Dvořák 9.6.2020 4:20

Máte pravdu, OldChatterhande. (To jméno je napsáno pod článkem v přehledu diskuse.) Ale zpět k tématu, resp. k posledním dvěma větám:

Dnešní německý vládnoucí režim se zdaleka neoprostil od “německého” myšlení, naopak se k jeho stereotypům znovu vrací jako jediné sjednocující ideji. Proto je legitimní se taky k němu takto chovat a mít se před ním na pozoru.

V. Zadák 9.6.2020 2:36

"Závažné podle mě je to, že v této zemi úniky z tajných služeb, nebo třeba i z policejních spisů, začaly patřit k našemu koloritu."

Vzpomeňme na Kubiceho zprávu.

J. Orel 9.6.2020 1:08

S naprostou většinou názorů pana Šándora souhlasím. Jde o stanovisko špičkového odborníka. Podle mě však nemá pravdu ve srovnávání hodnocení Německa a Ruska. Dnešní ruský vládnoucí režim se zdaleka neoprostil od “sovětského” myšlení, naopak se k jeho stereotypům znovu vrací jako jediné sjednocující ideji. Proto je legitimní se taky k němu takto chovat a mít se před ním na pozoru.