19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: O čem se skoro nemluví

Je to přehlušené jinými událostmi, které jsou možná politicky výbušné a mediálně zajímavé, ale reálný dosah na lidi takový nemají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Salajka 10.6.2019 21:09

Dětem

samozřejmě ohromně pomůže, když bude exekutor moci stáhnout jejich rodiče, nebo ty, kdo se o ně starají. Děti si totiž kupují užitečné věci jako tablety, protože jim to říká reklama a jejich vrstevníci. Za to "samozřejmě" můžou jejich rodiče.

Nikde v civilizovaných zemích se nestává dlužník doživotním otrokem. Asi by Vás namáhalo převzít prostě nějakou zahraniční úpravu, která nedělá z dlužníků žebráky? Nemohli byste nezabavitelnou částku zvedat stejným tempem jako poslanecké platy? Pak by spoustu věřitelů přestalo bavit půjčovat.

Hlavně se pochvalte!

M. Mikulec 10.6.2019 21:08

Re: Různí demonstranti

Mimochodem už byl někdo obviněn ze zmlaceni politiků i sympatizantů AfD? Kde je vůle, tam je i cesta, že?

D. Mach 10.6.2019 19:28

Milion chvilek pro demokracii má smysl!

To, co pan Nacher popisuje, se tu děje už od doby, kdy dělal Babiš ministra ve vládě Bohuslava Sobotky. Neustále se řešily jeho problémy a trvalo to tak dlouho, až to už ani takový kliďas jako Sobotka nevydržel, a z vlády ho vyhodil. A stejné je to i nyní. Neustále se řeší Babiš a nejprve práce vlády a teď už i parlamentu se tím paralyzuje. A dokud bude tento člověk v jakékoli vládní funkci, tak se to nezmění. V tom mají demonstranti naprostou pravdu.

J. Hajský 10.6.2019 13:28

Různí demonstranti

Odpověď na poslední otázku bych klidně podepsal. Vypovídá hodně o tolerantnosti demonstrantů různých politických názorů. Taková Antifa vidí rudě když někdo prezentuje názory, které neodpovídají jejich levicově-sluníčkářsko-multikulturní nátuře.