25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Liberálové vypověděli Babišovi válku

Je to vítězství spíše morální, než praktické. Ovšem, dalo se očekávat. Na druhé straně mám pocit, že tady poněkud selhává Babišův mediální „mág“ Prchal. Tato situace přece byla už dlouho předem očekávatelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Burda 13.10.2020 6:57

Jestliže před Babišem jsem měl vyhlídku na penzi od 70 let ve výši suchý rohlík denně, tak po něm od 100 let s možností lovit luční koníky v kanálu Dunaj-odra-labe (a protože to není louka...)

P. Burda 13.10.2020 6:53

Téměř citace, protože znovu tu třetinu číst nebudu: "Proti chudáku Babišovi se spikli."

"Politici z ODS jsou Pat a Mat." "Piráty volí bohužel i na venkově."

Autore tohoto "rozhovoru", vidíte tu Vaší zaujatost pro Babiše? Nevidíte ty škody, které tentýž Babiš napáchal na hospodářství a mezilidských vztazích? Nevidíte to, že Babiš je populistické, který se řídí tím, co chtějí voliči slyšet? "Občané chtěli rozvolnit opatření." Tak rozvolnit - a teď brečí, že jsme v Covid-19 opět na špičce, ale z druhé strany. Jediná jeho koncepce je být u vlády - a to opravdu zavání snahou nebýt v lochu; podnikat a vydělávat by s čistým svědomím mohl i bez vládního křesla.

P. Dvořák 13.10.2020 5:15

Výsledky voleb do Senátu - typické dělání z uprdnutí hned půlmetrové h..... Pražáci si zvolili notorického Žalovníčka a tetku z Vysočiny, která nemá odvahu (možná zbytek rozumu, ale spíš pud sebezáchovy, který je i u nižších živočichů) kandidovat doma.

To je hanba!! a ne vítězství.

Skutečné vítězství se konalo v Brně, kde neprošla Šabatyše.

J. Vobr 13.10.2020 0:54

DOST DOBRÝ ... R^R^R^

V. Halašta 13.10.2020 0:17

Jeden sprostší babišův řiťolez než druhý.