19.3.2024 | Svátek má Josef


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Korýtka dostali všichni

Po ekonomické stránce ovlivnily pandemie svět velmi podobně v minulosti jako dnes. Typické to bylo například u epidemií moru, kdy docházelo k něčemu podobnému, čemu dnes říkáme lockdown.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. David 3.12.2021 16:15

Kdy už konečně autor článku a všichni další demagogové přestanou žvástat o "očkování".

Současná injektáž neodzkoušených a nikým neručených svinstev není žádné "očkování".

JDE O ZÁKEŘNÉ HRÁTKY S GENOVOU MANIPULACE U VŠECH OSOB, KTERÉ NA TU HRU O NEJVĚTŠÍ DEBILY PŘISTOUPÍ!!!!!!

Š. Hašek 3.12.2021 18:20

Souhlas.

V. Chrastina 3.12.2021 12:22

Rozhovor s panem Šestákem člověku vnucuje názor, že s EU a jejími direktivami se řítíme do bezedné lpropasti nové totality, do bídy a beznaděje na jedné straně a do nesvobody na druhé straně. Má bohužel pravdu! Co jsme to vyvedli za neuváženou volbu vstupem do EU. Zatím nám skýtá jenom samé trable. Proč si tohle všecko nechávat od EU líbit, proč z tohoto vlaku řítícího se do horoucích pekel bídy a utrpení nevystoupit. Nebylo by to nadné, asi bychom si při tom natloukli nos, ale pokud v EU zůstaneme, čeká nás jenom smrt národní identity a navíc totální krach ekonomiky, ale to nejhorší, ztrátu svobody projevu. Kdo uteče, vyhraje!!:-P

J. Hajský 3.12.2021 10:56

My jsme měli a jak je vidět zase a ještě intenzivněji budeme mít vládu přisdisr.... a odsouhlasíme vše, co nám jako protektorátu čtvrtá říše poručí. Přestaňme platti emisní povolenky, prodávejme u nás vyrobenou elektrickou energii českým subjektům (vykašlejme se na příkaz čtvrté říše o oddělení výrobce a prodejce energií) a nekupujme předraženou elektřinu na burze.

J. Kubíček 3.12.2021 10:13

R^R^R^

L. Beneš 3.12.2021 9:10

To, že vítěz bere vše, (byť lze v případě Pirátů mluvit o nějakém vítězství?), je něco jako přírodní zákon. Včera jsem konečně dočetl oněch téměř 500 stran textu knihy Jitky Vodňanské "Voda, která hoří". Jak poučné! Co všechno jsem se dozvěděl o hrdinech a vítězích té tehdejší bitvy! A v té knize, téměř u konce, jsem narazil na sdělení, které potvrdilo to, co jsem si až dosud jen myslel. Parafrázuji: A najednou začali ti, s nimiž jsme se setkávali na Hrádečku nebo v Hornosíně, z okruhu těch setkávajících se, mizet. Stávali se z nich velvyslanci, ministři, vysocí státní úředníci .... Včera ještě kamarád, dnes už nedostupný. Přírodní zákon. Jen pro málo z nich neplatil. Např. pro přede dvěma dny zesnulého Ing. Petra Uhla.

M. Sedláček 3.12.2021 13:22

Uhl se zase přisál na cikány a neziskovky.

J. Nevrkla 3.12.2021 9:02

Celkem dobrý. Ale s tou devastaci přírody alespoň u nás rozhodně nesouhlasím. Voda i vzduch jsou nejčistší v minimálně stoleté historii, vcelku ani k žádnému vymírání živočichů nedochází, kolísání je normální.

V. Kain 3.12.2021 12:20

Ono se nemyslí,že se jedná přímo o naší zem,ale takové delty asijských řek jsou narvané plasty a jiným svinstvem.

J. Nevrkla 3.12.2021 12:30

A co my a Evropa s tím? U nás třeba plast na řece prakticky k nevideni.

Š. Hašek 3.12.2021 20:11

To máte tak:

No, a co? Mám tam jet s kolečkem a lopatou???

Opravdu se již dávno nezatěžuji nafouklými bříšky Afričanů a Bangladéšanů. A Indů, kteří si vaří instantní polívku Knorr z vody, ve které plavou ohořelé mrtvoly. A pytlík vod polívky zahodí do té vody.

Narvaná koryta potoků plasty jsou i v brusele, Crna Gora, Rumunsko.

O krk jde nám!!! Mně i Vám, pane Kaine. Tím by asi bylo záhodno se zabývat.

D. Polanský 3.12.2021 8:01

Piráti se úspěšně transformují v Trafikanty. Ovšem tak to již v politice chodí, když je možnost, neber to!

R. Langer 3.12.2021 8:01

To jsem nepochopil, on snad někdo hromadně odpírá povinné očkování, o kterém se v článku píše? O ničem takovém opravdu nevím.

Jestli se ovšem omylem píše o sporadicky účinném očkování proti chřipce, které proto Z PRINCIPU povinné nikdy nebylo, tak v tom má někdo zřejmě v hlavě trochu bordel. Asi nedával pozor na základní škole, když se tam v biologii vysvětlovalo, proč takové očkování proti chřipce, rýmě a podobným chorobám jako je kovid, vlastně neexistuje. ;-)

Š. Hašek 3.12.2021 18:21

R^

R. Tichý 3.12.2021 7:34

Rozumne, ale dlouhe.

K tem odpustkum-nejenze si je bohati mohli koupit a vyhnout se peklu. Oni bezostychu pachali zlo s vedomim, ze si Raj zakoupi.

A tak stredostavovsky obcan plati jako mourovaty a bohati zelenáči litaji tryskacem po svete zachranovat podmorsky zivot.

J. Lukavsky 3.12.2021 7:25

"spolehlivé předpovídání globálního oteplování" jelikož se v minulosti Země skoro pravidelně vystřídalo 20 dob ledových a meziledových tak lze celkem spolehlivě předpovědět, že jednou přijde další doba ledová. To lze vidět v každé cihelně, žlutá hlína je skoro pravidelně proložena černými proužky = doby meziledové. Elementary dear Watson.

J. Lukavsky 3.12.2021 7:20

„povinné očkování“ blížíme se k němu stylem: MUDr." Pane Nováku, tu nohu vám musíme uříznout. Ale nejdřív jí uřízneme pod kotníkem, pak nad kotníkem, pak pod kolenem a pak teprve nad kolenem. Aby to tak nebolelo.

"nemohl podle ústavy volit jím vybranou politickou stranu, neboť byla v koalici" ale mohl, stačilo zakroužkovat čtyři kandidáty z té mojí strany - a jak vidno pomohlo mi to. J.L. end

J. Pokoutný 3.12.2021 14:04

Jak to pomohlo? Piráti prakticky mají 1 ministra na 1 poslance, a to PO vykroužkování, o nezákonném klubu nemluvě.