19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kamil 24.9.2009 23:34

vážený pane senátore-v demokracii má každý nárok na svůj názor-přesto jsem z vás velmi smutný

ferry 24.9.2009 20:03

co to je za blábol

Za velezradu at jdou pykat ti co to zdržujou komunisti a železný a klaus a zahradil a celá ta devotní parta přebarvených soudruhů

V.Mlich 24.9.2009 15:41

Re: Teda sa čudujem...

Cesko vstoupilo do Evropske unie s predstavou volneho pohybu osob a kapitalu. V zadnem pripade ne s umyslem umoznit Nemecku a Francii to, co se Hitlerovi nepodarilo silou - rozhodovat v Berline a v Parizi o tom, jakymi zarovkami budeme svitit, jakym hajz-papirem si budeme utirat prdel atd. EU nema svym clenum co narizovat, maximalne doporucovat a kazdy rozhodne sam, ktere doporuceni zavede do praxe ihned a ktere odlozi na pozdeji

vládík 24.9.2009 14:13

Re: Ejhle!!!

Jejej - kým a čím?

Bob 24.9.2009 14:05

Teda sa čudujem...

Teda sa čudujem, že ak si väčšina občanov Česka myslí, že Lisabonská zmluva a členstvo v EÚ obmedzuje suverenitu Českej republiky, tak načo tam Česká republika vstupovala. Mohla zostať bokom ako Švajčiarsko alebo Island. Keď som členom akéhokoľvek spolku alebo zduženia, tak musím počítať s tým, že popri zrejmých výhodách z takéhoto členstva budem povinný obetovať aj niečo zo svojej slobody rozhodovania. Je to v prospech dobrého fungovania celého spolku.

F. Čech 24.9.2009 13:56

Vážené soudružce Elle

Neuvádíte jediný konkrétní argument pro svůj nesmyslný text. Pokuste se raději vyvrátit zjevný fakt, že má soudruh Profesorisimus bolševické a absolutistické manýry. Uvědomte si, že nemáme už žádného generálního tajemníka strany ani absolutního monarchu! A proto mně vysvětlete na co si ten hradní samolibý mamlas hraje a proč mu to jeho hloupé obstarožní fanynky jako jste vy všechno baští?

F. Čech 24.9.2009 13:51

Eurodestruktorům a klausohujerům

Můžete mně vysvetlit vy klausovi poskoci, jak je možné, že LS je v souladu s ústavami všech 26 státu EU a jen s naší ústavou ne? A také mně vysvětlete jak si dovoluje ústavu vykládat nevzdělaný fanatický senátor? Vyčkejme rozhodnutí jediné kompetentní instituce, kterou je Ústavní soud. Vše ostatní je jenom žvatlání národoveckých fanatiků! 

Sid 24.9.2009 13:31

Re: Naprostý souhlas

Bojite se referanda o LS? Asi byste ho prohrali, co?

Sid 24.9.2009 13:30

Re: Soudruh senátor se domnívá, že u nás ,máme absolutní monarchii a že soudruh Klaus může ignorovat názor obou sněmoven a rozhodnout podle sebe

Co takhle si precist ustavu? Ta byla take prijata parlamentem, dokonce s vetsi vetsinou nez  LS...

Ella 24.9.2009 13:19

Re: Soudruh senátor se domnívá, že u nás ,máme absolutní monarchii a že soudruh Klaus může ignorovat názor obou sněmoven a rozhodnout podle sebe

  A myslím,že by udělal velmi dobře, kdyby vzal sebou i Vás !

Píšete naprosté bláboly .Rv!!

F. Čech 24.9.2009 12:47

Vra´tte se ihned na pokoj vážený pane mocnáři!

Čekají tam na vás přece Napoleon  a AlexandrI a máte neukončenou diskuzi ohledně Bitvy tří císařů! Chcete snad zase tu svěrací kazajku?

F. Čech 24.9.2009 12:40

Re: Velezrada

Z kterého psychiatrického ústavu mailujete vážený mocnáři? Když je vám soudruh Klaus, který se stejně jako vy pokládá za absolutního monarchu tak sympatický, tak se snažte, aby ho dali k vám na pokoj. Diagnózu máte stejnou, takže by to šlo. už by vám na pokoji chyběl jenom Napoleon.

F. Čech 24.9.2009 12:36

Soudruh senátor se domnívá, že u nás ,máme absolutní monarchii a že soudruh Klaus může ignorovat názor obou sněmoven a rozhodnout podle sebe

Myslím, že by toto přihlouplé individuum, které si říká senátor, mělo být vyšetřeno docentem Chocholouškem! Nač podle něho máme pracně volené dvě sněmovny, když jejich názor může jediný člověk ignorovat a rozhodnout podle sebe jako absolutní monarcha?  Tento hradní magor, který ke všemu ani nemá přímý mandát od "lidu" (kterým se soudruh senátor s takovou vehemencí ohání) může tak nanejvýš scvaknput podpatky a přiložit svůj formální podpis, anebo ještě lépe - může se konečně odebrat do ústavu pro choromyslné kam dávno patří a kde jsou jemu podobných Napoleonů plné pokoje!

Realista 23.9.2009 23:56

Re: Právní názory učitele z učňáku

a vy jste, bohužel, právník, že?

M. Gebauer 23.9.2009 23:45

Jistě, velezradu!

Našeho spojence nejvěrnějšího: Sovětského svazu!

Že již neexistuje? Žel pro mnohé naše spoluobčany, politiky nevyjímaje, EXISTUJE!

Nemáte snad pocit, pane senátore, pozorujete-li současnou, a nejen současnou politickou  scénu, že oné suverenity, jíž zcela záměrně falešně operujete, by bylo nejvhodnější se v zájmu našeho národa co nejrychleji zbavit?

To, co p. Klaus předvedl v letech devadesátých (až na rozvod se Slovenskem, který mu budiž připsán k dobru) byl ten největší hnus, srovnatelný snad pouze s obdobím "táty Husáka". A nakonec i nyní: Podal přihlášku do EU za tuto republiku - a  těžko lze uvěřit tomu, že by byl tak senilní, že by o tom již nevěděl - a nyní, doufám, že ne na příkaz "cizí mocnosti", fungování EU, na němž se shodly i obdobné malé státy, menší, než te náš zpochybňuje. A to za vydatné podpory lidí jako jste vy, pane senátore! Opravdu, těžko říci, komu opravdu sloužíte! Lidu téhle země? Nejspíše jen těm jeho "špičkám", které by zákony EU omezovaly "v rozletu"!   

 

Poloněmec 23.9.2009 23:30

Právní názory učitele z učňáku

Není nad to nebýt omezen znalostmi. Znalosti omezují, myšlení bolí a živočichové se vyhýbají bolesti. Už Hoxha zrušil jedinou právnickou fakultu v zemi s argumentací, že zákon napsat a aplikovat umí každý, důležité je správné politické vedení. Hloubka odborné argumentace pana senátora odpovídá aplikaci Hoxhova konceptu. Připouštím, že pochopit komplexně právní  názory pana senátora vyžaduje jinou universitní odbornost než právnickou.

Q 23.9.2009 23:15

Re: zbytečné diskutovat dlouze o Klausovi,

Očividně jste nikdy v těch nordických zemích (Norsko, Švédsko, Finsko, Dánsko a Island) nebyl.  Co se morálky týče, tak jim současní Češi nesahají ani po kolena.  Přece jen morálka protestantismu (kázeň a pracovitost) a morálka reálného socialismu (kdo nekrade okrádá rodinu) zanechaly stopy, které se budou projevovat ještě desetiletí.  Já osobně jsem přesvědčen, že vláda lidí z nordických zemí by Čechům prospěla jako praseti drbání.

Pišta 23.9.2009 23:12

Re: Velezrada

A aby tady nebylo "přearabováno" to nám zaručí Klaus deklamováním Puškina.Je to prosté milý Watsone! Na každou hovadinu chcete referendum a rozpad republiky si můžou uklohnit dva blbci?

jasan 23.9.2009 22:10

Re: O co go?

dat se sezrat dobrovolne a ochotne?

aleš 23.9.2009 22:00

Re: O co go?

No jo jenže pár prostoduchých senátorů s modrým ptákem chtěj mít svý jistý-no jen ty jména a ty jejich přátelé souvěrci Bobošíková komunisti Železný a duchovní vůdce českých poctivých veksláků Kikina

Jelínková 23.9.2009 21:15

O co go?

Nějak jsem celou diskusi nepochopila,je v principu my o koze já o voze.Já jsem pro LS protože jako malý stát by nás vždycky někdo sežral a tehhle osud se mi zdá lepší .

Kulak 23.9.2009 20:30

Re: LS není ideál pane senátore.

Nevím, jak jste přišel na hlouposti, které tvrdíte. Já jsem zažil socialismus pod vládou KSČ a velkého Sovětského svazu. Nevím, jak Vy. Já jsem si podobně jako mnozí, kteří LS nemohou, tuto blbost přečetl a vstávali mi vlasy hrůzou. Výroky typu: není to ideální, ale nic lepšího nemáme, může plodit jenom pitomec, hlupák a budoucí volič ODS (já jsem bohužel ODS v roce 2006 volil, milý pane a nikdy tu pitomost nezopakuji). Hra na menší zlo končí ve chvíli, kdy si menší zlo začne stávat stejným zlem jako větší zlo. Což se stalo.

honzak 23.9.2009 20:28

Re: Ejhle!!!

Klause nemusím. Ale ve vztahu EU - ČR má NAPROSTOU PRAVDU! Jen užiteční vládíci to nevidí, neb jsou poněkud ideologicky zaslepeni.

lois prima 23.9.2009 19:38

Re: zbytečné diskutovat dlouze o Klausovi,

R^R^!!R^

lois prima 23.9.2009 19:37

Re: Naprostý souhlas

Běž za Pružinským do pelechu ,bukvo...

omen 23.9.2009 17:34

Re: Naprostý souhlas

jasně a v přímém přenosu televize Bobošíková stream železný

a v plné parádě Klaus s komunisty v temném barytoonovém brumendu v písni milujem náš lid a nechceme ho dát v chřtán těm satanům ze socialistického bruselu

Tak si dej te asi mokrej hadr na hlavu a vzpomínejte

omen 23.9.2009 17:14

Re: zbytečné diskutovat dlouze o Klausovi,

tomu se říká vyargunmentovaná odpověd -ale máš jedničku hošo vod kikiny

omen 23.9.2009 17:12

Re: Velezrada

Jasně at už jde dědek vždy zvolenej s pomocí komunistů

Vladimir 23.9.2009 16:56

Naprostý souhlas

S V.Klausem (a Oberfalcerem) nelze než souhlasit. Doufejme, že i v Irsku budou občané posuzovat LS nezaujatě. A měli by posuzovat v referendu i u nás ...

Vladimir 23.9.2009 16:53

Re: zbytečné diskutovat dlouze o Klausovi,

Už jsme si to ověřili, že nejlépe nám je pod vládou nordického nadčlověka.

Bude dobré skupovat pozemky v Patagónii, či za Uralem. Přece nordický nadčlověk ve svém rajónu nemůže strpět takovou slovanskou chátru ...