24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Chládek 4.8.2010 7:45

to: V.Pavel

No on má pan. Foldyna trochu tu hlavu otlučenou z toho boxování, jeho názory zvláště na mezietnický konflikt v bývalé Jugoslávii, kdy(podle něj) největší obětí byli Srbové, to jasně dosvědčuje. takže bych doporučoval nečekat od něho nic moc ani v jiných oblastech.

V. Pavel 4.8.2010 7:54

Re: to: V.Pavel

... to je pravda! Říkává se tomu také ....."vyboxovaný mozek". Je ale hezké, že má rád svou maminku!

T. Kočí 4.8.2010 8:27

Re: to: V.Pavel

Kritizuje eurohujerismus a největší byl Špidla-viz fotovoltaika.Tak můžete ho brát vážně?

V. Pavel 4.8.2010 7:08

Přímý chlap a uznává Křiváka?

Nevím, co si myslet? Prý "přímý chlap" a přitom uznává "křiváka"na Hradě?

J. Kanioková 4.8.2010 9:48

A vy se cítíte být fér?

V. Pavel 4.8.2010 9:50

Re: A vy se cítíte být fér?

Pí. Kanioková - ano! Cítím! Mohu poprosit o laskavé vysvětlení osobního dotazu? Děkuji.

J. Anděl 4.8.2010 10:31

Re: Přímý chlap a uznává Křiváka?

Já vám nevím. Klaus mi občas nadzdvihne obočí, občas mě pobaví, někdy s ním nesouhlasím (někdy ano) a jednou jsem podlehl pokušení nechat se jeho prohlášením urazit (už je to déle). Nejsem z kategorie jeho fanoušků, byť jeho beeblebroxovské sebevědomí je mi většinou sympatické.

V čem vám připadá jako křivák? Mně totiž nějak zásadně ne. A tím nemyslím nějaký jeden případ, chyby dělá každý, ale spíš jestli jste si všiml nějaké typické charakterové vady projevované opakovaně.

V. Pavel 4.8.2010 11:01

Re: Přímý chlap a uznává Křiváka?

Pane Anděli,

mám toho proti V. K. víc. Nechci  zmiňovat ekonomické a morální poškození zájmů našeho státu prosazením nemravného Tunnelingu, ani existující informace o důvodech zapírání vlastního otce, o přihláškách do KSČ a závazcích k STB a KGB. Je také veřejně známo, že V. K. i jeho choť se často obohacovali nemravným způsobem a že vůči nim byly podány i soudní žaloby. Např. na neoprávněné nabytí nemovitostí v Praze - Libni. K Vaší otázce zde chci pouze zmínit, podle mne, velmi nečestný postoj k Topolánkovi a ODS, po svém druhém zvolení prezidentem a hanebné spiknutí spolu s Paroubkem proti vládě která ho protlačila na Hrad, při našem předsdnictví EU. To objektivně, v celoevropském měřítku, dosud nemá obdoby! Stačí?

J. Anděl 4.8.2010 11:30

Re: Přímý chlap a uznává Křiváka?

Aha. Ty majetkové věci (nemovitosti a tak), o tom nevím, tak to ponechám stranou (nevyvracím, nezpochybňuji), stejně tak nechám stranou privatizaci, která je ostnatá jak mořský ježek.

Ovšem na jeho postoj k Topolánkovi a ODS jsem, stydím se to přiznat, úplně zapomněl, když jsem psal svůj příspěvek výše. To bylo z mého pohledu také nesportovní.

Nu, něco na tom bude.