24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bourne 1.5.2009 6:58

V kazdem pripade zadny senator ODS nema

moznost vymlouvat se ze o nicem nevedel. Navic maji zavazek vzhledem k predvolebnim slibum a usneseni kongresu. Ted to zustava na jejich moralni integrite a svedomi.

Jura Jurax 1.5.2009 1:04

No,

slova europoslancova mi přijdou moudrá a uvážlivá - zvlášť lahodí mému euroskeptickému uchu partie o ministrech státu již ovšem nesuverénního, co z brusele vozí rozkazy, které poslancové odkývají - a kdyby ne, brusel napaří pokutu, protože EU si rozvracet nedáme. Žil jsem 40 let v moskevské gubernii a nechci ji po krátké mezihře vyměnit za provincii bruselskou.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 1.5.2009 1:50

Re: No,

Ja zil v moskevske gubernii take a take uz to nechci opakovat, ale ... Kdyz si predstavim Paroubkovu vladu (a socani uz predtim skodili 8 let), tak mi prijde ta Bruselska gubernie, i pres ruzne hlouposti typu zakriveni bananu, jako docela svetla budoucnost.

honzak 1.5.2009 8:42

Re: No,

váš revoluční optimismus mě děsí! Vy si opravdu myslíte, že v bruseli jsou samí inteligentní, čestní a pracovití poslanci? Že tam není ani jeden intelektuální ekvivalent třeba jyrky, zavostálka, vlástíka či íčka? Případně ekvivalent zpěvačky obranných písní?

Podle mě je to stejná banda a jediný rozdíl je v tom, že berou víc.

Neznámý 5.5.2009 16:31

Re: No,

Když už mám srovnávat, tak v té moskevské gubernii jsme jako stát měli více samostatnosti než budeme mít v té bruselské.

Kdo tohle nechápe je ignorant.

Jaroslav 1.5.2009 1:52

Re: No,

Jurane a von vas nekdo nutil do ty EU vstoupit? Tam jste snad na rozdil od  "moskevske gubernii" nemuseli lezt. ;-D

Jura Jurax 1.5.2009 21:36

Re: No,

To máte pravdu, Járo, jenže my vstupovali do jiné EU, než jaká se teď s Lisabonskou smlouvou klube ... tehdy jsem byl pro, dnes bych se velice hodně moc rozmýšlel ...

Jakub S. 1.5.2009 8:53

Tak, krajane.

Připojuju se, cítím stejně. Pamatujte na Heydricha - é banditu Cohna - a Poetteringa na návštěvě u (podle jejich chování už teď) loutkového místodržícího, jakéhosi ing. Klause... Naše média to odsunula do pozadí jak jen to šlo. Vrcholně znepokojivé.

Gaston 1.5.2009 11:05

Re: Tak, krajane.

Ano, pravda. Cítil jsem to stejně. A to přitom Klause v žádném případě "nemusím".

mik 1.5.2009 0:18

Ať jde soudruh Strejček do háje

Toto si mají vyříkat vrámci strany a netahat to ven, zvláště ne před volbami. Strejda aspiruje na titul Tlusťoch II. Veliký.

S.Š. 1.5.2009 0:58

No jo, holt budeme muset kroužkovat. A vynechat přitom ZAHRADILA, STREJČKA a FAJMONA.

:-)

Pamětník I. 1.5.2009 7:05

Re: No jo, holt budeme muset kroužkovat. A vynechat přitom ZAHRADILA, STREJČKA a FAJMONA.

Tato jediná, zdánlivě funkční metoda se obzvlášť dobře osvědčila na Praze 5 v případě Jančík. Bohužel většina voličů strany to tam tzv. "nahází" bez kroužkování, což Topolánek dobře věděl při nominaci Tošenovského a Cabrnocha.