25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Kdo je zárukou zachování české národní státnosti

Kladete mi otázku, o které od starověku píšou nejvýznamnější filozofové balíky spisů. Nejprve bychom si museli objasnit, co vlastně považujeme za stát. Mně je asi nejbližší pojetí přirozeného organismu, který vzniká a nadále existuje proto, že lidé nemohou žít a být bezpeční v izolaci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 1.10.2021 11:59

No v jejich stopách pokračují Schwarzenberg, Herman, Fiala a další...

V. Čermák 1.10.2021 11:56

Tak i Komouši uměli vyhnat Cigány do práce, i když tam toho moc neudělali, ale je vidět, že to Jde...;-D

L. Harvánek 1.10.2021 11:15

A když se to, o čem autor píše, tím premiérem bych se docela rád stal. Protože bych se nemusel starat, jestli budu mít čím zaplatit bydlení, doktory, léky a nakonec také jídlo. Tuhle starost budou mít především ti, kteří pracují za podprůměrný plat, důchodci a ti, kteří žijí ze sociálních dávek. Tedy tady by měl premiér prosadit aby sociální dávky dostávali jen ti, kteří si na živobytí vydělávat nemohou. Ti, kteří práci ztratili, je vyplácet jen omezenou dobu. Vždyť máme méně nezaměstnaných než volných pracovních míst. A spousta míst je při sezonních pracích třeba v zemědělství. Tu práci zvládnou i ti, co základní vzdělání ani nedokončili.

F. Navrátil 1.10.2021 9:51

Souhlas s hodnocením protičeského pamfletu Češi v dějinách nové doby, který na zakázku Sudetoněmeckého landsmatschaftu sesmolili za třicet stříbrných Pithart, Otáhal a Příhoda. V zemích, kde si lidé váží národní historie, třeba v Polsku nebo v Maďarsku, by nevystrčili čumák ze dveří a musela by je chránit ochranka 24 hodin denně, aby neskončili na lucernách,

V. Pavelka 1.10.2021 9:46

Je to Babiš , Kdo brání zbytky Normalna v Česku . Kdo není slepej a Hluchej tak to vidí !?[>-]

L. Písařík 1.10.2021 8:09

Mám vážné podezření, že ten spratek využil podpory jistých kruhů, aby z táty vydupal další peníze na snadný a lehký život - nakonec: Kdopak z vás to dneska má?