19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Jaký byl rok 2017?

Rok 2017 na české politické scéně nelze hodnotit jinak než skrze výsledky parlamentních voleb. A ty potvrdily leccos: oslabování tradičních politických stran, které zde od roku 1989 určovaly obsah politiky; potvrdily znepokojující a opakovanou neschopnost části elit přijmout a vyrovnat se s výsledky voleb

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 4.1.2018 22:12

1*

A to já Topolánkovi problém s LS nikdy neodpustím a volit jej nemůžu

P. Rudolf 4.1.2018 13:27

Vidím-li

jména Strejček-Petřík, tak okamžitě vím, že se bude jednat o naprosto nudné žvásty dvou kykinových ocásků. Chtěl jsem si pro pobavení přečíst, dle tradice, poslední odstavec, ale ani k tomu nedošlo, neb o co mé oko zavadilo:

"To, že návrat k existenci státních hranic považuji za zásadní, je věc druhá."

To, že Centrum českého žvástu IVK ani netuší, která dnes bije, nelze lépe potvrdit.

M. Prokop 4.1.2018 16:53

Re: Vidím-li

No jo, na vás je to moc složité, to není nic nového.

M. Pesat 4.1.2018 12:04

Tak byl to predevsim soudruh Profesor

Tak byl to predevsim soudruh Profesor/modrobolsevici, kdo odstartoval cestu CR do pozice kolonie/montovny zapadu/Nemecka

----------------------

"Mluví se též o tom, že jsme hospodářskou kolonií Německa či Západu. Je to pravda? A lze se případně z tohoto postavení nějak vymanit?

"Naše poválečná zkušenost s národní existencí uvnitř sovětského komunistického bloku, tragická zkušenost se Sovětským svazem, porevoluční nadšení „návratu na Západ“ i politické chyby českých socialistických vlád nás nakonec dostaly do situace, že 300 miliard korun ročně odplývá z této země do centrál firem, které u nás působí. Tak dlouho se čeští „antiklausovští“ politikové, pomatení intelektuálové i významná část médií vysmívali Klausově „české cestě“ návratu ke kapitalismu, až už dnes asi tou německou hospodářskou kolonií opravdu jsme.

Cest :-(

M. Valenta 4.1.2018 13:25

Re: Tak byl to predevsim soudruh Profesor

Zde se musím pana Klause zastat, neboť on vždy upřednostňoval český privatizační tunel krytý právně ochrnutým státem. A těm kdo přeci jenom uvízli v naší justiční džungli pak udělil generální pardon a tak naši ekonomičtí zločinci jsou souzeni a odsouzeni tak akorát ve Švýcarsku.

Jinak profesura získaná během výkonu vysoké státní funkce je tak akorát pro smích a děje se převážně v končinách od Košic na východ.

A soudruh on také nikdy nebyl, jenom si pro jistotu vzal jednu toho druhu za ženu a později se jimi nechal zvolit 2 x do úřadu.

Hezký den a doufám, že jsem nebyl příliš nekorektní.

M. Prokop 4.1.2018 16:57

Re: Tak byl to predevsim soudruh Profesor

Zaplať pánbůh za Klause. Být to podle vás nebo rudobolševíka Pešata, tak dodnes stojíme frontu v Pramenu.

A justici přece měli na starosti jiní veleduchové, než on.

Kádrování vám jde dobře, praxe se nezapře. Jen jste zapomněl na Havla, toho zvolili jen komunisté (já mu to nezazlívám, ono to občas jinak nejde, s Havlem i Klausem).

Nekorektní ne, jen tradičně hloupě zaujatý.