20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Drahoš pohrdá Čechy jako kníže (2)

V českých moderních továrnách se už nesetkáte se socialistickou špínou a bordelem, což předpokládá starší generace a myslí si to i velká většina emigrantů, jak jsem sám zjistil, ale dnes by se v nich dalo jíst z podlahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Němec 8.1.2018 15:51

Vlku, drž klapajznu

Kdo jinej pohrdá lidem než tvůj Eman ? Nejedlej na hradě nemá co dělat, Mynář má předepsanou prověrku a 4 roky na ní Eman prděl.Tak kdo pohrdá lidem, ty krepidlníno? Už mě fakt sejříš, hovado bojující ve prospěch Emana.Táhni do hajzlu.

M. Krátký 8.1.2018 12:51

Pane Vlku, zase nádhera

dostal jsem se k tomu až v pondělí - nádherně shrnuto - ten nenávistný řev v diskusi to jen potvrzuje. Hezký den

P. Papež 7.1.2018 19:44

Dříve jsem Vlka rád čítal. Co z něj ale nyní padá, to je hrůza. Předvádění své "geniality", znalosti všeho a zadupanim lidi s jiným názorem mně někoho hodně připomíná. Že by si chystal teplé místečko u současného hradního pana na dalších 5 let, nebo už dokonale zblbnul, nebo jen na starce dolehla demence?

M. Prokop 7.1.2018 20:58

Re:

Jak přišla řeč na Němce, tak blbnul i dřív. Šly mu v podstatě jen ty historky z OPBH.

V. Heidlerová 7.1.2018 17:25

Proč nekandidoval p. Vlk?

Udivuje mne rozsah znalostí a informací p. Vlka, jakož i způsob jejich interpretací. Tak si myslím,když všechno tak dobře ví a zná, že by měl kandidovat na Hrad on sám.

V. Klepetko 7.1.2018 16:07

Diskuze velmi dobře ilustruje,

proč prof. Drahoš volbu nemůže vyhrát! Jeho příznivci 90% své energie věnovali plivancům na autora článku, ale nic moc pozitivního o Drahošovi v diskuzi nezaznělo.

I ti diskutéři totiž ve své většině Čechy pohrdají, a autora nenávistně osočují protože to svým textem nám všem "nevhodně" připomíná těsně před prezidentskou volbou...

S. Netzer 7.1.2018 17:34

Re: Diskuze velmi dobře ilustruje,

Vzhledem k tomu, že v celé té záplavě hnoje kterou tázaný metá na své odpůrce , zmínky o pretendentu Drahošovi nečiní ani 10 %*), nechápu, co vás tak pohoršuje.

Raději ohodnoťte kladně Vlkovy výlevy, jako jiní penilní a vaginální diskutéři a diskutérky.

*) "Drahoš pohrdá Čechy jako kníže 1 a 2, úředník, ohebná páteř a člen Římského klubu, jistý Drahoš, je jen převlečený Schwarzenberg, kluzký a bezpáteřní byrokrat."

B. Hančl 7.1.2018 18:15

Re: Diskuze velmi dobře ilustruje,

Neser, neser a táhni ke knihovníkovi, který by nemohl u nás dělat ani městského policajta.

P. Rudolf 7.1.2018 18:24

Re: Diskuze velmi dobře ilustruje,

Nedávno se tady tento pseudodiskutér otíral o Drahoše dost odporným způsobem. Není proto divu, že se mu Vlkovy zvratky moc líbí.

V. Klepetko 8.1.2018 1:24

Re: Diskuze velmi dobře ilustruje,

To píšete o mně?:-)

Drahoše se vážím, je v názvu článku... takže stále nechápu - proč nevěnovat více energie spíše nějaké pozitivní vizi, spojené s Drahošovým potenciálním prezidentstvím, než věnovat tolik sil osočování autora?

Je v tom jistý náznak rezignace, v tom Vašem postoji...

D. Stirský 7.1.2018 11:57

Představme si,

že by Vlk a jeho parta získali politickou moc. V tu chvíli by vytvořili trojky a už by se to rozjelo: "Vyjádřil si podporu knížeti? 5 let nucených prací. Položil si květiny na Havlův hrob? 10 let! Napsal jsi dne 6. 1. 2018, že Topolánek je kmotr? 3 roky. Vyjádřil si se o Zemanovi, že je to zlý člověk s alkoholickou demencí? 7 let. Podepsal jsi petici vědců? 20 let! Odmítl si petici na celozávodním setkání pracujících odsoudit? 12 let!" A tak dále.

P. Rudolf 7.1.2018 12:05

Re: Představme si,

Raději si nepředstavuji, neb je mi jasné, že by to tak dopadlo. Akorát že tentokrát by už po jejich vítězství zůstali v Česku jen blbci.

P. Vaňura 7.1.2018 17:27

My, blbci, bychom ovšem velice uvítali, kdyby humanitní

géniové, ala jistý Putna šli opruzovat jinam. Ani aktivisty politických neziskovek bychom jaksi nepostrádali...

M. Prokop 7.1.2018 20:59

Re: Představme si,

Tak byste tu měl víc místa.

J. Kombercová 7.1.2018 13:20

Re: Představme si,

Ty ty ty, Monetti. Jsi, ne si.To je fakt. K fantazii vašeho komentáře mám jen to, že s něčím souhlasím, s něčím ne. A tak to mají lidi většinou, prostě ten jeden správný názor nemá nikdo... tedy, nechci urazit.

P. Vaňura 7.1.2018 17:31

Proč by to pan Vlk dělal?

Úplně by stačilo zastavit financování politických neziskovek ze státního rozpočtu a zrušit studium pseudooborů jako gender studies či antropologie komixu za státní peníze.

A vysoké školy by se staly opět "výrobnami odborníků" pro potřeby ekonomiky a ne komunitami žvanilů, jak si představuje nějaký Bek!

J. Friedlaender 7.1.2018 11:16

Máte to zapotřebí?

Pane redaktore,

takovej to kdysi bejval milej a chytrej pejsek! Máte tohleto zapotřebí?

P. Rudolf 7.1.2018 11:29

Re: Máte to zapotřebí?

Menšík kdysi vyprávěl, jak jeho tatínek přisel občas z hospody domů pod obraz. Maminka o něj pečovala, a když mu ráno uvařila vyprošťováka, aby se byl trpící tatínek schopen postavit na nohy, tak se ho jednou zeptela: "Máš ty to, ty náš milovaný tatínku, zapotřebí?" A on ji odpověděl: "Mám maminko, jinak bych to nedělal!"

J. Matuška 7.1.2018 11:00

Díky za ROZHOVOR!

I SLOVA JSOU ČINY.

P. Rudolf 7.1.2018 11:34

Re: Díky za ROZHOVOR!

Nepochybuji o tom, že slova tohoto frustrovaného dědy musí být pro vás Západoasiaty (pan Bystrý snad dovolí) přímo pohlazením po duši.

J. Matuška 7.1.2018 13:00

Re: Díky za ROZHOVOR!

Pane Rudolfe, po přečtení Vaší jedné "expresivní" věty mám otázku, koho Vy volíte /pokud chodíte k volbám/. Po asi tříletých diskusích u sochy. sv. Václava na Václavském náměstí, jsem našel klíč, jak chápat člověka a jeho názory a to co nejstručněji. /Naposledy jsem volil Realisty./

P. Rudolf 7.1.2018 14:23

Re: Díky za ROZHOVOR!

Pod sochu sv. Václava diskutovat nechodím a pokud tam nachází klíč ke světu příznivci Putina, tak se mu příště striktně vyhnu. Volím přesně opačně než vy.

J. Matuška 7.1.2018 14:50

Re: Díky za ROZHOVOR!

S Vámi je těžká debata, když dokážete přehlédnout čas minulý. Od Listopadu 89 do roku 1992 jsem tam zažil nádherné chvíle. Za ty roky jsem hovořil se stovkami lidí - zajímal jsem se o jejich názory. V polemikách jsem si tříbil názory své. Od vzniku ODS jsem volil tuto stranu, později Hlavu vzhůru a nakonec loni Realisty. Odpověděl jste jako Pýthie a tak si mohu vybrat. Opakem ODS byla KSČM... Nikdy jsem své názory neskrýval, vždycky říkám to, co o čem jsem přesvědčený. Nejsem žádný "génius", takže se leckdy mohu mýlit. Ze změny názoru se ale vyznám. /Od událostí na Ukrajině v roce 2014 jsem radikálně změnil názor na americkou zahraniční politiku: neokonzervatisté ničí svou zemi a bohužel udělali řdu kopanců, za které pyká takřka celý svět. Nechci, aby svět se stal jediným impériem kohokoliv!!!/ Tečka cé zet!

P. Smatlak 7.1.2018 9:36

Arogantní blb

Ten pán co toto vše napsal je vylízaný mozeček.Nakonec nejvíce upřednostňuje toho,který je největší narcis , hulvát a arogantní zmetek a ,který nejvíce uráží český lid a hlavně ty co jej nechtějí volit,které povařuje za povl,což je se svými výroky a názory hlavně on sám.Připadá mi jako přechytralý diktátor nepodobný Hitlerovi,Polpotovi a jiných arogantních a nabubřelých rádoby lidí.Ano používám stejné výrazy jako on a většině,ale já nejsem politik napadám jen jednotlivce,protože si to zaslouží,a Zeman je na vrcholku.On ne v podstatě ale fakticky popírá svobodu slova a vyjadřování,krom toho svého ,pokud to není v jeho prospěch.A většina s postkomunistickým myšlením a arogancí Zemanovi vlasní,ho v tom podporují,a bohužel takových hlupáků a postkomančů je tu stále dost.Takže mláděži a mladí,vemte rozum do hrsti apřestaňte tohoto rádoby poloboha volit,jinak si i o vás budu myslet,že to nemáte v hlavě v pořádku a jste děti bolševiků.

P. Vaňura 6.1.2018 22:24

Definice zločinu genocidy

Obecně řečeno, genocida neznamená nezbytně okamžité zničení národa, s výjimkou masového vraždění všech členů národa. Úmyslem je spíše projev koordinovaného plánu různých akcí cílených ke zničení esenciálních základů života národnostních skupin, s cílem zcela zničit skupiny samotné. Úmyslem takového plánu je desintegrace politických a sociálních institucí, kultury, jazyka, národního cítění, náboženství a dokonce individuálních životů osob patřících k takové skupině.

T. Krystlík 7.1.2018 12:19

Nejkratší a nejelegantnějí definice genocidy

Genocida je realizace odsouhlaseného plánu, který směřuje k částečnému nebo plnému vyhlazení národní, etnické, rasové, náboženské skupiny nebo skupiny stanovené podle nějakého svévolného kritéria.

M. Gavlák 6.1.2018 21:27

Vždycky jsem si myslel, že Vlk je nechutnej magor.

Tyhle bláboly to jen potvrzují...

J. Brunner 7.1.2018 0:43

Re: Vždycky jsem si myslel, že Vlk je nechutnej magor.

Nesouhlasím a dovoluji si Vám oznámit, že to samé si myslím o Vás.

I. Mertl 7.1.2018 11:07

Re: Vždycky jsem si myslel, že Vlk je nechutnej magor.

Ano, je tomu tak. Svými nenávistnými způsoby by se hodil na Hrad vedle, i místo, Zemana.

J. Jurax 6.1.2018 18:34

Tento i předchozí díl

jsou osvěživě politicky nekorektní. Panu Vlkovi jest poděkovat za vyslovení skutečností, o nichž se nemá mluvit.