24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

ROZHOVOR: ČT je zaujatá a manipulativní

Lidé, kteří byli na manifestaci, ji chválili. Další tisíce diváků ji sledovaly živě na streamu. My děláme maximum, ideální by bylo vyhrát volby. Potom již půjde všechno hladce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Manda 16.9.2021 8:52

co to plácáš ?

V. Kuhaj 16.9.2021 8:52

Rozsvítí co? Dokud bude část lidí očkovaná a část ne, tak to nikdy neskončí. A pindy o tom, kolik já očkovaný nakazím neočkovaných, si vetkněte za klobouk!

M. Miky 16.9.2021 9:03

Skončí to, až si lidé jako ty uvědomí, že si s vámi jen hrají a hrabou pod sebe. A užívají si tu moc. Tehdy to skončí. Poslouchat všechny ty nesmysly a chodit každého půl roku na experimentální sajrajt a čekat, že se ti gauneři sami od sebe rozhodnou, že už to stačilo a že svého milovaného kovídka utratí je strašně naivní.

M. Boháček 16.9.2021 10:32

R^

M. Boháček 16.9.2021 8:52

A na tú sprostosť, že vás očkovanie proti kovidu chráni, ste ako prišiel? ;-D

Riaditeľka hovorí o deviatich pozitívnych, dvaja ľudia už zomreli. "Klienti boli zaočkovaní vo februári, zamestnanci boli zaočkovaní a teraz nikto nepredpokladal, že sa také niečo môže stať," vyjadrila sa starostka obce Ubľa Nadežda Sirková.

https://www.noviny.sk/slovensko/630826-dss-na-vychode-slovenska-zamoril-koronavirus-odpoved-infektologa-preco-sa-tak-stalo-je-jasna

V. Kuhaj 16.9.2021 8:57

Na to přišli lékaři po staletích zkušeností s nakažlivými chorobami virového typu.

M. Boháček 16.9.2021 9:24

;-D Tárate hlúposti a fakty vás usvedčujú z omylu. Prečo sú v DSSke plne očkovaní toľkí nakazení, majú ťažké priebehy a zomierajú?

P.S.: Stáročia skúseností lekárov s infekčnými chorobami vyprofilovali systém tetovania liečiv a vakcín, ktorý sa pri kovid vakcínach odignoroval.

V. Kuhaj 16.9.2021 10:10

Já jsem se rozhodl pro očkování a chci odložit roušku. Ovšem nesmím, abych nenakazil neočkované! Tak mě nechte aspoň tárat, pane Boháčku. Nebo už ani to my očkovaní nesmíme?!

M. Boháček 16.9.2021 10:27

Ja som sa rozhodol nerobiť zo seba laboratórnu myš.

Mňa kľudne ohroziť môžete. ;-D Čo to máte za vakcínu, že šírite vírus? O takejto "vakcíne" počujem prvýkrát. A naviac ani nechráni. Vôbec ste neragoval na fakty o neúčinnosti vakcín proti kovidu. :-P

Za mňa, kľudne ma "ohrozte", Kuhaji. :-)

Kľudne sa rúška môžu odložiť, Česko aj Slovensko sú premorené. A keď neskolabovalo nonstop bezrúškové Švédsko, neskolabujeme ani my. :-)

M. Boháček 16.9.2021 10:32

Aby ste pochopil, prečo sa "oháňam" premorením.

https://smis-lab.cz/2021/09/01/prirozena-imunita-predci-ockovani/

A. Renjascu 16.9.2021 8:53

Ale neočkovaní vás nenutí nosit roušku, ale naopak jí chtějí sundat také, protože pokud je schopnost nakazit druhé u očkovaných i neočkovaných stejná, tak jde o nesmysl. Jinak srovnávat očkování proti neštovicím, jehož původce je stovky let stabilní a vakcína proti němu je prověřená nejen dlouhodobými testy, ale i praxí s očkováním proti Covidu, jehož původce mutuje několikrát ročně a použitá experimentální vakcína nového typu ani neproběhla řádným testováním, ani schvalovacím procesem ani není léty prověřená a nakonec je zaměřená proti variantě, které již vymizela, je trochu mimo.

M. Boháček 16.9.2021 8:56

To som tu písal už x-krát. Svedkovia Kovidovi fakty ignorujú. Viera je u nich viac ako rozum.

J. Pavelka 16.9.2021 10:10

Problém ale je že se to tak nějak zákonitě sveze vždycky jedno s druhým...Odpor proti očkování proti Covidu s odporem proti očkování vůbec, a nakonec se zavrhují i protitetanové injekce.....Prostě, čert vždy dělá na větčší hromadu

A. Renjascu 16.9.2021 9:00

Jinak v ČR je očkováno proti covidu přes šest milionů osob a oficiálně Již covid prodělalo 1,7 milionů lidí a neoficiálně přes padesát procent lidí. Co ještě chcete, potřebujete zářez na pažbě, že se vám podaří dostat další.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-sars-cov-2-studie-protilatky-proseco.A210818_114417_domaci_kuka

V. Kuhaj 16.9.2021 9:58

Co bych potřeboval, potřebuju sundat už konečně tu roušku. Jsem očkovaný, jsem pro. Já jen že nedávno jsem při jakési schůzce navrhoval že si můžeme sundat roušky, páč mám dvě očkování za sebou. A ten druhý, odpůrce očkování, spustil tu tirádu o nesmyslnosti očkování, ovšem roušku nesundal, tak jsem si jí - a jsme u toho- nechal taky. Kvůli němu! Tak tohle chci, pane Renjascu, aby si konečně někdo uvědomil, že ty hadry na obličeji nosím jen kvůli ohledům na lidi, kteří se prostě očkovat nenechali, toť vše.

A. Renjascu 16.9.2021 10:18

Tak tlačte na svého zastupitelé ať tento nesmysl zruší. Většina lidí má protilátky, mladí mají zcela bezpříznakový průběh, počet nakažených a mrtvých ani zdaleka nesplňuje zákonnou definici pandemie, očkovací látky jsou proti zastaralé variantě (je to jako očkovat proti chřipce predloňskou vakcínou) údajně fungují i když bude potřeba třetí, čtvrtá, pátá, xtá dávka, a navíc většina Čechů stejně nosí roušku jen formálně na půl huby, očkovaný, neočkovaných...

M. Boháček 16.9.2021 10:35

To ľudia, ako Kuhaj, nechápu. A asi ani nikdy nepochopia.

https://smis-lab.cz/2021/09/01/prirozena-imunita-predci-ockovani/

V. Kuhaj 16.9.2021 12:53

Tak už si, chlapci, vyberte. Buď budeme malovat Babišovi třicet tisíc křížů na chodník a ječet že za ty mrtvé může on, nebo se přikloníme k názoru, že počet mrtvých a nakažených se ani nepřibližuje pandemii. Jak to s vámi je?

A. Renjascu 16.9.2021 13:23

Žádné křížky Babišovi nemaluju, zvláště, když nevím kdo zemřel s covidem a kdo na covid. Známý zemřel před půl rokem na mrtvicí, ale protože zjistili, že má i covid, tak napsali, že zemřel na covid. Další známý (přímo soused), který byl zdravý, ale měl strach z covidu se nechal naočkovat a za dva dny bylo po něm, další známý, zdravý pětapadesátnik, dostal čtyři hodiny po očkování infarkt a lékař mu potvrdil, že jde o reakci na očkování. Nejsem odpůrce očkování, ale házet vše na neockované je u mutujícího viru a experimentální, neověřené a dnes již nefunkční vakcíny nesmysl, zvláště když většina obyvatel má již protilátky. A na Babiše to nezažil už z toho důvodu, že protiepidemická opatření se důsledně dodržovala jsme loni na jaře.

M. Boháček 16.9.2021 10:39

Pozor, A. Renjascu. Kritériá epidémie síce splnené neboli, ale kritériá pandémie splnené boli. Je to absurdné, ale je to tak.

Doktor Wodarg pred desiatimi rokmi obvinil Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) z toho, že podľahla tlaku farmaceutických firiem, ktoré sa na falošnej pandémii napakovali. Zistil totiž, že tesne pred vyhlásením pandémie WHO účelovo zmenila kritériá pre vyhlásenia tohto výnimočného stavu tak, aby mohol byť nastolený. - vypustilo sa kritérium enormnej morbidity a mortality.

https://www.armadnymagazin.sk/2020/03/23/ako-sa-robi-pandemia-nemecky-lekar-poukazuje-na-nebezpecenstvo-paniky-okolo-koronavirusu/

M. Boháček 16.9.2021 10:39

WHO zmenila definíciu pandémie

Čo presne pandémia je? Pôvodná definícia pandémie podľa WHO z 1. mája 2009 konkrétne uvádzala simultánne epidémie v celosvetovom meradle „s enormnými počtami úmrtí a ochorení“:

„K chrípkovej pandémii dochádza vtedy, keď sa objaví nový chrípkový vírus, proti ktorému nemá ľudská populácia žiadnu imunitu, čo vedie k niekoľkým simultánne prebiehajúcim epidémiám v celosvetovom meradle, s enormnými počtami úmrtí a ochorení.“

Táto definícia bola zmenená len mesiac pred vypuknutím pandémie prasacej chrípky v roku 2009, čím boli odstránené kritériá závažnosti a vysokej smrtnosti a ponechaná definícia pandémie ako „celosvetovej epidémie nejakého ochorenia“.

Tento posun v definícii umožnil WHO vyhlásiť prasaciu chrípku za pandémiu už po tom, ako na infekciu zomrelo celosvetovo len 144 ľudí a preto sa ochorenie COVID-19 stále vyhlasuje za pandémiu, hoci množstvo dát naznačuje, že smrtnosť ochorenia COVID-19 je zhruba na úrovni sezónnej chrípky.

V. Kuhaj 16.9.2021 10:03

A taky chci, aby přestali kničet, kolik jich nakazím, když jsem se nechal očkovat a oni ne. Co je to za objev, že i očkovaný může virus mít?! Ovšemže může, a taky má! A proto, opakuji, proto problém neskončí, pokud část lidí očkovaná bude a část ne.

A. Renjascu 16.9.2021 12:15

Já teda znám spoustu neočkovaných a nikdo z nich nekničí a jsou naštvání, že musí nosit hadr i když mnozí prodělali covid. Nalézt v ČR někoho, kdo se s covidem nesetkal je už skoro zázrak. Drtivá většina lidí už má protilátky ať už jsou očkování či nikoliv a očkování vakcínou proti variantě, která zde již není je nesmysl.

V. Kuhaj 16.9.2021 13:31

No tak třeba ten dnešní článek. Jak to přijde, že očkovaná učitelka nakazí čtyřicet neočkovaných žáků ve třídě. To není kničení? Pán nabízí jako řešení testování i očkovaných. No to je hodný.

A. Renjascu 16.9.2021 21:10

A kdo obočí? Končí ti nakažení žáci, kteří budou mít bezpříznakový průběh a nebo kničí jen lidé jako vy?

M. Sedláček 16.9.2021 12:03

To od vás nechtějí neočkovaní, ale stát.

O. Kaucký 16.9.2021 13:44

Roušku nenosíte kvůli nám neočkovaným (už jsem covid prodělal), ale protože očkování je málo účinné nebo možná dokonce neúčinné.

Smrtelná je pro lidi s nízkou nebo nulovou imunitou i rýma.

V. Mokrý 16.9.2021 7:00

Zaujatá je slabé slovo.

Přímo masírující společnost, tak to lze nazvat.

V. Mokrý 16.9.2021 7:04

A může za to ta většina poslanců, která zatím stále brání to současné obsazení postů v ČT i Radách + zákaz vstupu NKÚ na pravidelné kontroly hospodaření ČT.

A i podle toho zanedlouho volit.

A. Forman 16.9.2021 6:20

Ano, s těmito názory mohu rámcově jen souhlasit. Nemám s tím problém. A styl ČT je opravdovým prasáctvím..... už od "orloje" a spacákových absurdit...