18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Blouznění paní europoslankyně

Paní Šojdrová posiluje svoje argumenty tím, že nazývá ty, kteří mají jiný názor, hlupáky. Ve skutečnosti si o zesměšňující přívlastky velmi úspěšně koleduje sama. Její iniciativa ukazuje, že není schopna uvažovat ani o těch nejjednodušších politických faktech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 21.9.2018 11:45

Re: Jazykový koutek: zajímavé slovo "spasovat", ono totiž

Mně se to náhodou líbí,začínám to ihned používat. Sám podobné "Novotvary" rád vytvářím...

F. Houžňák 21.9.2018 13:07

No, to ať si každý rozhodne sám,

ale zní to blbě, protože to není dostatečně názorné, a bude se to plést s již zavedeným významem dotyčného slova. Ruština ten nedokonavý tvar zná, ale ten se nedá v češtině použít.

P. Zinga 21.9.2018 9:08

Přirovnávat syrské "sirotky"

k "Wintonvým dětem" je urážka obětí holokaustu. Zrovna tak jako hlasy na Západě, podle kterých jsou mohamedání dnešní Židé.

F. Houžňák 21.9.2018 9:28

Stejně tak jako když Zelení ječeli, že záchytné

tábory pro "uprchlíky" jsou jako nacistické koncentráky. Tam taky se vězňové zdaleka dostavovali dobrovolně a mohli kdykoliv odejít, říkají nám Zelení. I do těch plynových komor šli všichni dobrovolně. Ale když jim tohle řeknete, tak se můžou vzteknout.

S. Netzer 21.9.2018 9:35

Re: Stejně tak jako když Zelení ječeli, že záchytné

Takový tábor Moria na ostrově Lesbos je hotová selanka, a vše co o něm bylo řečeno je jen propaganda Zelených, levičáků, sluníčkářů, vítačů, havloidů ...

P. Grigar 21.9.2018 14:41

Re: Stejně tak jako když Zelení ječeli, že záchytné

... ano, Sybilluše slitovná,strašný to svět. Celá ta lamentace nad hrůzami onoho tábora silně připomíná lamentaci jinou, kvílení obyvatel jakéhosi činžáku nad dvorem, zarovnaným tunami odpadků, které tam jistě naházeli zlí lidé zvenčí. Museli přijít jiní lidé zvenčí(hodní, hloupí..?), aby vše odklidili, bratru za několik milionů Kč. A při tom odklízení se jim na hlavu nesnášely díky nešťastných obyvatel... ale další, čerstvé odpadky.

S. Donát 21.9.2018 15:54

Re: Stejně tak jako když Zelení ječeli, že záchytné

Nikde je tam nezval, ani nenutil. Měli zůstat doma.

K. Janyška 21.9.2018 8:58

Šojdrová byla hlupákem od okamžiku kdy jsem ji poznal.

A navíc velmi nesympatickým... Dzp.

P. Zinga 21.9.2018 9:09

Re: Šojdrová byla hlupákem od okamžiku kdy jsem ji poznal.

To jste na ni měl takový vliv anebo jste chtěl říct, že byla blbá už při vašem setkání?

K. Janyška 21.9.2018 9:24

Re: Šojdrová byla hlupákem od okamžiku kdy jsem ji poznal.

To je jedno. Co je to kompozitivní teorie ? Dzp.

J. Macků 21.9.2018 8:57

Paní Šojdrová se pokouší o zločin.

Paní poslankyně Šojdrová je představitelkou páté kolony, kterou tvoří tradičně lidovci s svými klony a taky socani se svými klony, hlavně do zelena oblečenými. Tito lidé jdou vždy proti zájmům občanů své země, zdůvodňují to od křesťanských postojů k postojům sociálním, obvykle nic z toho není pravda a je to jen další zatížení daňových poplatníků nesmyslnými náklady. Vláda řekla ne nájezdníkům a tento postoj je potřebné podpořit, tato pátá kolona hledá nějakou možnost, jak k nám dostal alespoň jednoho, pak už by ti další šli snáze. Ti mladí puberťáci v podstatě ani nemohou být sirotci, to by musela být vyhubena celá široká rodina, což je jen málo pravděpodobné. Lze dobře předpokládat, že jsou to více či méně vycvičení vojáci, podstatně starší, než uvádějí, kteří mají za úkol nám tuzemcům podříznout krk a rozšířit území ovládané islámem. Je velmi podivné, trestuhodné, že strana chlubící se křesťanstvím se k něčemu takovému snižuje. Naši předci se musejí obracet v hrobech s takovým přístupem, to za co bojovali celá staletí tito zaprodanci dávají islámu zadarmo, neuvěřitelné. A voliči nic.

A. Alda 21.9.2018 11:01

Kde muslim, tam nebezpečno.

Bez ohledu na jeho rasu, národnost, barvu či věk.

Viz třeba zde: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679942

J. Svoboda 21.9.2018 11:33

Re: Paní Šojdrová se pokouší o zločin.

Nepoznáte 12tileté dítě, vy hlavo?

Pěkný den.

R. Langer 21.9.2018 12:43

Re: Paní Šojdrová se pokouší o zločin.

Slyšel jsem, že třeba v Německu s tím mají nějaké problémy.

M. Valenta 21.9.2018 8:56

To nic není autore,

to ten co Vás dekoroval nazývá lidi s jiným názorem rovnou idioty.

F. Houžňák 21.9.2018 9:29

Zpravidla ovšem

oprávněně.

R. Langer 21.9.2018 12:44

Re: Zpravidla ovšem

Ano, s tím máte své zkušenosti, že? :-D

F. Houžňák 21.9.2018 13:08

Které máte

na mysli? Pokud chcete jenom urážet, tak si zkuste vymyslet něco údernějšího, tohle je slabé, slabé.

R. Langer 21.9.2018 15:32

Re: Které máte

Viz včerejší debata o jiné víře než té vaší, už se nepamatujete? Nebo to podle vás nesouvisí s jinými názory? ;-)

A. Pakosta 21.9.2018 8:11

Mám k tomu několik poznámek

Ta první je o tom, že podle paní Filipi, naší ambasadorky v Sýrii, bypro ty děti přemístění do naprosto odlišné kultury nebylo prospěšné. S tím zcela souhlasím. Mnohé z těch dětí už teď trpí psychickými poruchami, navíc je zde jazyková bariéra: V táboře se učí řecky a anglicky - a teď by na ně pěstouni mluvili česky, anebo pokud anglicky, pak řečí, kterou sami pořádně neznají - jak se chcete v cizí řeči opravdu přiblížit ke křehké dětské duši, navíc všemožně zjizvené?

Druhá poznámka - podle dostupných údajůjde o děti ve věku od 10 do 18 let, většinou mužského pohlaví. To nejsou žádná holátka, toužící ukrýt se v mateřské náruči - většinou jsou to puberťáci, kteří bývají nesnesitelní i pro vlastní rodiče.

Třetí poznámka - v arabské kulturní oblasti jsou zcela běžné široké rodiny s desítkami sourozenců, bratranců,strýčků a tet. A tihle všichni se patrně za pár let budou domáhat "sjednocení rodiny" - samozřejmě tím nejsnazším způsobem, že všichni přijedou za svým "sirotkem" do Evropy.

Takže - ač nesnáším jak Bureše, tak hradního zemana, v tomto stanovisku (ani jednoho) je plně podporuji. Prosím, zdržte se reakcí, označujících mne za nelidu, rasistu a nácka - argumentujte!

J. Jurax 21.9.2018 20:01

No, já četl od dvanácti ... ale jinak souhlas!

S. Netzer 21.9.2018 7:34

Geniální výrok

myslitele, mentora, nezávislého analytika, poradce a kouče: teprve až splní politici své úkoly, tak "MOHOU SPASOVAT ZBYTEK SVĚTA".

V. Hájková 21.9.2018 7:42

Re: Geniální výrok

Víte p. NETZER- ono je vše dané tím , že většina zdejších "" inteligentu" - je ochotna nasazovat psí hlavu p. Šojdrové aniž by vědělI pořádně , že o tomto už ona mluví a prosí od loňského roku- ale kdo je p. ROBEJŠEK si nezjistí nikdo z nich!

S. Netzer 21.9.2018 8:12

Re: Geniální výrok

Musím se přiznat, že o paní Šojdrové taky nic nevím, ale ta veškerá debata o 50 (!) dětech je tak nedůstojná, že se z ní každému musí zvedat žaludek.

A vůbec mě nepřekvapuje, že se do této debaty zapojila i tato kreatura.

V. Student 21.9.2018 8:22

Re: Geniální výrok

No vždyť o to šlo; nastrojit takovou kauzu, aby se z odmítačů migrace ostatním zvedal žaludek. A je to tady. Oni odmítají ubohé sirotky, nepatří do civilizovaného světa. To je ono, kdo odmítá, je morální zrůda. Tedy vy tu zvrhlou manipulaci ovládáte, vy ji ale umíte, vy demagogická, srdceryvná sluníčka, jen co je pravda. Tak vám se z nás zvedá žaludek? Krásný literární obrat. Mně už se z vás žaludek zvedá delší dobu, a žádná účelová nadsázka v tom není. Mám husí kůži z lidí jako jste vy. "Podívej jak jsi nemorální, když se mnou nesouhlasíš, ty jsi ale zlý!" No páni, co ještě od vás budeme muset snášet, než nám všem dojde, že si tyhle urážky prostě nemusíme nechat líbit.

V. Pavelka 21.9.2018 20:27

Re: Geniální výrok

Naši poslanci se musí ukázat v EU parlamentu , aby je nešikanovali, a kamarádili s nimi , je to taková velká třída a většina tam má to správné myšlení , tak se jim nedivte , a navíc můžou dostat nějaký pašalík .

R. Tesařík 21.9.2018 8:45

Re: Geniální výrok

jsou tam uvozovky, jestli si nevšimla. Jako obvykle váš pokus o sviňárničku.

E. Valej 21.9.2018 7:21

Aj strach ma mat hranice

Zda sa, ze aj keby si ktokolvek - trebars aj dotycna poslankyna - chcel zobrat do opatery jedneho jedineho sirotka, tak aj keby to bolo este decko s dudlikom, stale by povstali ochrancovia ohrozenia krajiny pred moslimskym nebezpecenstvom a ochranovali by neporusitelnost "principu". Kde sa stratila tradicna ceska humanita, obetavost a solidarita? Zostali z nej len trosky a nahradil ju patologicky strach pred moslimmi, dokonca aj pred ich detmi. A politicke nuly ako Robejsek to zneuzivaju na to, aby sa predsa len pokusili dostat na vyslnie a diktovat osud krajiny.

V. Hájková 21.9.2018 7:37

Re: Aj strach ma mat hranice

To jste napsal naprosto přesně!

O. Uživatel 21.9.2018 7:51

Uživatel požádal o vymazání