19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda , Mgr. etc. 2.6.2008 22:41

Stínoví ministři Zaorálek a Tamáš se snaží o publicitu, každý jinak

od dob OF známe tyto soudruhy, kteří OF považovali za Očekávání Funkcí. Zajisté ne pouze práce, nýbrž především pěkné platy a příplatky, k tomu moc rozhodování, která přináší i úplatky. Kdo měl smůlu a neuspěl s vlastní pidistranou, musí to zkusit s hladovkou, později možná i s bombami nebo vraždami. Jak daleko to dojde, o tom rozhodují státní orgány, doporučuji, vzít si tyhle mládence na paškál. V Německu měli takové problémy v šedesátých a sedmdesátých letech se synky a dcerami z bohatých rodin, ti kradli auta, vylupovali banky a dělali pokrokovou socialistickou politiku. Po několika vraždách je zašili a sami se tam zasebevraždili v naději, že tím podlomí státní moc. Určitá souvislost s Tamášem a Co. je nepřehlédnutelná.

xxx Kubeš 1.6.2008 22:40

Zaorálek ?

Je to agent bolševiků, více není co dodávat.

Václav 1.6.2008 21:16

Je to nepěkné čtení,

60% příznivců radaru se k nepříznivcům vyjadřuje více než  zhovadile a jsou v podstatě ztělesněním sprostoty. Je jim naprosto jedno, že v blízkosti tohoto zařízení bude muset žít tisíce lidí, kteří budou vystavení záření pocházejícího z tohoto radaru. Ani odborníci si nejsou jistí, jaké následky to pro místní obyvatele bude mít a nebo to prostě utajují. Nejlépe bude, když nejhorlivější zastánci radaru, zcela svobodně vymění svoje nemovitosti s místními a přestěhují se do okolí této mikrovlnky. Budou tam šťastně žít a zbytek populace se bude chodit dívat na degeneráty co plodí, soudím,  že to bude voličská základna ODS, myslím tím ty degeneráty. Je to alespoň nějaký navrh řešení. Pokud se tam nebudou chtít přestěhovat, tak ať zavřou orál a vrátí se do kanálů.

Pešek 1.6.2008 22:15

Re: Je to nepěkné čtení,

60% příznivců radaru se k nepříznivcům vyjadřuje více než  zhovadile a jsou v podstatě ztělesněním sprostoty.  Předpokládáte, Václave, že váš příspěvek je přesně  v intencích Gutha-Jarkovského? Mám pocit, že k těm 60% můžete přistoupit s přátelským úsměvem!

A ještě - odborníci si nejsou jisti, ale vy to víte, že budou degeneráti, vy jste Hanusen?

Václav 1.6.2008 22:41

Re: Re: Je to nepěkné čtení,

A vy to víte?

Václav 1.6.2008 22:47

Re: Re: Je to nepěkné čtení,

S prominutím Gutha - Jarkovského může v těchto souvislostech citovat jen imbecil, přestěhujte se.

PHOX 1.6.2008 22:20

Re: Je to nepěkné čtení,

Máte pravdu, taky jsem slyšel že v okolí 300 km se všem chlupy v nose prodlouží až o padesát procent.

Ještě štěstí že ty ostaní vojenské a meteorologické radary co jich u nás máme a vysílají na podobné frekvenci nevypouštějí ty zlé americké vlny.

Václav 1.6.2008 22:44

Re: Re: Je to nepěkné čtení,

Ten radar je o něčem jiném, račte se přestěhovat. Po 10 letech se na Vaši rodinu přijdu podívat , pokud jste schopný další produkce potomků.

billis 1.6.2008 23:14

Re: Re: Re: Je to nepěkné čtení,

no jo, vlastne, ... tenhle je utocny  !!

Marek 2.6.2008 15:13

Re: Re: Je to nepěkné čtení,

Oni jsou ostaní vojenské a meteorologické radary u nás schopny zachytávat cíle na vzdálenosti tisíců kilometrů? A znovu proč ne radaru:

A) Systém při zkouškách v nebojových podmínkách vykazuje sotva poloviční ůspěšnost.

B) Relativně levný protikrok -zvětšení množství falešných cílů, či "bombardovaní staniolem".

C) Radar tvoří hrozbu proti které má bojovat, selhává diplomacie a nikoli na straně "darebáckých" států.

Nejsem komunista ani socialista. Jsem překvapen sebevražednou politikou současné vlády USA. Jsem šokován stavem médií v čr. Lidi jsou tu zatím fajn, naštěstí se zdá že po zkušenostech s komunistama hned tak novinám a televizi neuvěří.  A těch ex-bolševiků co teď po diskusích práší prázdný komunistický kabát... smutná legrace.

R.J. 2.6.2008 2:22

Re: Je to nepěkné čtení,

Teda to je strašná záhada, radar ještě není,ale ty jsi Václave strašně "vozářenej".

Magor Milda , Mgr. etc. 2.6.2008 22:25

Re: Je to nepěkné čtení, mnozí se bojí paprsků smrti

měl jsem takového návštěvníka, kterého jsem se dlouho nemohl zbavit. Nejdřív hledal u nás někoho, kdo by mu změřil radioaktivitu, tak ho kolegové poslali ke mně. Já nejsem z těch, kteří by nechali kohokoliv bez pomoci, kdo si neumí pomoci sám. Tan pán mi vysvětlil, že si koupil na blešáku kapesní hodinky, prý neuvěřitelně levně a hodinky jdou přesně, no jako hodinky. Přemýšlel tedy o tom a dospěl k názoru, že byly tak levné pouze proto, že jsou radioaktivní. Takže jsme hodinky přiložili k detektoru, nic se nedělo. Pro srovnání jsem přiložil slabý preparát kobaltu, plná výchylka. Takže v tom ten problém nemohl být.  Příští týden přišel s tím, že za stěnou, u které spí, kdosi nainstaloval zdroj záření, který ho má zničit. Doporučil jsem, postel přestavit na jinou stěnu, za kterou je možno nahlédnout. To zřejmě zabralo, ten pán už nepřišel, možná však skončil na psychiatrii, to nevím. Václavovi bych to nepřál. Já od toho radaru bydlím asi 28 km ve směru jeho činnosti, obavy naprosto nemám. Intenzita pole klesá se čtvercem vzdálenosti. Výkon radaru není větší, než toho na letišti v Ruzyni, to podstatné je elektronika, která vyhodnocuje přijímaný signál z odrazů.

Antonín 1.6.2008 21:13

Panu Zaorálkovi

Vážený pane stínový ministře,

kdybyste se snad - nedej Bože - měl jednou opravdu stát ministrem zahraničí České republiky, moje jediná myšlenka by byla "proč je národ český takto trestán?" A bohužel bych si musel strašně nerad odpovědět "asi si to zasloužíme, asi jsme jako národ sami sebe zklamali a mnozí z nás (ale proč - z neznalosti, lenosti, nedostatku soudnosti, kapitulantsví, prospěchářství, pokřiveného charakteru ..a mohl bych pokračovat) říkají nesmyslné bláboly , jako "měli jsme tu 40 let Rusy, nechceme další cizí vojáky na našem svatém území " nebo "vše jsou jen americké peníze a touha imperialistů po moci" a podobné výroky, které jenom dokazují absolutní neznalost evropské a světové situace těch, kteří se nedokázali poučit z historie. Doporučuji všem diskutérům, aby si koupili dobrou učebnici, která není od komunistického autora a tam se začetli. A ještě důrazněji doporučuji, aby se diskuse vedla věcně a upustilo se od osobních útoků, nadávek a "chytrých bonmotů", které jsou obvykle zcela mimo předmět diskuse.  Bylo by nanejvýše záslužné, kdybyste se pane stínový ministře snažil spíše soustředit svoje úsilí tímto směrem místo toho, abyste rozeštvával národ svými výroky, o nichž nevím, co je jejich motivací. Domníváte se, že prospíváte Čechům a Republice? Jestliže ano, pak jste v mých očích velice pomýlený.  

Přemysl 1.6.2008 20:37

Hladovku za cenzuru!

Lidé, kteří si

nemohou dát gulášek, když se z veřejných medií dovědí o korupci veřejných

činitelů, by asi měli držet hladovku za cenzuru. Za svobodného tisku nebudou

nikdy „v pohodě“.

;-)

Radar 1.6.2008 20:13

Zaorálku

Zaorálku ;-€ neotírej se o Wericha ty debile

billis 1.6.2008 23:16

Re: Zaorálku

R^

medvěd 1.6.2008 19:53

mne zase rozesmála ČSSD s tím, že budou držet řetězovou hladovku což je jen pustý exhibicionismus a žádná hladovka

řetězová hladovka pochopitelně žádnou hladovkou není  , jen se snaží  ČSSD zviditelnit za každou cenu.    Ti dva kteří naivové co tu hladovku pár dní drží  jsou jak trucujíci  dítě které se  marně snaží vydupat si pozornost dupáním nožičkou.   Až opravdu dostanou hlad  ono je to skoro jistě  přejde a pokud by náhodou chtěli pro svou  blbost  zemřít  tak se také nic nestane a za pár dní o tom nebude nikdo vědět a nikoho to nebude zajímat.     

Magor Milda , Mgr. etc. 2.6.2008 22:48

Re: mne zase rozesmála ČSSD s tím, že budou držet řetězovou hladovku což je jen pustý exhibicionismus a žádná hladovka

Jedná se o Ramadán, turecký půst, který pravověrným muslimákům zakazuje přes den se vyžírat, ale po soumraku a volání muezzina se mohou vrhnout na plné hrnce. V Egyptě mi vysvětlili, že na ramadán si potraviny šetří, večer je spotřeba tak velká, že přesahuje průměr ostatních měsíců.

Takhle to dopadne i s Paroubkovou dietou, pokud nebude na veřejnosti, nacpe se těmi svými provianťáckými salámy k puknutí.

No... 1.6.2008 19:36

Stínový kašpar Vyorálek

Ještě že tak, to by pod ním byla politika ala "Hende hoch, Hose .... 

ferdinandeste 1.6.2008 18:01

Pane Zaorálku,

vy jste jen rozmáznuté muší hovínko na obraze naší politické scény. Ale nejste sám, je vás tam 99,8%

Pet 1.6.2008 18:55

Re: Pane Zaorálku,

je mi Vás líto,ale ze to že jste blb si můžete sám

billis 1.6.2008 23:07

Re: Re: Pane Zaorálku,

neni mi Vas lito,  ale ze to, ze jste blb si muzete sam , svedci o tom ze jste regulerni Blb.

J.G. Pašekj 1.6.2008 17:07

Zaorálku nermuť se . . .

to máš v genech po tatínkovi a mamince . .  .

Nomen 1.6.2008 14:36

Pane Zaorálku, zase jste modroduchy vytočil..nedělejte to....

Přečtěte si, co Ti chudáčci na předchozích řádcích zase vypotili....

jeff 1.6.2008 14:13

Zoaorálke, no ještě, že jsi jen stínovej.

Reálnej vůl reálným ministrem....

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 13:58

Think tank v akci

Pro vsechny pochybovace o nasi intelektualni urovni prikladam brilantni vykon naseho think tanku

http://www.youtube.com/watch?v=CYYZAT8I7xM

;-D;-D;-D

PetrN 1.6.2008 12:54

No jo - gripeny, to byl jiný kšeft

No jo - gripeny, to byl jiný kšeft, že Zaanálku... Tam si socani hrabali, hrabali a nahrabali. Jste prase a hovado, řečeno s Cibulkou...

Tx 1.6.2008 11:23

Pane Zaorálku,

býval jste slušný politik.Poslední dobou jste jen Paroubkovo beranidlo (nevím proč, máte snad dluhy?) a pokud se navíc zastáváte - a propagujete - Tamáše, je to velice smutné. Kdyby to byl jen levicově smýšlející člověk, no prosím, ale on se stýká s vyloženými teroristy a vyjadřuje jim podporu!!!  O takového člověka by si slušný člověk jakéhokoliv politického zaměření neměl ani otřít boty!

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 12:01

Re: Pane Zaorálku,

Pokud to nevite tak p. Zaoralek se uz transformoval v doktora Cvacha ceske politiky a je vyznamnou soucasti naseho think tanku. Odted uz bojuje za svetovy mir na te spravne strane !!!

Allah Akbar ;-D;-D;-D

Nika 1.6.2008 11:02

Hmm,hmm, tak on je radar zbraň ??

A řekli to už lidem na letištích ? :-/