23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Blabol 9.7.2007 20:21

Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

a nenechá naši obranu jen na USA. Tento jedinec požaduje minimálně finanční spoluúčast ČR na vybudování "radaru". Dále žádá lepší vybavení naší armády moderními zbraňovými systémy.

Zn: Najde se někdo?

komantsch 9.7.2007 21:41

Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Cesi zadnou armadu nepotrebuji. Zatim se nikdy nebranili (1938, 1939, 1948, 1968). Je to narod zbabelcu. Ochranu USA ano, ale nesmi to byt nebezpecne. Soudruh plukovnik KGB by se mohl rozzlobit, ze?Rv>-

Cruton 9.7.2007 21:49

Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Zbabělci jsou právě ti, kteří volají po "ochraně" od USA. Ty k nim také patříš.

komantsch 9.7.2007 22:03

Re: Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Samozrejme! Chytry clovek se z chyb pouci. K cemu nam byla velka a mala dohoda pred druhou svetovou valkou? Kdo nam pomohl 1968? USA spolehlive chranili zapadoevropske staty od konce druhe svetove valky. Zradci naroda jsou bolsevici a ti, kteri z CR opet chteji udelat ruskou guberni. Staty pod ochranou USA jsou dnes vyspele,  byvale sovetske gubernie jsou na urovni vyvojovych zemi, to je fakt, ktery neokecas. A ty pejes  ody na fasistu RasPutina.(Y)

Cruton 9.7.2007 22:08

Re: Re: Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

1) Hm, zvláště Irák nebo Afghánistán pod "ochranou" USA skutečně "vyspěly".

2) ČR není žádnou "vývojovou" zemí.

3) Kde "pěji ódy" na Putina?

komantsch 9.7.2007 22:11

Re: Re: Re: Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Jsi pruhledny jako sklo.:-D

franta 9.7.2007 22:27

Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Vole vole volousku, zrejme jsi nikdy nebyl v ceskych pohranicnich pasmech, kde cesi budovali obrana zarizeni proti nemecku, polsku, madarsku, a potom i proti rakousku.

hele zavilej idiote nez zacnes znova plkat o zbabelosti, tak si precti co dokazaly ceske legie v rusku v prvni svetove valce, co dokazali ti podle tebe zbabeli cesti legionari v Arrasu, Zborovel Dos altos, a pak teprve kecej.

Pises o ochrane USA, a k cemu a proti komu, hele vem to takle ty v tom juuuessseej asi zijes, tak ze to asi nepochopis, ale zkusim to. Z ameriky jsme od 89 - cili sametove revoluce nedostali nic a to co nam prislo ve forme "investic" bylo v pravde tunelovani a vykradani ceskeho prumyslu... priklad Tatra, Vodochody, a Moravan, mimo toho zakaz prodavani strategickych prvku do "nepratelskych zemi" .. postihlo to Teslu Pardubice s jejim pasivnim radarem.

proste z Ameriky nam neprislo od 89 nic dobreho, jen prusery. Na druhou stranu z Ruska kteremu jsme po 89 nadavali (at pravem ci nepravem, za studenou valku a okupaci ceskoslovenska mohly take Anglie a Amerika ktere nas prodaly Stalinovi na Jalte), ale od tech nenavidenych rusaku dostavame aspon ropu, a zemni plyn sice za penize, ale z  ameriky za penize ropa neni, zemni plyn neni, proste zas... bolsevicke rusko ma prirodni zdroje, a amerika nema pro nas nic nez haldu reci o demokracii, svobode a miru, zatim co gangy drog dealeru v New Yorku, a ted v Trentonu - kousek on NYC, se vesele vrazdi a lide se boji.

pokud se domluvis, nebo dokoktas englicky tak si precti dnesny NYT a tam mas krasny clanek o miru a svate pohode v Americkem meste...

komantsch 9.7.2007 23:07

Re: Re: Re: Inzerát: Hledá se občan ČR, stoupenec radaru, který není pokrytec a slaboch

Kolik ty Becherovky v sobe uz mas? Tak si jeste jednu dej a bez si zahrat na balalajku.;-P