20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek_K 7.1.2008 7:00

Re: No tak ty stránky,..stránky trokavecký musím navštívit..

..ale,...kašlu na to,ten komunistickej pitomec mě nezajímá...:-/

cca 7.1.2008 6:59

Re: Bývalý komunista je jako bývalý černoch:

nebuďte Tlustý hnidopich majore!

Mirek_K 7.1.2008 6:56

No tak ty stránky,..stránky trokavecký musím navštívit..

!

eTony 7.1.2008 6:53

Dneska to tu

vypadá na bolševický kabaret.

vi 7.1.2008 6:46

Pokud je to vymyšlené, tak je to opravdu ubohost.

Chtělo by to upřesnit ten příspěvek, nenašel jsem ho. Vzbuzuje to pocit, že Wágner lže, jako když "Lidovky tisknou".

Mistr Jan Hus 7.1.2008 6:31

Obdivovatel USA je pobouřen, že si někdo dovolil podívat se špatně na jeho vzor !

Za každým svinstvem ve svět můžeš hledat USA, to je věc všeobecně známa, Wágnere, ty americký pohunku.  ;-P

Mistr Jan Hus 7.1.2008 6:27

Re: Starosta má pravdu.

R^R^

Kouba 7.1.2008 6:26

Skutečným starostou je Filip.

Ten chrapounek z brdských lesů má jen zmasírovaný mozek normalizační protiimperialistickou propagandou.

PQ 7.1.2008 5:36

Re: Americká základna v Čechách

Pasáčku, proč jste vlastně emigroval? Vždyť vy byste byl platnou posilou ÚV KSČ!

PQ 7.1.2008 5:31

Re: Starosta má pravdu.

Miláčku, mezi střelou s ochuzeným uranem, tedy vcelku nezářící normální průbojnou střelo a atomovkou je vééélice podstatný rozdíl. Tvrdit tedy, že p. starosta má pravdu je dost žertovné.

salcher 7.1.2008 5:28

Re: Re: Upřímný Američan

kecate osobo, taky jsem emigrant, ale tak podlé myšlenky Američanům,roubovat je spíše evropský hnus.

Mjr. terazky 7.1.2008 5:23

Bývalý komunista je jako bývalý černoch:

Dyba, Tlustý, Kočárník, Šlouf, Bobošíková.....

Borek@exil 7.1.2008 4:47

Re: A to jste ještě neslyšeli,

Potřeba upřesnit....nepřehánějte....Putin bude jenom tahat za šňůrky loutky.

Borek@exil 7.1.2008 4:45

Re: co je na tom noveho?

Mně zase někdy v sedmdesátých letech tvrdil podplukovník StB (sloužil jsem s jeho synem na vojně), že se v Americe astronauti rekrutují z řad odsouzenců xmrti. "Buď poletíš..anebo...." Můj vlastní děda (komunista od r. 1945) mi tvrdil smrtelně vážně, že za války v Africe spojenci navezli do pouště zbraně, tanky a pohonné hmoty, pak hbitě ustoupili, nechali to Němcům zhabat a tak to několikrát opakovali. Škoda, že u toho povídání nebyl někdo z Tobruckých krys, nejspíš by se mému dědovi strefil do ciferníku.

Borek@exil 7.1.2008 4:39

Re: Krajanka Alexa z Havaje

Přežrala se na luai poi a tak jí jeblo......asik bylo to poi nějak zkvašené.....

Emigrantka D 7.1.2008 4:26

Re: Upřímný Američan

Pasacku

to mas vztek a prskas jako krecek  s ostatnima ruskyma p*delolezcema , ze vam Amerika vypalila rybnik a dostala se do Iraku driv, ne Rusko. :-DTakze monopole ropy Ruskem se konat nebude, to je k  pos*ani, vid....No jo, na to vam post-bolsevikum mozecekk nestacil, Amerika vas zase predehnala ..:-D

Iracky student 7.1.2008 4:14

Re: Přátelství USA - Irák

Ano. jsme vdecni, ze nas USA a spojenci osvobodily od hruzneho teroru co byl za Saddama, jsme stastni,  ze nam pomahaji zbavit se islamskych fanatiku. citime uprimnou soustrast s americkymi rodinami, ktere stratily nekoho blizkeho. Nezapomeneme jejich obet.

Pastevce koz, planuj dovolenou k nam do Iraku, my potrebujeme americky dolar vic nez Castro. Irak je krasny, brzy bude mir a bude turistickou zemi.

RZ 7.1.2008 3:52

Re: Re: Starosta má pravdu.

A jen na okraj - proti Sev. Koreji bojovala vojska OSN pod velením MacArthura. Tenkrát ještě byla OSN akceschopná.

jezevec 7.1.2008 3:42

Re: Starosta má pravdu.

Správně! Když necháme agresory bejt, oni nás taky nechaj na pokoji. Historicky ověřeno! Bránit se je nemravnost, a čumět někam radarem je agrese - co kdyby byl útočník slabší a radary sám neměl. .

exulant 7.1.2008 3:41

Re: Starosta má pravdu.

Ochuzeny uran v kulometnych strelach a nuklearni exploze je dost podstatny rozdil, pokud to pan starosta mel na mysli. A ty se udajne mely pouzit take i v byvale Jugoslavii. Valka v Koreji - kdo ji asi zacal? I Severni Korea priznava dnes ze to byli oni a vy porad verite to co nam vykladala strana a vlada pred 55 lety. Jo, MacArthur, korejsky vrah, jeste jsem to nezapomnel. A stalo ho to zamestnani kdyz chtel zastavit Cinany. Tak si tedy berte za priklad Sovetsky Svaz a Rudou Cinu.

68 7.1.2008 3:33

Re: Neoral se narodil do špatné doby, ideální by pro něj bylo jiné povolání

To by byl hodně vyjímečnej katolickej inkvizitor, oni i ti katolíci přece jen... (Aspon tedy v takovejch funkcích.)

68 7.1.2008 3:25

Re: Starosta má pravdu.

Přesně! Představte si Fudžiamo, trávit zbytek života v ilegalitě v případě, že vlastizrádci zvítězí! Ze skrýše do skrýše, většinou pěšky, umělé fousy, často o hladu... Vím co máte na mysli, co je Vám trnem v oku. Ještě že nejste sám, je vás hodně v Čechách a můžete si tedy potom vypomáhat. To bude trochu úleva.

Fudžiama 7.1.2008 2:55

Starosta má pravdu.

Nevím proč ale starosta má pravdu ! Celá debata je tady napadána pravičáky, kteří si myslí, že USA a jeho doktrína jsou zlaté tele a proto se mu klanějí. Je pro ně skoro zákonem rčení, že co USA činí, dobře činí. Zapoměli ale na to, že v Afganistánu bylo použito střel s ochuzeným uranem, to též v Iráku. Také zapoměli na válku ve Vietnamu,v Korei, a dvě atomové bomby v Japonsku. Takový stát by mi měl být příkladem no děkuji nechci.

 Pravičáci proti komu by měl sloužit radar, proti Iráku nebo Iránu, proti světovému terorismu, vždyť to je hloupost. Irán ani Irák žádné zbraně hromadného ničení nemá a přes to na něj USA zaútočilo, v tom nebyl terorismus nebo ohrožení USA ale pouho pouhá ropa,která USA dochází.

Nechci tady žádný radar ale normální život  bez válek a napětí. Pokud vláda vyjednává za zády většiny národa, která zde radar nechce le to vláda vlastizrádců a zaprodanců a měla by skončit.

hlupák 7.1.2008 2:54

Re: Přátelství USA - Irák

Nějak mně to celé něco připomíná, jen si nějak nemohu vzpomenout, co. Nakonec i ta většina  názorů mně tu něco připomíná, nějaké zašlé časy a některé (nebo všechny?) sdělovací prostředky z minula? Ale to se asi jen pletu. Vždyť tady jsou jen samí přemýšliví, inteligentní a nezávislí lidé, kteří to s námi myslí jen a jen dobře. A to jsem opravdu rád, protože vím, že tu budujeme vše jen pro další světlé zítřky a že ten mír si skutečně vybojujueme za každou cenu, i kdybychom měli padnout, všici!

hlupák 7.1.2008 2:48

Re: Re: Upřímný Američan

To je ale zajímavé, kolik je na světě hlupáků a jak málo inteligentů. Čím to asi bude? A Vy se řadíte do které skupiny? Mně to nějak nesedí.

hlupák 7.1.2008 2:46

Re: Re: Upřímný Američan

To je zajímaqvé, kolik je na světě hlupáků a jak málo inteligentů. Vy patříte ke mkteré skupině? Bez ohledu v co věříte?

parchant emigrant 7.1.2008 2:22

pasaka

nam vovinuly nejaky mracna, i ta americka levicacka Clintonova dostava na frak, jen tak dal pasaku takovyho vol a jako ty si zaslouzime ;-D;-D;-D;-D

fufik 7.1.2008 2:17

doba zamoreni oblasti po vybuchu

je daleko kratsi nez nam autor pise, jak Hiroshima tak Nagasaki jsou dnes kvetouci velkomesta. Tohle je proste mytus.

Souhlasim ze exploze jadernych zbrani se spatne taji ...

bohuš 7.1.2008 2:08

Re: Co čekat od kozodoje?

Ty kozí bobky tu trousíš stále dokola. Zkus něco nového ať se pobavím.:-)

Pasáček koz ve Vermontu 7.1.2008 2:07

Přátelství USA - Irák

Přátelství amerického a iráckého lidu se utužuje.  V listopadu 2007 podepsal prezident Bush a irácký ministerský předseda Al-Maliki předběžnou dohodu o trvalém pobytu amerických ozbrojených sil v Iráku.  V prohlášení se konstatuje, že oba státy mají vzájemné a trvalé zájmy ve vojenské, ekonomické a politické oblasti.  V Iráku zůstane asi 50,000 vojáků. Ti budou ochraňovat americké investice do iráckého ropného průmyslu, bojovat proti terorizmu a budou také hrází proti iránské rozpínavosti.  Trvalá přítomnost americké armády bude stát 25 miliard dolarů ročně.  Americký lid to jistě rád a s nadšením zaplatí na daních. Nic jiného mu ostatně nezbývá.

Americké vyslanectví v Iráku má být dokončeno v roce 2008 a bude největší na světě. Buduje se v Bagdadu uvnitř přísně střežené Zelené zóny, kde také sídlí irácká demokraticky zvolená loutková vláda.  Na ploše 42 hektarů je 21 budov opevněných tak, aby vzdorovaly útoku minometů a raket.  Má vlastní elektrárnu a vodárnu a další zařízení, takže je zcela nezávislé na vnějším prostředí.  V areálu jsou také restaurace, společenské kluby a plavecký bazén. Všechny budovy jsou obehnány vysokou zdí s 5 opevněnými vchody.  Kolem zdi je pásmo, do kterého je vstup zakázán.  Vyslanectví bude mít 5,500 zaměstnanců, asi polovina z nich jsou bezpečnostní složky, vojáci a agenti FBI.  Vše je připraveno pro konečnou demokratizaci Iráku.  Náklady na stavbu již převýšily 1 miliardu dolarů.

Irácký lid je americkému lidu velice vděčný, vždyt´ za jeho svobodu padlo již více než 3,900 amerických vojáků. V minulém roce 2007 byly ztráty nejvyšší, 899 vojáků.

At´ žije, vzkvétá a dále se utužuje již tak dost tuhé, nerozborné a věčné přátelství amerického a iráckého lidu. At´ žije osvobozovač ujařmených národů prezident George Bush. At´ žije irácká ropa !