23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kapitán 10.1.2008 16:19

Re: Re: Re: Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

Já nevěděl, že Brežněv a spol. NEbyli Rusové.

Šnek 10.1.2008 16:17

A ještě něco.

Geronte, pokud jste si stačil všimnout, já vím, s přibývajícím stářím je to těžké, Američané s Poláky a s námi jednají a nestálo by nás to ani korunu. Snad i nájem by platili.

Každý, kdo je při smyslech a není úplný dement ví, že v případě Sovětského svazu to bylo jinak. Nebo stnad chcete tvrdit, že Rusové za něco platili a že se někoho ptali?

Roy Boehm 10.1.2008 16:17

Re: tak to vždy bylo

Hezká definice. Dle ní jsou žebráky i: G.W.Bush, R.B.Cheney, C.Rice a další:-D. Pravdu jeden neutají!

Tx 10.1.2008 16:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte,

Já bych jen podotkl, že Albánců je, pravda, v Kosovu většina,asi jako byla v Sudetech většina Němců a  za chvíli tady bude převaha Romů (v Albánské rodině je 8-9 dětí normální, stejně jako zde u méně vzdělaných Romů). Prostě, Albánci Srby "přešukali". Fakt je, že Srbové je před několika lety "genocidovali", je taky ale fakt, že Albánci dělali totéž Srbům léta předtím. Donutili Srby ve vesnici k vystěhování a poslední,kteří mermomocí nechtěli, někdo zastřelil a policie (Albánci) pachatele "nenalezla". Takže, tam není komu držet palce.

A. 10.1.2008 16:13

Re: Re: Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

Kapitáne, také si pletete Rusy a mezinárodní bolševické hnutí. Rusové patří k jeho největším obětem. Stálo je víc než 60 000 000 životů a bojovali proti němu v občanské válce. U nás komunisty většina lidí nadšeně sama volila ve volbách roku 1946 a z Mašínů, kteří proti bolševizmu bojovali se u nás dosud dělají zločinci.

Šnek 10.1.2008 16:11

Re: Správně, jen ten Šnek je stále pomalejšího myšlení....Re: Re: Nicméně stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Jistě milý geronte. Jsem amerikanofil. Jen blb může být rusofil, případně eurofil. Já byl amerikanofil, když jste v kotlině byli ještě převážně rusofilové. Lidé mají halt nepříjemný pocit. Vidí, že fandili něčemu zgruntu hloupému a zločineckému a teď se zlobí na jiné, místo co by si sami sobě nadávali do blbců.

kapitán 10.1.2008 16:05

Re: normální lidé z Ruska strach nemají....

Za Jelcina USA posílali Rusům miliardy, které skončily v kapsách Rodiny.

kapitán 10.1.2008 16:03

Re: Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

Akorát by při tom vyrovnávání sil nemuseli Rusové obsazovat tankama Československo.

Ladislav 10.1.2008 15:59

Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

skutečně  by mne zajímalo co jste vlastně za té totality vyváděl, asi jste zavřený nebyl, když jste mohl dělat novináře. Bylo by velmi špatné, kdyby Rusové vítali přibližování zbraní ke svým hranicím. Je to tak trochu podobné, když Američané málem vyvolali válku, když Rusové chtěli instalovat na Kubě rakety, když Američané je měli na hranicích v Turecku. Je pochopitelné, že si každý hájí svůj zájem. Pro bezpečnost je lepší, když je rovnováha sil než když vládne jeden hegemon.

Cato 10.1.2008 15:58

Re: sponzoři

Zodpovědně prohlašuji, že nejsem ani komunista ani rusofil.

Jsem kategoricky proti jakékoliv jednostranné cizí vojenské přítomnosti v ČR,protože to ČR nic dobrého nepřinese a naopak nás to zařadí do cílů první vlny případného útoku.

Vyšetření financování obou kampaní (přímého i nepřímého) a jejich podpory (placené výlety do Tichomoří atd.) by bylo určitě velice zajímavé a současné vládě velice před volbami nepříjemné. Za tento nápad bod:

SS 10.1.2008 15:50

Re: normální lidé z radaru strach nemají...

>-

Cato 10.1.2008 15:46

Re: Re: Re: Soudruhu Catovi

jenže Kavan byl Kato.

Nezklamal jste.Z Vašich příspěvků by se dal sestavit slovník vulgární češtiny. Bohužel,ta fakta mi tam jaksi chybí a tak jsou to jen výplody chorého grafomana.

Mirek F. 10.1.2008 15:44

Re: Re: Re: blábol na entou

Mínil jsem to tak, že věrohodnosti příjemců by to jen prospělo. Samozřejmě, jestli dostávají podporu od Ruska, tak zůstanou diskrétní...:-)

Jeronýmus Bosch 10.1.2008 15:44

Jéééééééééééé

A už jste viděli posádku? No já bych takovou chtěl za humny, vy ne? 8-o;-DR^

Mací 10.1.2008 15:38

Re: Nicméně stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Jenom si nechtějí nechat poroučet od nikoho,vědí kam to povede.

Mirek F. 10.1.2008 15:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

Souhlas.

westík 10.1.2008 15:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

Mirku F. tak si tedy Rusové, Francie a Anglie nemohou nic vyčítat !. Svědčí to o tom, jak krátkozrací byli  jak Stalin, tak vůdcové Anglie a zejména Francie. ( viz knihy J.Guntra: Evropa jaká je, A.Werth: osud Francie).

Cato 10.1.2008 15:29

Re: blábol na entou

Jenže Američani opravdu tu kampaň PRO radar (alespoň částečně)platí, je na to rozhodnutí amer.kongresu

Mirek F. 10.1.2008 15:27

Re: Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

Promiňte, jste momentálně příčetný? Píšu od začátku o okupaci, nechápu nutnost vašeho dokazování, že okupace nebyla válka.

A tou podporou protektorátu myslíte co? Háchovu cestu do Berlína, kde se podvolil pod brutálním nátlakem a hrozbami vymazání Prahy z mapy? Dosud jsem se domníval, že tak šílenou tezi o tom, že by protektorát vznikl jako české přání podporují pouze neonacisté.

Jelikož v protektorátu se volby konat nemohly, byl Beneš opět akceptován prezidentem ze strany jak domácího i zahraničního odboje, tak veřejnosti.

Žasnu, nad tím, že místo abyste vzal zpět očividnou minelu o tom, že každé nebezpečí přicházelo z východu (přičemž nikdo rozumný nepochybuje o tom, že odtud mnohokrát přišlo), tak se raději zaplétáte do dalších a dalších zoufalostí. Obhajovat protektorát, proboha...Rv

westík 10.1.2008 15:20

Re: Těžký kalibr vládní propagandy.

 Milý Ivane , "rozhodovat o pravdě je tak vysoko nad námi jako pravda sama"-Seneca. Vidím, že Vy zřejmě to, co je pravda (a co není) zkoumáte z kávové ssedliny  ( anebo jste si to vypočetl ze Schrodingerovy rovnice ?)

Mirek F. 10.1.2008 15:20

Re: Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

O dvacátých letech jsem informován. Ale to ještě nebyl Hitler u moci,  teprve se prořvávál z bavorských pivnic a operetních pučů. horší bylo, když ve třicátých letech mu západní mocnosti uvolňovaly prostor -  mlčení k obsazení Porýní, zrušení početního omezení vojska,  povolená výstavba námořnictva včetně ponorek....

westík 10.1.2008 15:15

Re: Re: blábol na entou

 a to si vážně myslíte, že na poštovní složence bude jako odesílatel uvedeno: KGB (nebo jak se dnes nazývají), Moskva , ulice ........číslo popisné .....:-D

Gonzales 10.1.2008 15:12

Re: Re: Re: Nicméně stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

R^R^

westík 10.1.2008 15:11

Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

Mirku F: Rusové a Němci někdy v létech 1924 nebo 1928 uzavřeli smlouvu o spolupráci v Rappallu (přesné datum si již nepamatuji). Na základě této smlouvy  Němci zkoušeli vývoj zbroní v Rusku a také skoro celý budoucí německý generální štáb se studoval v Rusku. Najděte si to  ! Pravda je, že moje generace  se o Rappallu ani o paktu Ribbentrop-Molotov nic neučila -jak by naši soudruzi mohli připustit ,aby se něco vědělo o spolupráci Rusů a Němců prakticky hned po první světové válce !

RZ 10.1.2008 15:08

Re: Re: Re: jinak k těm zbraním

Panu Čechovi se asi jedná o to, že u raket na pevné palivo nelze přerušit hoření (tah), a tudíž korekce letu je velmi obtížná, ne-li nemožná.

realista z vesnice 10.1.2008 15:05

normální lidé z Ruska strach nemají....

Rusko je zemí,která je největší na světě.snad si USA nemyslí,že bude poslouchat co si v Bílém domě upečou..To možná za Jelcina,kdyse drancovalo,co mohlo...

jelikož Putin ví,jak se američané zachovali vůči Gorbačovovi na konci 80tých let,oprávněně dnes jim už nevěří...jestli se naši američtí vlezdozadkové myslí,že Rusko chce někoho ohrožovat tak je padlý na hlavu...hrozí všechno možné,ale Ruska se opravdu nikdo nebojí,tedy normálně uvažující....je smutné,že Češi hledjí silného spojence,ale vždy lezeme do pozadí...

Štváč 10.1.2008 15:03

Re: Re: Re: Re: tak to vždy bylo

Opět omyl, okupace nebyla válka. ČSR se sama vzdala a podporovala protektorát, zatímco "hrdinný" Beneš utek, nedodržel prezidentský slib a po válce se sám dosadil, jako správný samozvanec a vazal Rusů na trůn. Bez voleb.

westík 10.1.2008 15:02

Re: Re: Nicméně stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

milý racku, to velmoci dělaly, dělají a dělat budou, s tím žádná malá země, jakou je ČR, nic nenadělá. Jde jenom se rozhodnout, zda souhlasíme, abychom spadali do sféry Ruska ( jak bylo kdysi rozhodnuto  na Jaltě,) nebo do sféry USA.  Ohánět se pojmem "suverenita"  může opravdu jen naivní bloud. Opakuji již několikrát, že jsme  část suverenity již před několika léty předali EU, zbytek ( včetně rozhodování o  směřování naší zahraniční politiky) nepochybně předáme po ratifikaci smlouvy EU. Pochybuji, že našim partnerům v EU budeme stát za to, aby nás bránily před vlivem Ruska , klidně nás "prodají" za dodávku surovin . Ostatně: podle diskusí na NP by si nezúčastněný člověk učinil obraz, že největší blbci jsou u nás ve vládě, málokdo zkoumal  tímto způsobem kompetentnost  politické nobility v členských státech EU  a nedejbože v parlamentu příp.orgánech  EU.:-(

kapitán 10.1.2008 15:01

Re: Pacnere po předčtení 1 odstavce

Jules Verne taky žvandal - a je to světovej spisovatel

JE 10.1.2008 15:00

Sbohem už vás číst nebudu...

To je dobře. Alespoň si inteligentní lidé ušetří křeče bránice při čtení vašich komentářů.