23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rabbi 10.1.2008 22:36

Vsichni vi, ze v pozadi jsou rusi

V americkém pozadí jste zase Vy, miku.Nemusíte to ani dokazovat.;-D

Snowy White 10.1.2008 22:28

Re: Re: Re: Re: wtf - zachování národní hrdosti

A teď kterou myslíte? Jestli tu hrdost na národ po hokeji nebo fotbálku, hodící se pro opici na náměstí v duchu "kdo neskáče není Čech", nebo tu "národoveckou - nic než národ"? Podle mě to napsané výše je blbost. A to i větnou stavbou. V době kdy většina rozhodovacích pravomocí je delegována do Bruselu, má někdo chuť vypínat svůj kuřecí hrudníček a vohnoutství odkazovat jako zachování národní hrdosti. Stačí samotná politická diskuse o radarové základně, která se tu provozuje, ta z nás dělá nečitelného a

nespolehlivého spojence. Ostatní si nás již dávno zařadili do svých mocenských plánů.

mik 10.1.2008 22:21

Re: jen nevím

treba  proto, ze rusove jsou v rusku mensinou a maji sanci precislit akorat male evropske narody.

mik 10.1.2008 22:21

Je to jak za komunistu

vsichni vi, ze v pozadi jsou rusi, ale nahlas to nikdo vyznamny v mediich nerekne. A kdyby se takovy nahodou nasel Janeckova znormalizovana CT to zarucene neodvysila. Zato je dost pravdepodobne, ze by takovy clovek mel nejakou nehodu ci nahlou prihodu.

mik 10.1.2008 22:18

Re: Pane Pacnere, to jste mne dostal.

Jo, bolsevik kdyz se splete tak i pravdu promluvi. :-D

Vlad 10.1.2008 22:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

Národ má devět polovin. :-D

NP 10.1.2008 22:09

Čechům se nikdo nezavděčí.

Národ, který dobrovolně vstoupil do vojenské aliance vedené USA je ze 70% proti tomu, aby ta aliance postavila na kopci v Brdech radar. Chytrá horákyně hadr. Nevěřím na žádnou jadernou apokalypsu. Nikdo by jí nepřežil. Naše enrgetická závislost na Rusku je fakt, o kterém nemá cenu pochybovat. Ale je to kšeft. Budou nám prodávat, dokud budeme schopni platit. Takže naší největší zbraní bude prosperující ekonomika. V politice je třeba nejen poslouchat co, kdo říká, ale zejména pozorovat co dělá. P. Klause napadají, že je Rusofil, protože nemluví s Putinem jako nějaký kořala ze čtvrté cenové. Státníci nejezdí do Ruska a Číny aby se zavděčili jejich potentátům. Dělají to pro své voliče. Někteří naši takéstátníci se stavějí velice protirusky. Když jde však o to udělat tam kšeft pro ČEZ nebo PPF je rusofobie pryč. Protiruské výpady pokračují a zatím po republice šíbuje vlak s ruským palivem do Temelína. A zítra to nemusí už být ČEZ ale REZ a život půjde dál.   Radar mi nevadí. Vadí mi exoti , kteří jsou na rozdíl od toho radaru úplně slepí. I bez těch ruských antiraket.          

Vlad 10.1.2008 22:07

Re: Re: Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

Jo jo. A  Ruské dodávky rudy odjížděly ještě v době, kdy už Němci vyrazili.

Zaúpomněl jste, že Hitlera podporovali taky Slováci.

Vlad 10.1.2008 22:01

Pane Pacnere, to jste mne dostal.

Tu teorii o vhazování podvratné literatury do jedoucích vlaků jsem slyšel někdy 1972 na školení CO od naprostého ale spolehlivého blba. Tehdy jsme se mu vysmáli tak, že zahodil čepici a odešel. Teď snad abych se mu šel ke hrobu omluvit. :-) 

zm 10.1.2008 21:59

jen nevím

proč by se sem Rusove měli tlačit , natalita jedna nula nic, takže do Ruska se snadno vejdou. Větrníky nestaví, biopaliva nepěstujou a nedotujou sluneční panely na Sibiři, kam kopnou tam nějaká surovina, tož když budou chtít, jednou si to tu koupí všechno za pár m3 plynu. Otázka je, jestli budou mít zájem o machomedánskej světadíl.

Woe#terim 10.1.2008 21:29

Re: Re: Re: Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

I blbý argument je „hraniciach reality“.

Výplň svojej hlavy sa Vám používať veľmi nechce – ohlásiť sa, že som tu, a potieram „nevhodný príspevok“, to už áno...

Woe#terim 10.1.2008 21:25

Re: Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

Asi som to „kdyby“ (keby) slabo vysvetlil – pre žiakov pomocnej školy typu Glock, Majkkl, či VladaPing. Takže ešte raz:

Keby nebolo USA, nebolo by ani „nemeckého fašizmu“ (teda nacizmu) po roku 1933. Hitlerova strana totiž bola hojne podporovaná americkými, britskými, či holandskými bankármi (i pred rokom 1933, i po ňom)...

Keby nebolo americkej (vedúcej) politiky v 20. stor. a britskej (vedúcej) politiky v 19. stor. bol by islamský fundamentalizmus oveľa slabší – Čečenských banditov od r. 1994 podporovali USA (kádre dodávala predovšetkým Saudská Arábia). Podobne podporovala i Veľká Británia (vtedy najmocnejšia krajina sveta) v 19. stor. na Kaukaze proti Rusku i Čerkeských hrdlorezov.

Milda 10.1.2008 21:22

Re: Re: Re: wtf - zachování národní hrdosti

Národní hrdost - vite co to je?

Glock 10.1.2008 21:03

Re: Re: Re: Rusům zbohatnout nějaký radar nezabrání

jasně odstavil je ... a přitom vyrobil další, nynější jsou jeho kamarádíčci ;-O

Glock 10.1.2008 21:02

Re: Re: Re: Rusům zbohatnout nějaký radar nezabrání

další přízemní materialista. Plný kapsy chleba, k tomu plnou hubu kabanosu. To je tedy ideál (Y)

Glock 10.1.2008 20:59

Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

Kdyby byly v pr.eli ryby, nebyly by rybníky. Znáte to? Sedí to na Vás Rv

VladaPing 10.1.2008 20:57

Re: Re: Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

proti)argument by nebol?!

Nie, niebol.

Není v hranicích reality.....

Jarda 10.1.2008 20:55

Re: Re: Re: Re: srovnání

O tu prijde i bez raket a valky. Bude cinska, potahnou na sever jako Mexikani. Ostatne Sibir je Asie, Rusku patri jako kdysi Indie Anglanum, byla dobyta Rusy nasilim.

A 10.1.2008 20:55

Re: Re: Rusům zbohatnout nějaký radar nezabrání

Pozor, změna! Putin ty oligarchy v posledních třech letech docela šikovně odstavil. Tedy alespoň většinu z nich. Proto také taková celosvětová kampaň jejich souvěrců proti Putinovi.

strejda 10.1.2008 20:46

Cením si Pacnera

Vysoce si cením pana Pacnera za jeho neohrožený boj proti sovětským raketám. Nám bojácným, co vždycky utečeme, jak vím od pana premiéra, vysoce zvedal sebevědomí. Věděli jsme, že máme v panu Pacnerovi tvrdého a nepodplatitelného bojovníka. Ve svých knížkách nám vše dobře a přesně popsal a vysvětlil. Přitom jeho skvělý protikomunistický odboj nebyl nijak oceněn, ba ani publikován. Zůstal stále tím prostým a zásadovým a jednoduchým Karlem, ke kterému si vyhození šéfové tajných služeb chodí poplakat.

Snowy White 10.1.2008 20:46

Re: Rusům zbohatnout nějaký radar nezabrání

Já myslím, že když jsou ti oligarchové všichni židi (Aven, Berezovskij, Gusinskij, Potanin atd.) a ministři dtto, tak kamna u nás nebudou nikdy studený. To víte kšeft je kšeft.

brana 10.1.2008 20:38

malomestacka magorie na NP

by lepe nemela patrit. (Me se letos pri navsteve nemecka doneslo, ze francouska revoluce byla rizena z Ingolstatu - Bavorsko).

Rabbi 10.1.2008 20:35

2 Jaka

Rusko si nějak vyskakuje?Do té doby, než se naše tzv. mocenská elita rozhodla si tady nechat pro cizí zájmy postavit radar, tak jste o něm ani neslyšel, jenom s ním slušně a v poklidu obchodoval.Pokud si pamatuji, neustále se zdůrazňovalo, že Rusko se stane demokratickým, pokud se s ním bude obchodovat a nebude zatlačeno do izolace.A co se stalo?Mají NATO  v čele s agresivními USA u svých hranic a sebranka českých vlastizrádců si léčí svoje mindráky za vlastní neschopnost dělat politiku, ve které se konečně můžeme spolehnout sami na sebe.Vojenské paktování s velmocemi dopadlo pro český národ v moderních dějinách tragicky a jak vidno, chcete si to zopakovat.

A 10.1.2008 20:35

Re: A ještě něco.

Ono se do šnečího světa ještě nedoneslo, že Sovětský svaz již pěknou řádku let neexistuje? Není divu. Oni to možná netuší ani v Bílém domě.

A 10.1.2008 20:29

Re: Re: wtf - zachování národní hrdosti

Jóóó, kde nic není ani exekutor nebere. Když už mluvíme o té hrdosti: Co si zkusit představit život na svůj účet a na čerstvém vzduchu? Mimo prostor hýždí jakéhokoli velkého strejce? Nebo je to heslo "Smrádek ale teploučko" už tak zažrané, že ani nechceme být samostatnými?

A 10.1.2008 20:25

Re: Re: Rusům zbohatnout nějaký radar nezabrání

Jen jim dejte najevo, jaký jste geroj. Třeba si toho někdo všimne. Hlavně buďte důsledný a nezapomeňte si koupit šlapací dynamo na svícení a několikery teplé spodky. Z USA vám dovezou jedině tak plyn do zapalovačů a trochu petroleje do petrolejky.

A 10.1.2008 20:22

Re: Re: normální lidé z Ruska strach nemají....

A ta o červené karkulce je taky pěkná!

Až budete jednou velký, tak se dozvíte, že nikdy nikdo nikomu nic zadarmo nedává. Grátis je jedině sejra v pastičce na myši.

Snowy White 10.1.2008 20:09

Re: Re: wtf - zachování národní hrdosti

Za prvé...to tykání si nechte od cesty. Za druhé, věta že článek degraduje úsilí o zachování národní hrdosti na zaprodanost Rusům, je něco tak bezobsažného, že jsem podobně blbé souvětí už dlouho nečetl.

A padání na kolena nemá cenu komentovat. Každý si obrázek udělá sám.

A 10.1.2008 20:07

Re: Re: Re: Re: Re: Co vy jste dělal za totality, že máte takové silácké řeči....

A kromě toho o intervenci nerozhodl kvůli své národnosti ale proto, že byl první tajemník bolševické partaje.  Stejné partaje, kterou si místní publikum nadšeně volilo již v roce 1946.  Ostatně polovina národa tenhle humus volí dodnes. Všechno ostatní jsou jen logické následky. Ani tohle vám není jasné?

Woe#terim 10.1.2008 19:48

Re: Re: „Záchrany“ USA pre niekoho...

Nevhodný politický názor?!

K téme ani ťuk; (proti)argument by nebol?! To je u Vás slabé, Džordži Majkkle! (Majkkle Džeksne?)