20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
David 18.6.2008 2:26

no,

to je vůl, ten pan autor.

dana 8.6.2008 19:58

Autor článku mě nepřesvědčil...

jestli demokraticky zvolená vláda v průběhu vládnutí si vyvrtne kotník - či přímo zlomí páteř, a začne se chovat proti zájmům většiny občanů, není nic nepochopitelného na tom, že obyvatelé proti tomu protestují. Bohužel, evidentně mají mnohem méně prostředků, než by se slušelo... a defenestrace už jaksi přecijen "vodnés čas"

Možná v jiných státech tyto "rozpínavé" tendence USA nejsou pociťovány tak silně negativně, zde ovšem, po tolika letech sovětské okupace je jen pár jedinců (kterým tady nechci sahat do svědomí) přesvědčených o profitu... Ostatně, o tom jsme přesvědčeni i my, radaroví skeptici, konkrétně o tom, že jakýkoliv "profit" nemá nic společného s českým státem.

pierino 8.6.2008 3:14

Hladovka, to neni ono....

Predstavte si, kdyby ti beduini 11. zari namisto toho cinu, kterym jako martyrove vesli do dejin drzeli jen hladovku, nebylo by spadlo WTC. Jestlize je Tamas a spol tak moc proti Radaru, at si pocka, hezky se nazere, udela si bombicku a muze se nam v Brdech odpalit. To by pak byl pan "neco" ale takhle je jen vychrtly nic... a navic posera...

martin 6.6.2008 22:14

úvaha

Můj názor je takový, že veškeré novodobé válečné spory jsou ve jménu si získat nadvládu nad energetickými zdroji.....Radar v ČR je jen figurkou k získání vlivných mozaikově poskládaných nástrojů pro dosažení cílů té či oné  velmoci, nyní USA....Těžko se to dá ze strany ČR ovlivnit, jsme nyní díky naší politické orientaci a začlenění ve vlně "zpříznění" na tom tak, že je sice většina občanů proti radaru, ale je nám to !prd" platné......je mi to líto, ale je to tak. Radar bude tady stát, s tím nic neuděláme .....Tady jsou na tahu jiné geopolitické síly......sic to píšu nerad, ale tak to vnímám. Vážím si snahy některých jedinců a názorů politických stran, změnit úvahy a rozhodování parlamentu včetně senátu, nezbývá než jen doufat.....můj přísůpěvek je kapka v moři a jsem optimista..   

alamo 6.6.2008 21:00

asi tak

ale poznáte príslovie "zlodej kričí chyťte zlodeja"?

ocitli sme sa v situácii, keď to kričia všetci:-D

alamo 6.6.2008 20:36

autorovi: apropó, ale je to trgikomická situácia

odporcovia radaru tvoria v čr majoritu, jeho zástancovia sú minoritou.   pritom práve zástupcovia väčšiny sa uchýlili k hladovke, ku ktorej vo svete, ako nátlakovému aktu, inklinujú členovia menšín, ktoré iným spôsobom nemajú šancu, sa dosrať do médií.    svojím spôsobom tak v čr skutočne, väčšina "utláča a terorizuje menšinu";-Pautor tohto článku tu chabým spôsobom, obhajuje svoj postoj, a to tak že napáda a osočuje opozíciu.   keby bol o svojej pravde, na 100% presvedčený, hladovkárom by nevenoval žiadnu pozornosť, a neobhajoval sa.    proste by ich ignoroval. :-/

Snowy White 6.6.2008 20:47

proste by ich ignoroval

Asi tak, jako ignorujete jeho článek ;-D

bobo dronte 18.6.2008 19:16

Re: proste by ich ignoroval

Po přečtení. Předtím by to byla jen hloupost, po přečtení je to rozumné rohodnutí.

alamo 6.6.2008 19:40

autorovi: ste decko, malé decko, ktorému nechcú dať hračku

to je celý obsah vášho článku  -HISTÉRIA-, hoďte sa ešte o zem, a bude to fakt dokonalé :-/

Ollie North 6.6.2008 18:28

Pro!

Referendum nepada na vahu! V me spolecenske tride to vidime jinak, akcie zbrojovek jdou na horu, neco mame ulite i v komoditach, neni nad diverzifikaci portfolia. A plebsu pak situaci v mediich spravne osvetli zopar zido-autoru at jiz nami placenych ci jen zmatenych. Podnikani zdar! PS a nepiste me zpet - do klubu bereme nove cleny az za rok..

Netrpitel 6.6.2008 17:42

Radar je proti izraelskym raketam

Izrael dal parkrat najevo, ze az prijde jeho chvile, vezme Evropu s sebou. Amici to vedi, chteji izrael pustit k vode, ale Evropu podrzet na rusa.

kopretina 6.6.2008 18:23

Re: Radar je proti íránským raketam

Radar je proti nebezpečí z Íránu. Izrael je spojenec USA, USA nepustí Izrael k vodě. To Evropa je pos.aná z muslimů a ve všem muslimům ustupuje. To bude pro Evropu konec.

MK 9.6.2008 9:21

Re: Re: Radar je proti íránským raketam

:)

Tvrdak 6.6.2008 19:38

Re: Radar je proti Cejlonskym raketam

Slovensko údajně se srílanskou vládou podepsalo smlouvu na prodej

10.000 raket, které mají být na území tohoto ostrovního státu dodány ve

čtvrtek.

http://www.lidovky.cz/slovensko-sokovalo-eu-prodejem-raket-dwy-/ln_eu.asp?c=A080415_123939_ln_eu_svo

Jan Daniel 6.6.2008 17:30

nechte Tamáše, ať si dělá co chce

Nevím proč se furt mluví o vydírání. Kdo chce hladovět, ať si hladoví, kdo chce třeba umřít dobrovolně hlady, ať umře. Je to přece jeho svobodná vůle a svaté právo. Já jsem pro radar a něčí hladovka je mi upřímně u zadku, a nevím, proč bych se jí měl zabývat. Celé se to zbytečně dramatizuje. Tamášova nutriční politika je jen jeho věc, média z toho zbytečně dělají celonárodní téma. Pozdravuji Uhla, Zubovou a spol., na oběd jsem měl řízek a už se těším, co mi manželka připravila k večeři. Zejtra jsme pozvaní na kachničku se zelím.R^ Nedalo by se to nějak využít politicky?

Stanley 6.6.2008 17:13

Hladovka

 S autorem souhlasím.Jinak se mi ovšem velmi zamlouvá forma protestu ( proti čemukoliv ) tak, jak ji  navrhuje a uplatňuje sociální demokracie.  A to "štafetová hladovka", která, poctivě dodržovaná, přispěje k celkovému ozdravění našeho národa. Je ovšem pravdou, že zvláště někteří politici, Paroubek ,Škromach, Volfová atd., by si ve vlastním zájmu měli k těm 24 hodinám, ještě nějaké přidat ?!

Talián 6.6.2008 17:58

Re: Hladovka

Ono to je relativní, podle zeměpisné šířky a délky. Ta dáma by to v subsaharské Africe dotáhla na krasavici. Pouze ty dolní partie by chtěli trochu přikrmit. Pánové by se uplatnili v Mikronézii při lovu žraloků ( jako vnadidlo ). Tady to dotáhnou nejvýše na pár roků do parlamentu a to nestačí ani na řádek v učebnicích dějepisu pro pomocné školy.

Real 6.6.2008 16:32

Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

Hovada a Ikony  tohohle kap. režimu. Škoda ,že se neupálili takové kreatury jako Havel a spol. . Chartě by to pouze prospělo. Když čtu tyhle hovadiny  tohohle totalitního režimu o  "vydírání" tak si říkám ,že to skutečně nemá cenu jinak než ozbrojeným bojem .Ostatně si myslím,že musí být zničen.

Harpyje 6.6.2008 16:51

Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

Pro tebe vzplála poslední bitva, že? ;-D ;-D ;-D Dej se na pochod!

slon75 6.6.2008 17:07

Re: Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

Hezké je, že ani neupřesnil, kdo musí být zničen. Ta věta zní, jako kdyby měl být zničen ten ozbrojený boj.

Sid 6.6.2008 17:26

Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

Toto je typicka ukazka vymastence. Sam na sobe dokazal, ze referendum o radaru je nesmysl. Pokud je nezanedbatelna cast naroda takove intgeligence jako real, pak bych radeji volil kralovstvi, nez demokracii...

Tvrdak 6.6.2008 19:41

Re: Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

"nezanedbatelna cast naroda takove intgeligence jako real"....ale pan Klaus si to nemysli...

http://domaci.ihned.cz/c1-25281720-o-lisabonske-smlouve-by-se-podle-klause-mohlo-rozhodnout-v-referendu

jirka.s. 6.6.2008 17:46

Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

No, pak chtějte po někom humánní zacházení s prasaty, když se mezi lidmi vyskytuje cosi, co si samo sobě říká "real"! Myslím si, že jeho pohození do kafilerky by bylo zneuctěním těch vyhublých prasátek, co je tam nedávno museli díky "lidské" péči odvézt! (Y)

kopretina 6.6.2008 18:21

Re: Ten vyděrač Palach se Zajícem ,co se upálili byli co ??

To je nepatřičné přirovnání. USA nás neokupují jako Rusové roku 1968. Rv

josef krouman 6.6.2008 16:31

vždyť je nechme hladovět

nechápu ten humbuk kolem toho, když se někdo rozhodne hladovět. je to jeho svobodné rozhodnutí a nese za ně odpovědnost jen on sám, nikdo jiný. Vždyť jde jen o upoutání pozornosti - nevšímat si, a bude po hladovce. Stejně jako stávky - ať si stávkují až do bezvědomí ... nejlépe si jich vůbec nevšímat.

bobo dronte 18.6.2008 19:20

Re: vždyť je nechme hladovět

Hlavně aby vás někdo nerušil, zrovna když papáte, viďte? Třeba etikou nebo něčím takovým.

jirka.s. 6.6.2008 16:15

To bude řevu, až nám zase septika vymažou!!!

;-D;-D;-D 

"To byl nejakej Bousek z Libne. Vosumnactkrat za vecer ho vyhodili od Exneru, a vzdycky se jim tam vratil, ze tam zapomnel fajfku. Lez jim tam voknem, dverma, z kuchyne, pres zed do lokalu, pres sklep do vycepu a byl by se snad spustil kominem kdyby ho hasici nesundali ze strechy."

A teď sledujte!!!! ;-D;-D;-D

emersonskej 6.6.2008 23:40

Re: To bude řevu, až nám zase septika vymažou!!!

Už se nejspíš stalo...:-D

ladasC 6.6.2008 15:49

podpisy pro radar

/www.reflex.cz/Clanek32588.html

ulik 6.6.2008 16:33

Re: podpisy pro radar

a tady je dukaz, ze JXD je blazen:

http://www.reflex.cz/Clanek30087.html