23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mgr. Milda, Dr.Sc. 5.5.2007 14:36

Re: Re: A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

milej Kavane, tam nikdo z nás nechodí, tak ven s tím, co jste tam slyšel?

Kori 5.5.2007 12:28

Re: oj, oj.

Aby mohlo mít referendum u nás nějaký smysl,museli by Češi vidět dál,než do termínu příští výplaty,eventuelně dále za hranice svých záhonků s ředkvičkami či kedlubnami.Většina Čechů (a i Evropanů) je zbabělci a alibisté a chtějí si v klídku a v pohodě vegetit v tom svém smrádečku a hlavně nikde nevyčnívat a zbytečně na sebe nepoukazovat.Radar, sám o sobě, hrozbou není.Já osobně ho chápu jako takový malý "test" naší občanské statečnosti a schopnosti svobodně rozhodnout o naší budoucnosti.Já NE radaru chápu,jako další malé vítězství militantního islámu a jeho stoupenců.Svojí agresivní politikou dokázali na dálku zastrašit další Evropany.A jak víme,s jídlem roste chuť.Kolik hřiven grošů jim příště pošleme,abychom měli klid?A kam jsme až ochotni vůbec zajít v rámci zachování našeho zatuchlého blahobytu?Nebo si opravdu upřímně myslíme,že nás může náš "pseudopacifismus" spasit?

kocman 5.5.2007 12:04

zbytečné řeči kolem...

Mám dojem ,že zatím nikdo z propagátorů nutnosti přítomnosti amerického radaru v Čechách neodůvodnil věrohodně , proč ho tu Američané (protože to není a nebude náš radar ) musí mít . Mám už dost těch povídaček o boji proti terorismu pomocí takových kolosů jako tento radar . Není mou povinností odůvodňovat , proč ho tu nechci, protože jsem nepřišel s danou věcí jako první , ale požaduji naprosto jasné a jak říkám důvěryhodné odůvodnění americké zádosti . Potom se rozhodnu a své rozhodnutí zdůvodním . V takovémto případě nechci , aby to za mne dělal Topolánek ,  Paroubek , Klaus či Schwarzenberg . Ten radar tu totiž jinak zůstane do té doby , dokud to Američané budou chtít a když už ho nebudou potřebovat , zůstanou tam jeho zbytky navěky , protože kdo by se s jeho odklízením páral !!!  A kde budou naši přátelé Bush s kamarády , kteří měli tu skromnou žádost a naši politici , kteří jim to dovolili ? Oni budou ti, kteří za nic nemohli , vždyť jsme si je zvolili !!!  Ano , zvolili . Ale ne proto , aby nás zneužívali v záležitostech , ke kterým nemají od nás poslání .

Ludva 5.5.2007 12:00

Re: Pane Neffe, chápu, že USA je Váš vzor !!!

Zajímavé že v amerických filmech typu Startrek se často operuje se zásadou nevměšovat se, neovlivňovat jiné kultury. Přitom praxe jejich vlády je zcela opačná. Vměšují se a vnucují po celém světě. Co když těm lidem vyhovuje jejich kultura a nestojí o americkou ? To je tak těžké pochopit ? K čemu vede vměšování USA do cizích států vidíme třeba na případu radar. Vyvolají nepřátelství vůči své politice a pak jsou všichni, kdo chtějí mít klid a pokoj označeni za teroristy a musí se proti nim stavět základny v dalších státech, které jsou do toho zataženi jak slepý k houslím. Česká republika v zásadě nemá žádné nepřátelé, teď jich bude mít tolik co USA.

Ben Hur 5.5.2007 9:21

Re: Rene Bartosek

Stwora ma tech odborniku na radary hned nekolik. Dalsi je Kevin, podle ktereho, kdo kolem radaru prejde, ten to ma spocitane. A kdo se na nej podiva, ten padne mrtev k zemi. Ti hosi to maji vyhulene a Bartosek navic blbne z cichani lepidel, kterymi jako ilegal lepi v Chicago podlahy. Pro radar je nejlepsim doporucenim ta skutecnost, ze ho rus nechce.

Mistr Jan Hus 5.5.2007 8:05

Pane Neffe, chápu, že USA je Váš vzor !!!

Můj ne, alespoň ne v otázkách zahraniční politiky. Za vše může USA (Vaše věta z článku), v otázkách zahraniční politiky, jistě sedí. Ví to každý na západ (a nejem směrem tam) od nás. Tak koho nebo co proboha požřád obhajujete?

darny 5.5.2007 1:04

oj, oj.

Podle Parkanové mají o radaru rozhodovat politici, ne pár desítek neinformovaných občanů

Paní ministrině asi neumí počítat. Podle průzkumů je to 65% čechů, co nechtějí radary a v přepočtu mi to vychází na 6,5 milionu obyvatel. Když odečtu nemluvňata, tak to bude cirka 3 miliony lidí, co radary nechtějí. Asi si mylady Parkan uvědomuje, že referendum je zbraní nebezpečnou a mocnou a že ba se mohlo stát, že někdy v budoucnu by nemusela být ministriní a že přinejmenším ty kontakty, které získá v době funkce by jí byly k ničemu. Nebudu zde mluvit o nějakých provizích, nedejbože úplatcích. Naši politici jsou přece neúplatní jako sedm statečných.

tomfuk 5.5.2007 0:07

Taky jsem slyšel...

Taky jsem slyšel,že Sověti vyzkoušeli laserovou zbraň na Usuri.Mnoho milionů číňanů se vypařilo.Nevím za koho  komunisti a a stejně myšlenkově ostatní ,tak vehementně bojují proti obraně demokracie ve světě.Dříve to byla kominterna v Moskvě.Snad existuje zednářské společenství "rudého draka".Musíme doufat,že pochopíme pozdě ,ale pochopíme včas všichni v Evropě i ve světě,poslouchat slova komunistů a jiných demagogů,jimi se řídit je záruka jak svět zničit a vydat ho na pospas fanatikům.!

Cato 4.5.2007 23:56

Re: Radar a obřízka

jsou stejné, není cesty zpět !;-O

Cato 4.5.2007 23:54

Re: A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

Jak to jenom říkali v synagoze?

jarda 4.5.2007 23:45

A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

komantsch 4.5.2007 23:43

Soudruzi

Vidim ze je tu v noci docela  veselo. Domnival jsem se ze v blazinci maji vecerku ale oni sedi vsichni u pocitacu.;-P

prečo 4.5.2007 23:32

pán Skeptik

pán Pečina otrtkal pána Čulíka o vlástnictvo názva Britské Listy? Pochlubte sa.

Cato 4.5.2007 23:24

Re: Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Inu, co na to říct? Hledej, Šmudlo.....

komantsch 4.5.2007 22:42

Re: Rene Bartosek

Stwora je placeny agent KSCM.

Honza 4.5.2007 22:27

Jakákoliv argumentace je zbytečná,

ovce, které čtyřicet let učili bečet "Soudruzi dobře, zlí imperialisti špatně!" už nikdo nepředělá - a jak se zdá, je to i dědičné ...

Sowfiw 4.5.2007 22:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Nevim jestli jsi pochopil, jedna se o rozhovor mezi jutazskym genyjusem  Alexijem a jeho jutrechtskym poskokem Antoninem, jez se dnes odehral  na dutem strome. Kdyby je Wagner necenzuroval mohli to sem napsat sami a nemusel bych to kopirovat.

komantsch 4.5.2007 22:17

Re: Re: Re: Kohlíček má podle jména židovské předky, stejně jako Kohák, Kohn atd.

Opet se mylite. Von Rundstedt si spletl Hitlerovo rodiste Braunau am Inn s ceskym Broumovem, nemecky take Braunau. Odtud pochazi prezdivka Böhmischer Gefreiter.

Mikin 4.5.2007 21:57

Rene Bartosek

Jeden ze Stworovych nejmilejsich grafomanu, popirac holocaustu a ilegalni lepic podlah v USA Bartosek si ve svem clanku spletl megahertzy s kilohertzama a prohlasil, ze radar bude mozno napajet pouze "podzemnim atomovym reaktorem". Kdyz to nekteri tematiky znalejsi ctenari zacali zpochybnovat, hajil se argumentem "ze radarum nerozumi".

Nerozumi, holoubek, nerozumi, ale clanek napsal a za lzi se neomluvil.

Jinak - psat o nacistickem Zvedavci a lidske luze ktera se tam schazi povazuji na NP za ztratu casu.....

m@jklik 4.5.2007 21:38

Re: Štefánik

Jóóó, Štefánik byl sestřelen mikrovlným radarem, protože na palubě letadla, kde se nacházel byl také U.b.Láďa a 1raketa Scud.

AeroKarel 4.5.2007 21:37

Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Nikolivěk pane, žádný bolševík nebo komunista, i když ti řvou nejvíce,

jen blb.

AeroKarel 4.5.2007 21:31

Re: radar

Ale to by musel být móóóć veliký ústav!

H.K. 4.5.2007 21:24

Re: A moc dobře si pamatuji, že Václav Klaus, jako předseda vlády

R^

Jirka 4.5.2007 21:12

Super Zbran

Mit takovy radar, to by byla zbran. Smerovatelny paprskovy EMP puls, sen kazdeho generala....k cemu vyrabet rakety zeme-vzduch kdyz mam tohle :)))

Mell 4.5.2007 21:08

Re: Janecek

Vy se zrovna holíte? Nepořezal jste se?

Mell 4.5.2007 21:07

Re: Radar a v nem spociva...

Díky Monte Christo za hlas z Washingtonu DC, tvoje argumenty jsou logické a jednoduché na pochopení. Jak ale můžeš číst na různých diskusních liniich, tak antiradaristi u nás jsou jako postižení amokem a jejich diskuse je jen omílání naučených frází levicových ideologů.

je 4.5.2007 21:07

Janecek

NEBETYCNEJ VUL!!!!!!!(Y)

Melein 4.5.2007 21:01

Re: radar

5 m plot nabíjený elektřinou by možná stačil;-D

Pametnik starejch dob 4.5.2007 21:00

Re: Re: darny@centrum.cz

Ony byly dvě nebo dokonce tři skupiny signatářů "Zvacího dopisu."

1) Těch známých 99 Pragováků-to bylo otištěno a všichni o tom věděli.

2) Určitá skupina soudruhů, na nejvyšších místech, jejichž jména nebyla za komunistů NIKDY zveřejněna a zmínění se k tomu nepřihlásili - po roce 1989 se objevila jména jako Bilak, Indra, nevím, nakolik to je kompletní. Také nebylo nikdy zveřejněno složení připravované "dělnickorolnické vlády" v čele se soudruhem Indrou. Jeho jméno ale známo bylo, Smrkovský dokonce napsal, že Indra měl předsedat soudu, který měl právě jeho a další soudit, bylo mu to sděleno po jeho zatčení 21.8.1968.

3) Samostatně poslal zvací dopis Antonín Kapek, který se někdy roku 1990-1991 zastřelil ve své superchatě na Rokycansku, známé široko daleko (prý se tam dával vozit i helikoptérou). Na přípravě okupace a akcích v srpnu 1968 se podílel tehdejší šéf StB Šalgovič, který spáchal sebevraždu (nebo byl zasebevražděn ječtě před Kapkem).

darny 4.5.2007 20:58

Re: Astone,

Zbrojní veletrh

Na tradiční veletrh zavítali do Brna výrobci zbraní a jejich klienti. Tentokrát pro své setkání zvolili coby ústřední motiv "ochranu proti nebezpečí terorismu". A aby bylo zcela jasné, že jde o ryze mírovou akci, IDET je prezentován jako Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky. Jak řekla naše ministryně obrany, "nemáme se za co stydět". U zbraní je ovšem věčný problém v tom, že ne všichni, kdo si je koupí, čtou návod k použití. S výrobkem, určeným na obranu, se nakonec nezřídka útočí. Zbrojařům pak nezbývá, než prodávat zbraně pro jistotu všem, protože nikdy nevědí, kdo se bude bránit a kdo útočit. Ostatně se říká, že útok je nejlepší obranou. Zbrojařský veletrh netrpí nikdy nouzí o návštěvníky, které fascinují zbraně. Také je ale pravidelně pranýřován těmi, kdo zbraně za symbol míru a bezpečí nepovažují.                                                                                                                               Včera se dvacítce aktivistů podařilo zablokovat hlavní vchod brněnského magistrátu pytli s pískem a narušit tak slavnostní raut prominentních hostů. K happeningu učinili prohlášení, že cílem akce nebylo odříznout obchodníky se smrtí od obložených chlebíčků, nýbrž upozornit na tisíce mrtvých a raněných, které obchod se zbraněmi produkuje. Kritikům veletrhu se také nezamlouvá, že to jsou čeští státní představitelé, kteří zaštiťují "krvavé obchody".                                                                                                                                                     Jak vidno, vylíčit zbraně jako symbol bezpečí, míru či přátelství mezi národy není jednoduché. Až budou příště zbrojaři vymýšlet pro setkání s klienty nějaký ústřední motiv, měli by zkusit něco ve smyslu "zbraně jsou skvělý kšeft, protože se zbraní v ruce se dělají dobré kšefty". Třeba to ještě zvýší návštěvnost. A určitě to nebude lež.