25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
koipec 7.6.2007 20:12

kvalifikovane ne, nikoliv hura ne

Kvalifikovane ano stejna zrada , jako nekvalifikovane ano.

Haf 6.6.2007 17:36

Sv. Václav - mnoho keců a nic

Ano, ale...

zdenek 6.6.2007 9:20

Kvalifikované ano

Líbi se mi jak vzpomínáte tu historiijak je doloženo že jen pevné svazky a tak,hlavně Anglie a Francie nás podrželi.A američanúm nejde o nic jiného než o svou ochranu,posunutou co nejdál od nich.Pár lidí je asi nepoučitelných a zapomětlivých a proto vzpomente i na rusáky.Já osobně jsem proti radaru,což je dobrý magnet pro rakety.

Aurelius 5.6.2007 21:29

Sem s tím lepsím, Zimo!

A taky s takovým, co by tem Cechum chtel vládnout...

M. Zima 5.6.2007 22:14

Oni si už vybrali

důstojnou osobnost, která se může Profesorovi rovnat. Já jsem se dnes o ní také zmínil a Neffova cenzura to vymazala, opakuji:

U toho :

Autor: M. Zima IP: 80.140.222.xxx Datum: 05.06.2007 12:24

Bumsasá - rumcacá na Hradě chyběla Parkanová s jejím songem. Je momentálně skutečně kLausovi nejblíž, jak "formálně tak obsahově", na stejné úrovni.

Jinak vážně, ta ubohost je odzbrojující a neuvěřitelná, není divu, že se mezi ně slušnému člověku nechce.

Claudio 5.6.2007 23:12

Re: Oni si už vybrali

 Je otázkou úhlu pohledu co je ubohé, odzbrojující, neuvěřitelné a co je slušný člověk. Záleží na tom, kdo tyto vlastnosti posuzuje. A tak, ačkoliv tomu jistě neuvěříš, může být, že Parkanové dárek Bushovi byl darem cennějším, než celý tradiční broušený servis Českého skla. Ten se dával vždy a kdekomu. Upřímný dárek pak je třeba zesměšnit i za cenu několikahodinové tyrády v parlamentu, kde herec druhé kategorie společně s nevýznamným odborníkem na doktorství se pustí do zesměšňování Parkanové. Netuší při své přízemnosti, že zesměšňují sebe. Ale to je též podle úhlu pohledu, neboť se jistě najdou tací, co budou řičet smíchy hlavně v bezmezné radosti, že dárek od srdce je zesměšňován.

 Lišíme se mezi sebou úhly pohledu. Já vidím to dobré na dárku od srdce, nad jeho netradičností a vůbec mi nevadí jeho láce, která se jistě nevyrovná s cenou, která se musí zaplatit za České sklo.

 Jandák jistě zná svou cenu jako herec a tak se bude věnovat svěřené mu roli klauna v parlamentu. Měl by zajisté dostat od Švorcové nějaký ten dřívější titul. Nebo už má svého "Zasloužilého Umělce"? No pak jistě mu může přidat navrch "Národního Umělce". Obojí je dnes stejně bezcené a komunisty to nebude jako vždy nic stát. :-/

DOBROSLAV 5.6.2007 20:04

Václav Klaus a jeho věrní zase perlí.

Celý svět slyšel tu naši Vlastu,Celý svět zanechal hovoru-Celý svět vyskočil od rozhlasuA zdvihl pohledy nahoruDěkujem, Vlastičko, za váš výplod Tak jsme se konečně dočkali- Personál připil si na váš příchodV kazajku zdvořile vmačkali  R.:Vyřiďte prosím na samotce,Vyřiďte mezi stěnami-Dnes se k nám vrátí lůžko z klece,Vyčítal přijde za vámi

Já to tak zazpívat nedovedu,Hanbou se třese mi dneska hlas-Máte prý, Vlastičko, pětapade A svět se zbláznil podle vás…

ět slyšel tu naši Vlastu,Celý svět zanechal hovoru-Celý svět vyskočil od rozhlasuA zdvihl pohledy nahoruDěkujem, Vlastičko, za váš výplod Tak jsme se konečně dočkali- Personál připil si na váš příchodV kazajku zdvořile vmačkali  R.:Vyřiďte prosím na samotce,Vyřiďte mezi stěnami-Dnes se k nám vrátí lůžko z klece,Vyčítal přijde za vámi

Já to tak zazpívat nedovedu,Hanbou se třese mi dneska hlas-Máte prý, Vlastičko, pětapade A svět se zbláznil podle vás…

Claudio 5.6.2007 21:02

Re: Václav Klaus a jeho věrní zase perlí.

 Dobrá Dobroslave! Snažil jsi se možná víc než Vyčítal, ale v parlamentu projednávaný nebudeš! Nezlob se, ale soudruzi Jandák a Rath nepotřebují oběť z řad svých příznivců. Tys to nepochopil. Tu nejde o píseň a její kvalitu, ale o možnost se konečně po Čunkovi navézt do dalšího představitele jinak neprůstřelné KDU-ČSL.

 Musíš pochopit, že tvá snaha bude neoceněna. Snad příště. Zkus si zatím trénovat ostří pera na dalších z koalice. Snad přijde časem vhod nějaká ta špinavůstka. Hlavně trénuj a neustávej ve své snaze se zavděčit. Vše se počítá a po vyhrané socialistické revoluci tě necháme skládat oslavné písně na Velkého Jyrku

 Tví vůdcové a sociálkodárci s pozdravem :

 "Sociální dávky všem bez rozdílu namísto platů za otrockou práci v N P Česko!"

jirka 5.6.2007 19:55

václav klaus

má několik tváří, tato se mi jeví jako pročeská a správná

Harpyje 5.6.2007 18:34

Proto pryč

s andym xyz! Andy xyz patří do blázince.

Von 5.6.2007 18:01

Ano - ale !

Je to dosti státnický postoj, ale jako vždy typicky český - ano, ale! Navíc si myslím, že klást takový akcent na  symbolickou rovinu problému je silně populistické, vždyť ruku na srdce - naše suverinita byla přece VŽDY také pouze jen symbolická!

AndyO/X 5.6.2007 17:45

Ale no tak Harpyje, nedělej

že taky nevíš, že v Budapešti v roce 1956 katoličtí Maďaři zorganizovali klasický protižidovský pogrom.Stačí si přečíst jména a národnosti některých tehdejších maďarských komunistických vůdců včetně šéfa tajné policie a je vše jasné.Tehdy se vám sionistům pomoc od CCCP šikla, zabránilo se tak ještě většímu židovskému neštěstí, než které se událo v Maďarsku před koncem války.Dnes bohužel pro vás, ruský medvěd nikoho v Evropě zachraňovat nemusí a nebude to dělat ani jinde ve světě.Stačilo mu, že si v Afghánistánu spálil pazoury,  když Izraeli chtěl pomoct v zabránění vytvoření musulmanské superříše od Pákistánu až po Irák a zase se stal obětí podrazu z USA.Je zřejmé, že USA vzniku takovéhoto státu zabránit nechtějí a nebo úmyslně neumějí, proto sionisté budete mít starosti...Proto pryč s radarem!

Pametnik starejch dob 5.6.2007 20:27

Člověče, Vy jste se snad pomátl, SSSR byl hlavním

nepřítelem USA a tomu byla podřízena i politika USA v Afganistánu. A ti, které Američané podporovali, jsou ti samí, co tam vládnou dnes.

I pro NÁS byl SSSR hlavním nepřítelem minimálně od 21.8.1968. Loutkovou vládu Husáka a spol. nepočítám.

AndyO/X 5.6.2007 16:55

Sionistická Harpyje, je to bohužel tak

včera tady tvoje soudružka Lajdavá Kobyla tvrdila, že v Budapešti věšeli na lucerny komunisty, což mě rozveselilo, ale  zároveň i rozesmutnilo, protože skon sionistického státu asi opravdu zažiju v jaderné realitě.

Harpyje 5.6.2007 17:06

Re: Primitive andy xyz,

tak hrozný konec ti nepřeji. Nech se léčit a potom se sem vrať. Dnešní medicína dokáže divy, věř mi.

kopretina 5.6.2007 18:54

Re: Andy O/X

pořád ty samé primitivní plky. Vaše antiizraelská obsese se nezadá s myšlením primitivních nacistů, islamistů, komunistů a další pakáže. V Izraeli se vydá mnohem více vědeckých knik než v celém muslimském světě. Izraelské univerzity a vědci patří ke špičce. To tví muslimští bratři nemohou konkurovat. Můžete se pokakat, nic s tím nezmůžete. Jo Vy čekáte Mahdiho, jako islamonacista Ahmadinežád? Toho se nedožijete, protože mahdi nikdy nebyl a nikdy nebude, takže fakt musíte smutnit.

Pumpescu 5.6.2007 16:35

náš pan prezident

umí opravdu líbezně a měkkce říkat ano. :-)

Miloš Zfrantišku 5.6.2007 15:14

Konečně zase

jednou mohu souhlasit s prezidentem. Škoda jen, že si jako v této komplikované záležitosti nenechá poradit odborníky i ve věci životního prostředí a globálního oteplování. Mám ale spíše pocit, že se chce  jaksi vyvázat z odpovědnosti. Většina je proti a volby blízko. Klaus je zkrátka populista.

Float 5.6.2007 14:54

Opravdu nemůžeme bez radaru žít kvalifikovaně a ne hurá?

Pan prezident ukázal zase, že je čestný předseda ODS. Přeběhlíci mu napřed tuze vadili, ale z druhé strany mu pak již nevadili.

Zaprodat naše území proti vůli lidí je to nejhorší co politik může udělat.

H.K. 5.6.2007 15:13

Re: Opravdu nemůžeme bez radaru žít kvalifikovaně a ne hurá?

V.K. něco zaprodává? Já jsem myslel, že sděluje svůj názor na umístění radaru na našem území. O umístění na našem území jednala vláda vedená ČSSD.

Asoka 5.6.2007 17:59

Re: Re: Opravdu nemůžeme bez radaru žít kvalifikovaně a ne hurá?

Jednání inicioval pan Payne (ODS - tehdejší místopředseda zahraničního výboru parlamentu a vedoucí stálé delegace PČR do PS NATO) podnětem prezidentu republiky dne 13.6.2000. Informoval o tomto podnětu i ostatní ústavní činitele, včetně tehdejšího předsedy poslanecké sněmovny ...... viz 21.5.2007 - Britské Listy - "Jak chtěl pan Payne zachránit Evropu"

Americká raketa 5.6.2007 19:05

Re: Re: Re: Opravdu nemůžeme bez radaru žít kvalifikovaně a ne hurá?

Payne jako poslanec psal články a vyzýval ústavní činitele k zapojení do chystaného systému PRO. Dělal to sám za sebe - jeho strana k tomuto tématu nemělá žádný názor a jeho jednání se se dá považovat maximálně za iniciování debaty. Tedy spíše za pokus o iniciování debaty - ta debata totiž prakticky nevznikla a jeho jednání mělo minimální ohlas na kompetentních místech.

Skutečná jednání - tedy jednání mezi představiteli USA a ČR začala někdy kolem roku 2002 (možná o něco málo dříve) za vlády ČSSD.

Von 5.6.2007 18:07

Re: Opravdu nemůžeme bez radaru žít kvalifikovaně a ne hurá?

Ach jó - zaprodat! Vždyť vždycky přece bylo lepší dát území zadarmo, eventuelně za vlastní vydané území /Podkarpanda/ ještě zpalatit, nejprve smolincem a pak totální devastací téměř všeho, co v této naší malé zemičce za něco stálo!

Andy|O/X 5.6.2007 13:58

Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Doufám, že už máš pro své bratříčky v Izraeli vymyšlenou báchorku, že radar je ochrání před Ahmadinejádem, Sunnity, Talibanci, Palestinci a bůhví kým.To víš, už to není co bývalo, dnešní izraelský premiér už rusky neumí ani pípnout, když se narodil v Izraeli.

Krysa 5.6.2007 14:17

Re: Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Ti to vyřeší jinak: dle metody bu´d nás budete před všema chránit, nebo MY vám to spočítáme! Tyhle hlášky už ze strany izraelců zazněly (tedy ve smyslu toho, že "pokud na něco chcípnem MY, tak sebou vezmeme VSECHNY!") Tj. něco jako "esli si myslíte,že Irán na nas něco odpálí, a VY to v Evropě přežijete, tak MY odpálíme něco na VAS a bude po pr*eli!"

Tyhle hlášky opravdu prošly tiskem v posledních měsících ač možná ne tak doslovně. Z toho pohledu by mne zajímalo, zda nás "radar u nás a základna v Polsku" chrání také před pitomci v Izraeli a jejich představou, že "KDYŽ ne my, TAK NIKDO" a izraelští fanatici se nijak neliší svým fanatismem od islámských nebo katolických fanatiků! sri, tedy liší: mají jaderné zbraně!

NevericiTomas 5.6.2007 16:11

Re: Re: Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Tak ja myslim, ze v Izraeli to zazniva v trochu jine souvislosti. Jde o to, ze jestli Evropa zkusi znovu obchod ve stylu nas klid za cizi svobodu, tak si toho klidu dlouho neuzije. A VTOM JE NUTNO IZRAEL PODPOROVAT. Neb tyhle mnichovske tendence jsou v Evrope stale  patrne.

Harpyje 5.6.2007 16:15

Re: Re: Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Ti katoličtí fanatici jsou snad ze všech nejnebezpečnější. Onehdy proběhlo tiskem, že Benedikt XVI vyhrožoval Andoře, že ji vymaže z mapy, pokud budou trvat na volebním právu žen. ;-P

Harpyje 5.6.2007 16:16

Re: Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Primitive Andy xyz, já mám, na rozdíl od Vás, spoustu času. Váš stav je akutní a vyžaduje okamžitou léčbu. ;-D;-D;-D

kopretina 5.6.2007 18:50

Re: Nemilá Harpyje, dočkej času a uvidíš sama.

Andy O/X, radar má chránit středoevropské mocnosti proti Íránu. Buďte si jistý, že Izrael má své prostředky k obraně proti islamistům.

jirka.s. 5.6.2007 21:35

Re: Dnešní izraelský premiér už rusky neumí ani pípnout

No to je gól! V dnešní době, kdy v Izraeli budou pomalu dvojjazyčné nápisy, po té záplavě ruských židů!