19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sclerotic 27.5.2009 23:27

to je diskusní žumpa

ignorantů, kteří si vylévají osobní mindráky, ale nevyřeší nic, je to tady zcela zbytečné a zavření diskuse by bylo hygiencikým činemRv ještě že to autorka asi nečte, spolek nichtsmachrů tady je doma

pepa 27.5.2009 20:54

Evropu vedou idioté a blbci

Hybášková je jednou ze stáda evropských troubů, koryt plných

strejda 27.5.2009 23:05

Re: Evropu vedou idioté a blbci

Do času. Za chvíli bude soukromou osoubou. Dnes bojuje o koryto v EU.

honzak 27.5.2009 20:48

pro příznivce

eurojujerismu uvádím, že ta Eugenie (německé jméno1 - německé jméno2, jsem líný to hledat), která pléduje pro EU a LS i zde na Psu se dnes večer na ČT2 projevila jako PŘÍTELKYNĚ RODINY GENERÁLA ČEPIČKY!!!! Tedy bezskrupulozního právníka, který zavinil smrt mnoha lidí a jeho manželky, komunistické dcery to hýzla gottwalda!

Doufám, že tu mrchu nikdo nezvolí!

Zato hybáškovou lidi volit budou. Dokonce vím kteří  a je mi z toho smutno. Z hýbáškové i z těch lidí. Na technické úrovni (jednotný evropský zabezpečovací systém pro železnice) už nastalo realizční procitnutí (po cca 7 letech nadšených hujerských kydů). Kdy a jak nastane realizační procitnutí po přijetí té strašné lumpárny, která se zove LS??? Co bude za 7 let plkat hybášková a ostatní hujeři???? Kolik lidí to odnese v pouličních nepokojích, proti kterým bude paroubeeg akce procházkou růžovým sadem???

Cowboy 27.5.2009 19:04

Krajina obmedzenych moznsti

Velmi dlho sa zbytok sveta zvykol divat na USA ako univerzalneho spadsitela, hlavne Europa, velmi ich radi nemaju ale ako policajt poslednej moznosti je fajn. Minule Velky Vodca obama vyhlasil na TV, ze nam dosli peniazie, a vic menej sme zbankrotovani, Tyzdenne hlasia 500 000 - 700 000 novych nezamestnanych, General Motors ide do bankropcie.... Je otazka, s kadial sa zoberu peniaze na pripadne vojenske akcie, Sice papier a zelena farba sa este stale najde.

R.J. 27.5.2009 19:25

Re: Krajina obmedzenych moznsti

To sem prosím Tě nepiš, půl národa se tady radostí vožere a bude chtít zas střílet z Aurory.

Cowboy 27.5.2009 19:56

Re: Krajina obmedzenych moznsti

Europania si zrejme neuvedomuju, v akych problemoch sa USA sucatsne nachadza. Amerika to prezije, ako prezila ine krizy, politicke aj finnacne. Otazna je aka bude cena.

Kamil 29.5.2009 9:05

Re: Krajina obmedzenych moznsti

To je podle mě blbost...vždyť na tom určitě nejsme tak špatně...nepříjde mi, že na mě hospodářská krize tak moc dolehla...možná je těžší najít si a udržet práci, ale i tak to ještě nevidím nijak bledě...a snad se to i spraví s naším předsednictví v EU...ještě moc nevím, koho mám volit, tak se asi půjdu podívat, jak se koná ta dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu...nevím, jestli to stihnu osobně, ale když ne, tak to určitě budu sledovat na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html

richard 27.5.2009 18:34

Titulek je špatně,

právně je: Irán má rakety a atomové bomby, Evropy díky evropské levici, včetně ČSSD nemá a nebude mít nic.

Až na vás poletí iránské Shahaby poděkujte, milí Češi, nejen panu Paroubkovi za smrt vaši i vašich dětí ale i sobě za váš vřelý a zbabělý nesouhlas s radarem PVOS a antiraketami, které tomu všemu mohly zabránit.

Nemo 27.5.2009 18:56

Re: Titulek je špatně,

To musí být strašný život, žít v takovém iracionálním strachu. Vůbec si to neumím představit.

Pro křesťana je dokonce život ve strachu určitým typem hříchu.

ps 27.5.2009 21:23

Re: Titulek je špatně,

Mě především připadá iracionální strach z radaru.

hardcore devo 27.5.2009 19:10

Re: Titulek je špatně,

někteří vám podobní mají stejný strach z židů ;-D

kopretina 27.5.2009 19:14

Re: Titulek je špatně,

Strach ze Židů nemá žádný rozumný člověk. Strach ze Židů má muslimofilní bolševická banda.

Nemo 27.5.2009 20:11

Re: Titulek je špatně,

O strachu třeba v Jozue 1,9: Nepřikázal jsem ti snad: Buď rozhodný a udatný, neměj strach a neděs se, neboť Hospodin, tvůj Bůh, bude s tebou všude, kam půjdeš?“

Kopretina jistě přidá další.

richard 27.5.2009 21:16

Re: Titulek je špatně,

"...kdo nemá meč ať prodá plášť a koupí si ho..." - Ježíš v Matoušově evangeliu, tohle jsi měl na mysli, "křesťane"?

Nemo 27.5.2009 21:37

Re: Titulek je špatně,

Takovou fobii nepodceňujte, může se velmi podepsat na zdraví. Bez ironie.

Jara London 28.5.2009 20:26

Re: Titulek je špatně,

Kopretino, neblbněte zase! Kdo má ty Vaše netýkavé fanatické výlevy stále číst! Jste posedlá urážením a překrucováním faktů. Svět naštěstí není takový, jaký nám tu prezentujete a svět se netočí kolem Židů a Izraele.

Jan 27.5.2009 17:33

Tuto paní příliš neznám,

ale je zcela evidentní, že jí chybí strategicko- zeměpisný přehled, dostatek politických informací a především logicky  odvozovaný přehled v   aktuální mezinárodní situaci.Na snadě je otázka:"Jak nás může zastupovat ve vrcholné evropské instituci?"Inu nejsou lidi" , především ti vzdělaní, erudovaní a soudní!Bohužel!!!

Ludva 27.5.2009 16:41

Výsledky prezidenta Bushe

Za posledních 12 let se USA staly z největšího světového věřitele největším dlužníkem. Z toho většinu času vládl prezident Bush. Nákladné války v Íráku a Afghánistánu ekonomice zřejmě nepomohly. A další vojenské základny už vůbec ne. USA by se měly soustředit na vnitřní problémy. Úplně by stačilo prohlášení, že případná agresivita Íránu nebo sev. Koree by je poslala do doby kamenné.

Vladimir 27.5.2009 16:36

Takhle asi ne

Milá paní sovo Hybášková, asi nečtete soudy odborných komisí (jak americká tak ruská zpochybnila účinnost protiraketového systému ...) a také moc nemyslíte. Jak byste asi vysvětlila, proč by Irán měl střílet rakety na EVropu - důvod ? Důvodem k válce není vlastnění zbranění, ale zbraně jsou k prosazení jakýchsi svých požadavků nebo k řešení sporů. Není znám spor (závažný - území, zdroje, ochrana Iránské menšiny..) mezi ČR a Iránem nebo mezi EU a Iránem.

Irán má asi jediný významný spor - s Izraelem a to kvůli Palestině. Proto se také Obama v poslední době snaží dělat nátlak na Izrael , aby akceptoval usnesení OSN ohledně státu pro Palestince, ohledně území pro Palestince, ohledně práv Palestinců. Irán (jako islámský stát) se staví jako ochránce islámských Palestinců. Toť vše.

Až budete chtít příště něco psát na internet (o mezinárodních věcech), poraďte se s Obamou, nebudete vypadat jako koza , která ničemu nerozumí. 

Ludva 27.5.2009 17:00

Re: Takhle asi ne

I když islámu nefandím, tak dovedu pochopit, že z pudu sebezáchovy se snaží posílit svou obranyschopnost. To je hlavní důvod íránského jaderného programu, zrovna jako sev.Koree. Útočit na velmoci, to si mohou dovolit sebevražední jednotlivci, ale sebevražda státu je nepravděpodobná.

milkom 27.5.2009 17:17

Re: Takhle asi ne

Jediný politik, který doposud podobnou sebevraždu své země doopravdy nabízel byl Fidel Castro - ten opravdu učinil takto vážně myšlenou nabídku v zájmu vítězství světového socialismu...

strejda 27.5.2009 23:10

Re: Takhle asi ne

Říká se to, ale není to nijak doloženo. Říká se toho hodně, hlavně podle toho, co se komu hodí. I Adolf říkal, že Němci nemají po prohrané válce nárok na existenci. A kde skončil Adolf a kde Němci?

Chris Kelvin 27.5.2009 19:08

Re: Takhle asi ne

Marně přemýšlím, proč by ausgerechnet kvůlivá Palestině měl mít Írán s Izraelem nějaký spor. O území určitě ne, pokud vím. Obyvatelstvo tam žije dost odlišné - v Palestině Arabové, v Íránu Peršané. Náboženství mají také odlišné, to většinové je v jednom případě Sunitské, v druhém Šíitské. Pak už mě nic nenapadá :-)

Sigmund 27.5.2009 23:40

Re: Takhle asi ne

Ale samozřejmě že Irán bude vůči Izraeli vždy ostrý. Al Kuds je třetí nejdůležitější město pro muslimy a dokud bude okupováno židy,nebude klid. A takový rozdíl mezi šíitským a sunitským islámem zase není. Nakonec,Hizballah je čistě šiitská organizace....

F. Čech 27.5.2009 15:40

Paní Hybášková je perfektní

Takovou ženskou s přehledem, kuráží a intelektuální úrovní bychom potřebovali na Hradě. Pokud je ale obrazem našeho národa úroveň diskutujících, kde se celkem logicky v odporu k inteligentní a charakterní paní Hybáškové stoprocentně shodují neonacisti ze zastydlými bolševiky tak pak si Ćeši zaslouží mít na Hradě toho zarputilého senilního a sebestředného magora.

Harpyje 27.5.2009 15:52

Re: Paní Hybášková je perfektní

Nechcete se mi omluvit, nebo to nepokládáte za nutné?

Joe 27.5.2009 17:29

Re: Paní Hybášková je perfektní

Nevnucuj se se blbko :-D

hans w 27.5.2009 16:10

Re: Paní Hybášková je perfektní

evropa rakety má, francie, británie.. takže výkřik paní hybáškové nechápu.