25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Forsmeister 8.5.2007 4:49

Viktoria

Jejda, to se nám to Bufo Bufo bude zase nadýmat. Někde jsem četl, jak si veliký Benito Andrea Amilcare nechával referovat, v jaké že je to oblibě v té Netálii. On ten náš pan restauratér a Velký vůdce socialistů v zemi Koruny české a markrabství Moravského má stejnou mentalitu, jako blahé paměti onen Duce. Panu Paroubkovi k dokonalosti hodné Duceho chybí pouze ona okázalá řečnická gesta (například kouzelné si mnutí brady).   

Jeřábek 7.5.2007 23:00

Prima

Nechci vyhazovat 9 Kč do televize Prima a určitě nejsem sám. takže podobný průzkum má nulovou vypovídající hodnotu. Jedno je však jisté, pan Topolánek přivedl post premiéra na úroveň obecnýho pomrdnýho.

Forsmeister 8.5.2007 4:52

Re: Prima

Pane Jeřábku, kterak se lze dopracovat k "obecnému pomrdnému"?  Docela bych to bral, aniž bych musel být premiérem.

KobylkaLajda 8.5.2007 15:20

Re: Prima

Kdyby měl Parub alespoň trochu sex-appealu, už na tomto postě září dávno. Jenže jako muž tuto  Vámi zmiňovanou funkci nemůže  obsadit pro tělesnou odpudivost, přivedl funkci premiéra na tuto úroveň v oblasti rétoriky, zesprosťačení politiky, nedodržováním pravidel demokracie (jeho vyšilování při volební prohře) atd.  Vámi vymyšlená funkce bude jistě pro spoustu pořádných mužských přitažlivá, Parub se nemůže vůbec do výběrového řízení přihlásit. Už to je zázrak, že zplodil potomka!;-D;-D;-D

KobylkaLajda 8.5.2007 15:23

Re: Prima

Jo, nemáš být lakomý a lenivý, mohl to s tvým hlasem vyhrát Parub, hihihihihi!;-D;-D;-D No, jo, chudobní sociální demokraté, lidé práce, nemají nazbyt peníze na SMS, ale zato kupují polikliniky!! Zajdi občas k Drátovi, ten Tě poléčí!!!;-D;-D;-D 

strejda pedro 7.5.2007 21:10

tak se mi zda, ze ...

... tu doslo k nedorozumeni. pokud jsem pane wagneruv text cetl spravne, hovoril hlavne o tom, ze pruzkumy verejneho mineni nemaji cenu papiru, na nemz jsou obtisteny ... a pripojil k tomu nazor, ze si agentura stem dobre rozmyslela, jak a co bude zkoumat, protoze by nerada urazila toho, kdo za ten pruzkum platil ... debatujici, zda se, tento pohled vetsinou presli, nebot se vrhli na otazku, kterou maji oni za nejdulezitejsi, totiz, kdo je blanickym rytirem, pan topolanek nebo naopak pan paroubek ... cili naleteli zadavateli pruzkumu: misto toho, aby pochopili, jak nesmyslny ten cely pruzkum je a kladli si otazku, jaky podil z ceny zaplatila cssd a jaky podil danovi poplatnici, zabyvaji se veci zcela podruznou, nebot neresitelnou jinak nez volbami ... jen tak na okraj: to nikoho nenapadlo, ze vyzkum prostrednictvim sms je lehce nesmyslny?

petr 7.5.2007 20:13

STEM je pro mě určující ne hlasování ve studiu

Wágner kecal si ve své neskonalé ojektivnosti. Nevšiml základní věci. To je jak byla otázka na Primě položena. Pokud by otázka zněla: Zvládá Topolánek svojí pozici premiera. Většina odpovědí by zněla NE. Jenomže to nemohl Šimůnek dopustit. Tak do otázky zapojily i Paroubka a protože mnoho lidí má na něho pyfku . Tak hlasování dopadlo tak jak dopadlo.

petr 7.5.2007 20:15

Re: STEM je pro mě určující ne hlasování ve studiu

a jestě jednu poznámku. Ve studiu se hlasovalo kdo byl a je lepším premierem. STEM zjistoval kdo si lépe vedl v diskusi.

Ladislav N. :-))) 7.5.2007 21:09

Re: Re: STEM je pro mě určující ne hlasování ve studiu

No jo, jestli na partajním sekretariátě ČSSD zase nerozeslali členům strany SMSky se špatným číslem, na něž mají hlasovat.... ;-D

Nebylo by to poprvé. ;-)

Pete Brich 7.5.2007 20:27

Re: STEM je pro mě určující ne hlasování ve studiu

Nebude to tím, že Roko nezvládá hlasování na Primě, pyfko.;-P

PB

Semtam 7.5.2007 17:58

Dobrý rozbor.

Nikdo již nebere takové laškování z hlasy či výzkumy agentur vážně,takže škoda vynaloženého času.Zkuste raději si tipnout jak by voliči reagovali na předložené batohy

v předčasných volbách a zkuste si představit také větší volební účast.Takže nešetřme

voliče až si to prubnou v reálu tak nám to spočítají.

zoch 7.5.2007 17:01

Milý autore

Vaše konstatování není vhodné,což ovšem neznamená ,že je nevhodné. Podle mého názoru prostě pominula doba k tomu,aby zde někdo plédoval za jednu jemu blízkou stranu. Je více než nutné si uvědomovat,že je čas nacházení průchodných řešení. Napadání jednotlivých agentur se mně jeví jako omezenost. Hledání přístupů,východisek a řešení vidím jako neskonale přínosnější. Nabídněte průchodný průsečík v programech jakož i oboustranně přijatelné řešení z z pohledu obou protagonistů a budete the  KING.

Antoanetta Kofroňová 7.5.2007 20:10

Re: Milý autore

Pane Zochu, vím co je to plisovat, štrykovat, štychovat a dokonce i co je entlovat. Co to je, pěkně jich prosím, "plédovat"?  Pokud vím, tak pléd je taková ta dekovatí vlnění lítka s kockama, ze které šijou Skoti (teda vlastně asi Skotky).

Děkuji předem za vysvětlení.

V úctě,

Antoanetta

Frank 7.5.2007 20:56

Re: Re: Milý autore

Já zase nevím, co je dekokovatí vlnění lítka. Že by se vám vlnila lýtka?

F.VÍZEK 7.5.2007 16:56

Nevím, zda byl Paroubek lepší...

Ale tolik vím, že Paroubkova ČSSD umenšila v loňských volbách české komunisty velmi podstatně (viz pokles mandátů pro KSČM). Komunisté mají v Poslanecké sněmovně více křesel než KDU-ČSL a Strana zelených dohromady., takže těmto dvěma stranám je potřeba domluvit!  Jejich program a jejich politika by měla být natolik přitažlivá, aby lidé neměli potřebu volit KSČM.   Pamatujte: Útoky na ČSSD nahrávají KSČM!   V Česku - jako jinde v demokratickém  světě -  bude i levice i pravice.  A budou se navzájem "přetahovat" podle zásady: každý chvilku tahá pilku. O tom je demokracie! Pokud se strany u moci střídají, nikdo z moci neonemocní...  Opozici potřebuje každá partaj, aby nezdegenerovala !  Zvykněme si na to !    (Odstrašující příklad: KSČ a její v Ústavě uzákoněná vedoucí role na věčné časy.)  Kdo chce likvidovat opozici, ten v podstatě  volá po totalitním systému: jedna pravda, jedna cesta, jeden vůdce...  Neoživujme to !

Stanley 7.5.2007 17:18

Re: Nevím, zda byl Paroubek lepší...

  Jen žádný strach, on Vám tu opozici nikdo nezlikviduje !   Správně však píšete opozici jako jeden celek !  Jedni jsou za osmnáct, druzí bez dvou za dvacet  !    KSČSSD .

F.VÍZEK 7.5.2007 17:54

Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

 1)  KSČM odmítala vstup do EU,  ČSSD pro vstup silně horovala a pomohla prosadit referendum.  2) KSČM zásadně odmítá členství v NATO, zatímco ČSSD vstup v době své vlády dokonce realizovala. 3 ) KSČM odmítá jakoukoli účast Česka ve vojenských misích v zahraničí, ČSSD jako vládní strana to prosazovala a organizovala.  4) Celá EU vnímá zcela rozdílně komunisty a socialisty už proto, že socialisté tvoří druhou nejsilnější frakci v Evropském parlamentu a v rozhodujících zemích se celá desetiletí účastnili vládnutí a sama evropská integrace je doslova "jejich dítě".  5) Ve volbách 2002 měli komunisté s ČSSD pohodlnou většinu 111 křesel v Poslanecké sněmovně a dohromady je to NEDALO!    6)Nikde na světě po vítězných volbách socialisté svoje vítězství nepovažovali za vhodné uzákonit do Ústavy "na věčné časy". 7) Za osm let vlády ani naše ČSSD neměla jediné nedemokratické "nutkání" (zavést cenzuru, šikanovat politické oponenty, zpochybňovat volby, přidusit tisk, rozhlas, televizi atd.).

pbla4024 7.5.2007 17:58

Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Ad 5) Nelžete, dohromady je to dalo. Před volbami fungovala v Poslanecké sněmovně hlasovací mašinérie KSČSSD.

Ad 7) Další lež, co všichni ti vyhození novináři a zastavené pořady, kteří se znelíbili Paroubkovi.

F.VÍZEK 7.5.2007 18:08

Re: Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Stačí kliknout na hlasování v Poslanecké sněmovně a porovnat, jak moc (jak málo) si rozuměla opoziční KSČM s ODS v době, kdy vládla ČSSD s KDU-ČSL a US.

Že by měl premiér právo vyhazovat někoho z ČT, z Novy či Primy, Radiožurnálu atd?  Musíte to zatajit před panem Topolánkem!  Slíbil ne "čistku", ale přímo "noc dlouhých nožů"!  Ať nám to tam s Dalíkem nevezme po vojensku: první, druhý, první, druhý, první...

pbla4024 7.5.2007 18:54

Re: Re: Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Kdo protlačil zákoník práce? KSČ+ČSSD.

Co takhle přestat lhát?

Nestydíte se?

F.VÍZEK 7.5.2007 20:34

Máte šanci

Máte šanci odhalit moje lži a okamžitě napsat PRAVDU.  Proč to neděláte a jenom "nálepkujete"? A pokud jde o Zákoník práce - ODS chtěla žádný, čili Česko jako "Absurdistán".  Snad vývoj pokročil v Evropě natolik, aby lidé námezdní práce neztratili ani v 21.století jistoty, které se podařilo během 150 let všem generacím prosadit a zakotvit do zákonů.  Měl snad na věčné časy platit onen zákoník z doby totality ?  Praxe ukáže, zda to či ono bude třeba pozměnit, upravit, vypustit. To je běžné u všech zákonů!   Takže na závěr: Kde jsou moje lži a kde je důvod ke studu ?

pbla4024 7.5.2007 20:57

Re: Máte šanci

Odpovězte na jednoduchou otázku: S kým prohlasovala ČSSD zákoník práce?

Pokud odpovíte: S KSČM, dostanete se do rozporu s vašim tvrzením o neexistenci hlasovací mašinérie KSČ+ČSSD.

Ladislav N. 7.5.2007 21:20

Re: Re: Máte šanci

Kdyby jenom ten blbý zákoník práce...

jirka.s. 7.5.2007 18:19

Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Ad 7)  Socani prý neměli ani nejmenší nutkání zpochybňovat volby!

Tož ono tedy vlastně prase bradavičnaté není u socanů!

Stanley 7.5.2007 18:28

Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Pane Vízku, Vy si již vůbec nic nepamatujete ?!  Tak zrovna na př. bod  7.   Kdopak to asi blábolil o žoldácích   z  MF Dnes píšících v žoldu ODS, kdopak  to po zveřejnění výsledků loňských voleb  blábolil, že nám hrozí nový U'NOR a modrá diktatura  ?   K dalším bodům by se taky dalo leccos napsat , ale slepý nevidí a hluchý neslyší !

F.VÍZEK 7.5.2007 18:43

Re: Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

Pan Paroubek PO SVÉM sděloval svůj názor.  Pan Topolánek také PO SVÉM sděluje svoje názory.  Dělám to i já a děláte to i Vy.  Ztotožnit se s nimi lze i nelze... To ani ono není proti ničemu. Lidi jsou prostě různé...   Ale měřitelná fakta nelze jen tak smést ze stolu...  A ta jsem uvedl.

Pete Brich 7.5.2007 20:31

Re: Re: Re: Máte.li s tím KSČSSD pravdu, potom vysvětlete rozpory:

PO SVÉM sděloval svůj názor i Hitler, Goebbels, Stalin, Lenin i Gottwald.;-O;-O;-O;-O;-O

PB

F.VÍZEK 7.5.2007 20:41

Opět se mýlíte!

Kdyby Vámi vyjmenovaní lidé pouze po svém sdělovali svoje názory, nebylo by to nic proti ničemu.  Svoboda slova zaručena.  Ale svoboda jakýchkoliv činů? Ani náhodou! Oni přece svoje scestné názory PROSAZOVALI, věcně REALIZOVALI jakmile získali souhlas, podporu davu... A jistě víte, jak byli všude velebeni, vítáni,  zbožňováni a milováni... Ale všeho do času...  I nyní "národy milují" ...  Na základě dějinných zkušeností má nyní i svoboda slova svoje zákonem stanovené hranice...

F.VÍZEK 7.5.2007 20:44

Re: Opět se mýlíte!

Mrkněte občas na záběry (ČT) staré 25 let a záběry staré 50 let.  Žjistíte, jaké fanatické nadšení vyvolávali Vámi vyjmenovaní pánové... a těch velkolepých obrazů a hesel a volání slávy ...  Stalo se a nemělo by opakovat !  I  proto je OPOZICE nezbytná ! 

čulibrk 7.5.2007 15:56

Veškeré průzkumy je třeba zrušit

a nahradit je názorem odborné poroty.:-D:-D:-D