29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

PRÁVO: Vyšetřovatel Mazánek je podezřelý

Neomlouvá-li neznalost zákona občana, musí i pouhá neznalost Ústavy pro představitele státní moci být trestná. Nezkreslují-li média rozhodné skutečnosti trestního stíhání Vlasty Parkanové, je vyšetřovatel Mazánek podezřelý ze zneužití pravomoci k rozvracení ústavního zřízení republiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 13.7.2012 13:00

Dryáčnický aktivismus

Dryáčnický policejní aktivismus, podporovaný hysterií levicových masmédií lze opravdu těžko vysvětlit jinak, než že jde o protiúder "grosstapa", které úspěšně odvádí pozornost od neskutečně skutečné korupce (krajských) politiků ČSSD. I kdyby totiž vládě předložená smlouva "CASA" neobsahovala předepsaný odhad ceny (což zřejmě není pravda), byla by to okolnost zcela nepodstatná, protože nic jako objektivní odhad na speciální techniku neexistuje a politik je povinen hodnotit věci v politických a ne jenom ekonomických souvislostech (na to má mandát od voličů).

Oblíbená teorie, že policie ví, že je "nevinná", ale chce z ní něco vymáčknout na jiné lidi a možná i v jiných záležitostech, je ve svých důsledcích nejděsivější (díky řádění "Grosstapa" např. v kauze Čunek není ale bohužel zcela vyloučená).

P.S. Možná, že by neškodilo, kdyby si každý kdo s tím souhlasí představil, že v "pazourech" takové "hravé" policie je on sám.

B. Rybák 13.7.2012 12:01

Re: "I pouhá neznalost Ústavy musí být pro představitele státní moci trestná."

Státní zastupitelství je státní úřad, který je jako každý státní úřad podřízen vládě, což je m.j. jasně vyjádřeno tím, že k jmenování státních zástupců je nezbytný souhlas ministra spravedlnosti. Návrh podává NSZ, který je jmenován vládou na základě návrhu ministerstva vnitra.

P.S. Nevyšším strážcem ústavy je pochopitelně ústavní soud.

B. Rybák 13.7.2012 11:40

Re: Pane Altnere,

Pokud jsou sledovány příjmy rodinných příslušníků (spolužáků, kamarádů) všech politiků (nejenom jejich) a jenom u maminky toho jednoho jediného se "náhle" objevily pochybnosti (nejspíš zapoměli na "strýce Vika"), tak by jste možná mohl mít pravdu. S mnohem větší pravděpodobností se ale jedná o příklad té největší a nejnebezpečnější prasárny, tedy o účelové zneužití (nezákonně získaných) policejních informací.

P.S. Své tvrzení: "ať bude zavřena spravedlivě nebo nespravedlivě, v každém případě se bude jednat o spravedlivý trest" jste jistě nemyslel vážně (proč za tutéž bezohlednost nebudou souzeni ti ostatní?).

G. Zahradníček 12.7.2012 22:59

Re: :-))

Nekádruj pičulíííne. :))))

G. Zahradníček 12.7.2012 22:58

Re: Jó, tak tohle jsem tu už na jedné z předešlých

Proč jsi takový pičulín???

G. Zahradníček 12.7.2012 22:54

Je podezřelý, tím, že se snaží vyšetřovat korupci.

Pryč s ním. :)))

P. Skřivan 12.7.2012 22:52

Pane Altnere,

tajit peníze před manželkou je věc jedna. Předložit soudu v návrhu na vypořádání SJM nepravdivé údaje, může být věc docela odlišná ... .

Ve svém článku také píšete, že odposlouchávat lze cokoliv, prolomit lze cokoliv. ... ano, od laiků tuhle blbost slyším dnes a denně. Na rozdíl od nich jsem něco prolomil, takže vím, že všechno prolomit nelze a všechno odposlouchávat také ne. Dokonce existuje, a Vy to zdá se nevíte, zcela neprolomitelná šifra. Pokud nevěříte, nechte se poučit ... .

Paní Parkanová je v parlamentu fakt už dlouho a na našem právním bordelu má tedy významný podíl. ... nebo že by nebyla nikdy na Ministerstvu spravedlnosti ? ... takže ať bude zavřena spravedlivě nebo nespravedlivě, v každém případě se bude jednat o spravedlivý trest. Buď za zlodějinu nebo za bezohlednost k občanům, kteří žádnou imunitu nemají ... .

H. Grúbr 12.7.2012 17:41

Re: Jó, tak tohle jsem tu už na jedné z předešlých

to jste psal vy?

R. Bébr 12.7.2012 15:30

Re: :-))

Ze školy vás pro blbost vyhodili, tak kdybyste aspoň psal trochu slušně. Ale vy asi nevíte, co to slušnost je.

J. Slanina 12.7.2012 13:15

Re: :-))

Jasně, kádrovácká štěkno. Holt neměl vyhrát pro sosáky ten liháč. Od té doby si už ani nelízl. O to už se sosáci postarali.

J. Slanina 12.7.2012 13:10

Re: Jó, tak tohle jsem tu už na jedné z předešlých

A ze samé radosti nad tím si, soudruhu grúbře, zajisté objednáš knihu "Orosené vzpomínky nestárnou", viď?

http://www.klub-pohranici.cz/news/orosene-vzpominky-nestarnou/

P. Pavlovský 12.7.2012 9:05

"I pouhá neznalost Ústavy musí být pro představitele státní moci trestná."

Proto nezbývá, než podat trestní oznámení na novopečeného ministra spravedlnosti, který, za přítomnosti nejvyššího strážce ústavnosti ČR, V. Klause, vyhlásil v rozporu s platnou ústavou, že státní zastupitelství je podřízeno ministerstvu spravedlnosti. PREZIDENT K TOMU MLČEL, což je alarmující, protože s tím zřejmě souhlasí!

Z ústavy ale státní zastupitelství MS ČR přímo podřízeno není, což je vyjádřeno mj. tím, že nejvyššího státního zástupce ministr spravedlnosti nejmenuje a bez jeho návrhu nemůže ani o své vůli jmenovat VRCHNÍHO STÁTNÍHO ZÁSTUPCE - PROČEŽ DNES HROZÍ ČELNÝ STŘET pánů BLAŽKA a ZEMANA.

K. Drobková 12.7.2012 7:04

:-))

 Na celém článečku advokáta Altnera, který prohrál snad všechno na co sáhl, je zajímavé pouze to, že se dokáže najít vůbec někdo, kdo mu ty jeho smyšlenky a bláboly, vůbec otiskne. Někdy to vypadá, jako když je píše z pavilonu B, pokoj č.8, lůžko 3.

H. Grúbr 12.7.2012 6:29

Jó, tak tohle jsem tu už na jedné z předešlých

diskusí psal. Lapidárně se to dá shrnout asi takhle. Otázka zní, jsou oni blbí, nebo najatí? Pan Altner říká, že najatí, já říkám že blbí - respektive zblblí, opilí mocí a pocitem nadřazenosti a představou, že si mohou dělat co jen chtějí. Faktem zůstává, že výsledkem je návrat nespokojených voličů do lůna rodné KSČ(M). No, jestli to takhle chtěli, tak už se jim to skoro povedlo.

P. Pavlovský 12.7.2012 3:57

Cožpak není Mazánek ppodřízen

dozorujícímu státnímu zástupci? Tyhle věci by měl snad ohlídat především on, ne?

L. Handzel 12.7.2012 3:36

???

Na netu se vyskytovala figurka, která se podepisovala Zkopaný. Snad z Olomouce. Asi změnil jméno, obor i město. :)

I. Malypetr 12.7.2012 0:31

no...

No,to je ono,kde jste byl když to vypuklo?Spousta diskutérů by byla ušetřena změny názoru.Tedy,ti ortodoxní vám to daj pěkně sežrat hned pode mnou.Ale já si půjdu lehnout s myšlénkou,že nejsem úplně takový hovado(v mém oku samozřejmě,ale kocour taky kejve že ne)Dík.