19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

PRÁVO: Vondrův promoprůšvih

Dlouho očekávaný verdikt policie v kauze ProMoPro přišel mezi koncem silné vládní krize, naštváním na Věci veřejné, zvýšením všemožných daní a verdiktem nad Vítem Bártou a Jaroslavem Škárkou. Ačkoli vyšetřovatelé odhalili, že se při ozvučení českého předsednictví EU ukradlo mnohem víc, než se dosud tušilo, a obvinili několik lidí, Vondra se tváří, jako by se nic nedělo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Mlich 29.4.2012 8:01

Promopro není nic!

Těch pár miliónů není nic proti 350 miliardám, na darování kterých se Vondra podílel tento týden hlasováním za ESM. Když se důchodcům vezmou 2 miliardy, mluví se o tom celé týdny, ale když se z rozpočtu daruje 350 miliard německým bankéřům na nové mercedesy, to nikoho netankuje, takoví jsou dnes lidi zváštní...

J. Urban 28.4.2012 23:30

Vondra je správný odéestapák.

A nečekejte, že se někdy někde najde faktura s jeho podpisem nebo příkaz či pokyn. Tak blbí modráčci nejsou, to by se možná stalo nějaké pitomé oranžádě. Křivá huba, křivá páteř - jeho curwení nevyjímaje.

A. Reček 28.4.2012 17:59

To jsem si nemyslel

že se časem přišlo na tolik pijavic ssajících státní peníze v té době. Věřím, že média budou tomu věnovat nadále pozornost.  A to je jen jedna kauza. O některých podobných se ani třeba neví.

V. Kain 28.4.2012 18:57

Re: To jsem si nemyslel

Co byste čekali od té nařvané arogantní huby s prasečíma očima? Pro ně nějakých 200-400 milionů nejsou přeci žádné peníze.Opozice to je to samé.Jeden větší gauner než druhý.Jediná šance je tu bandu která se dneska válí v poslaneckých lavicích příště nevolit.Žádný z těch loupežníků není za katrem i když by si to mnozí zasloužili.Proto ta nemorální sebranka si zase ponechala doživotní imunitu.Vša oni moc dobře vědí proč.Dluh neustále stoupá kdy se ho podaří zastavit? A kdy začne klesat?Až budou všichni velkozloději za mřížemi a jejich majetky půjdou na umoření dluhu.Stejně je to jenom a jenom jejich práce,že dlužíme kam se podíváme.Je vůbec možné,že se Hušákův příjem pohyboval 60 milionů za rok? To nám chtějí namluvit,že jeho příjem je legální?Tento dobytek by ve státě kde fungují zákony z kriminálu už nevylez.

V. Váňa 28.4.2012 20:55

Re: To jsem si nemyslel

Celkem mi mluvíte z duše. Máte pravdu i v tom, že Hušák nemohl vyprodukovat práci za 60 mil Kč ročně. Jenže nevím přesně, jestli tím viníkem je on. Někdo mu takovou pracovní smlouvu schválil, event. podepsal.

Měli by se podívat na představitele jednotlivých sportovních organizací - akcionářů. Řekl bych, že jim z těch 60 mil ledacos zůstalo za nehty.

J. Šimek 28.4.2012 23:16

Re: To jsem si nemyslel

K Vašem názoru, se kterým v podstatě souhlasím, mám ale zásadní připomínku. Zloději zdaleka nejsou jen v parlamentu, senátu a ve vládě. Dle mého odhadu podstatně větší peníze mizí ve státní správě a samosprávě, na úrovni krajů a obcí. Nejsou to třeba tak obří částky v jednotlivých případech, ale zase jsou jich tisíce. Ty "tupé škrty" vlády, dle mého názoru, posunuly rozkrádání a odírání státu do daleko anonymnější části penězotoků státu, než je vláda nebo ministerstva. To bude tvrdší oříšek, než jen vyházet ministry, poslance a senátory.