24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

PRÁVO: Vítejte v politicko-právním Kocourkově!

Dne 2. 4. 2015 uplynulo 12 let od chvíle, kdy poslanecká sněmovna, respektive vládní koalice ČSSD, KDU-ČSL a US-DEU pod vedením Vladimíra Špidly v přímém televizním přenosu České televize slavně odvolala Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 5.4.2015 9:05

S obsahem článku zcela souhlasím

Záměrně prohraná 11 miliardová arbitráž (i pomocí státem dodaného svědka, který lživě svědčil proti zájmům státu) a jeho zásluhy na našem podřízení "Bruselu" byla m.j. důvodem za který byl pro jakoukoli politickou práci nekvalifikovaný "autista" Špidla odměněn korytem EU-komisaře a doživotně ekonomicky zajištěn.

M. Koutný 3.4.2015 19:51

Probůh,

oni za tu šaškárnu brali peníze????????????

Z. Rychlý 3.4.2015 12:20

Já Štěpánek

vám tu házím takové perly, a co vy ??? Sv..ně zas*aný !!

J. Slanina 3.4.2015 11:32

"Soudní spor vstupuje do třinácté sezóny."

Tak to už nejvyšší čas na nějakou tu amnestii, ne?

F. Kusák 3.4.2015 9:23

Je to takový

tunel "blanka" a pan Štěpánek má ještě tolik drzosti se veřejně obhajovat. Nejsem oprávněn a jistě ani schopen posoudit trestně právní odpovědnost rady za vzniklou škodu, ale politickou a morální odpovědnost jistě měla a tak se panu Štěpánkovi divím, že nám to připomíná. A ještě dodatek. Televize  Nova je pro mne příkladem média naprosto zbytečného a pokleslého. Plna násilí a škváru sahající s promyšleností na ty nejspodnější divákovy pudy. A za to jsme zaplatili, krom dalších prostředků, 11 mld Kč............

S. Donát 3.4.2015 13:38

Re: Je to takový

K tomu Vašemu dodatku - řekl bych, že je to věc názoru a vkusu. Pro Vás zbytečné, někdo na to třeba kouká. Nejsem žádný fanoušek Novy, ale i já si z jejich nabídky občas vyberu. Z jejich vlastní tvorby třeba Comeback, nebo Hospoda, odpočinkové a vtipné. A rozhodně to byl svěží závan, v době, kdy začínali. Možná by jiná TV na jejich místě volila jinou cestu, ale dost o tom pochybuji. Zaplnili místo na trhu a uspokojili poptávku...

P. Vaňura 3.4.2015 8:19

Ještě by to chtelo, pokud by autor mohl viníky vyjmenovat

a to ne viníky odvolané rady, ale zpackané arbitráže.

Takhle nemá vůbec cenu ten článek psát.

Pokud se zeptáte, kdo tak velký zájem na odstranění Železného, že na to vyhodil 11 miliard ze státní kasy, pak je to Pravda a láska, která celou tu podvodnou privatizaci kanálu ČT-1 DO ČESKÝCH RUKOU, S LAUDEREM V POZADÍ A ZADARMO původně způsobila. Tady je příčina maléru, Železný žádný zákon neporušil a Nova byla skutečně právně JEHO!!!!

Byli tu jiní kandidáti, kteří by NEPOTŘEBOVALI pochybné zapojení zahraničního subjektu, který neměl právo se na privatizaci podílet, neboť měli dost vlastního kapitálu !!!!!!

B. Rybák 5.4.2015 9:16

Re: Ještě by to chtelo, pokud by autor mohl viníky ...

Souhlasím s Vámi a pouze připomínám, že o vinících záměrně zpackané arbitráže psal pan Štěpánek ve svých předchozích článcích. Zapojení cizího kapitálu do TV působící na vlastním území by pokud vím nebylo např. v USA vůbec možné.

V. Plocek 3.4.2015 0:55

Vítejte v politicko-právním Kocourkově

Souhlas s autorem o Kocourkově, ale z jiného pohledu. Fascinuje mě jeho odvaha, po tom, co televizní rada předváděla a svoji pasivitou do dnes předvádí, soudit se o výnosy z "trafiky", protože za nic jiného radu nepovažuji. Ale člověk se musí starat, a pokud jde o peníze tak dvojnásob.