18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

PRÁVO: Utrpení mladého Ratha

David Rath trpí, dokonce jak sám říká, je přímo mučen. Tím, že s ním probíhá soud za jeho konání proti zákonu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Peřina 22.5.2015 21:27

Tak to je,

a tak to snad i bude.Tedy aspoň doufám.Srozumitelněji by to snad nepopsal ani Karel Čapek,nebo Ferdinand Peroutka.Jediný,kdo by tomu nerozuměl,by byl asi jen současný prezident M.Zeman.Díky autore.Ten příměr levice a pravic sedí,jako dětská prdelka na nočník.

M. Mýval 22.5.2015 18:13

měli jsme starostu

Ten říkal: když jsem u koryta, musím mlaskat potichu.

Rath u koryta mlaskal, krkal a p.děl.

M. Mýval 22.5.2015 18:03

to není spravedlnost

Babiše a další práskače soud očistil na základě svědectví komplice - řídícího důstojníka, proč si tedy Rath a Kott nemohou vypomoci stejně?

J. Růžička 22.5.2015 11:33

Co jiného čekat

od potomka estébáckého udavače, než zlodějiny, lži a podvody? Krást se nebál, z basy má panickou hrůzu. Při zlodějinách cítil se nedotknutelný a nepostižitelný. Je to zbabělec a křivák.

V. Kain 22.5.2015 12:12

Re: Co jiného čekat

Šéf lekářské komory,ministr,poslanec,hejtman= vystrašené i když vzdělané, zbabělé hovádko.

J. Peřina 22.5.2015 21:28

Re: Co jiného čekat

Navíc podporovaný svým tatíkem Rathem st.,aliaz Katem.

Š. Apolen 23.5.2015 0:25

Re: Co jiného čekat

Dalo by se úspěšně pochybovat i o Rathově vzdělání. Zatím se příliš jako vzdělaný člověk neprojevil.

J. Farda 22.5.2015 10:41

MUDr. Rath

Kristus proměnil v Káni Galilejské vodu ve víno, doktorovi se proměnilo víno v peníze. Kdybych byl věřící, řekl bych zázrak. Nyní doktor u soudu spíš předvádí zázračné obstrukce. Ještě by mohlo dojít na stigmata a epilepsii, je lékař odborník, ať je už ten špektákl kompletní.

J. Slanina 22.5.2015 11:08

Re: MUDr. Rath

MUDr.?????? Vy byste si od něho snad nechal přilepit náplast?

V. Kolman 22.5.2015 11:24

Re: MUDr. Rath

Předesílám, že mi doktor věd medicínských David Ráth NENÍ sympatický - spíš naopak!

Ale to ještě zdaleka neznamená, že nemůže být současně i dobrým doktorem. Tu náplast bych si od něj v případě nezbytnosti přilepit nechal :-))

M. Mýval 22.5.2015 18:10

souhlas

Měli jsme závodní doktorku, hrozně hodná paní. Přišel jsem k ní když neměla sestru. Asi deset minut jí trvalo, než mi nasadila tlakoměr. Pak zjistila, že mi propadla tetanovka a chtěla  to napravit. Přiznám se, že jsem zdrhl. I když jsem ji jistě zarmoutil, byla to moc hodná paní. Počkal jsem, až tam měla sestru - byla to děsná zrzavá kráva, ale injekci dát uměla.

J. Urban 22.5.2015 9:52

Rath byl skutečně výjimečný - výjimečně drzý, arogantní,

sprostý. Krade tam nahoře kde kdo, ani poledne nedrží, ale málokdo - nebo spíš nikdo - nebyl tak sebestředný, tak narcistický, jako tento bolševický bastard.

V. Kolman 22.5.2015 9:03

KDO SEJE VÍTR - SKLÍZÍ BOUŘI

Domnívám se, že by se našlo více politiků, kteří zneužili svého postavení ke zvýšení stavu svého konta.

      Na rozdíl od nich ale MUDr Rath stačil v průběhu času zesměšnit a pourážet neskutečně mnoho lidí kolem sebe - a to se neodpouští!

J. Slanina 22.5.2015 9:20

Re: KDO SEJE VÍTR - SKLÍZÍ BOUŘI

Milý pane. Krást a ještě všechny kolem sebe urážet, svědčí pouze o dvou věcech. Aroganci a částečné debilitě.

O. Zuckerová 22.5.2015 9:37

Re: KDO SEJE VÍTR - SKLÍZÍ BOUŘI

To, že "zesměšnil a pourážel" lidi kolem sebe, není to hlavní, protože tím nelze uškodit;není důvěryhodný a spíše jsou to pokusy o zesměšnění a urážení druhých. Horší pro něj je, že se předvedl v plné parádě. Je to jedinec zkamenělý ve své pubertě, s níž už nikdy nehne, zůstane navždycky nezralý a předvedl to "nezapomenutelným způsobem" široké veřejnosti. Jak se říká hezkým lidovým obrazem - nas...l si do bot.

Š. Apolen 24.5.2015 23:21

Re: KDO SEJE VÍTR - SKLÍZÍ BOUŘI

Jenže, pane Slanino, ona se z takového chování stává epidemie.

P. Čulík 22.5.2015 8:54

Ale co mu zbývá?

Dost lidí by s vědomím, že si odsedí 10 let místo hvězdné kariéry, propadlo skepsi a zabalilo to. On je zřejmě akční povaha, neumí nečinně sedět, když nemůže fungovat jako politik a hejtman a organizovat a přitom i krást, tak se vrhnul na válku s justicí vyžívá se v tom. Z praktického hlediska ztrácí čas, protože sedět půjde, to on ví, jestli si oddálí nástup trestu o pár let, tak o těch pár let bude starší, až ho pustí na svobodu. Teď mu je 50, to už se léta počítají a jestli ho pustí v 60 nebo 64, to už je znát.

Navíc jeho pokus s pádem z kola, to už je opravdu zoufalost. A ta léta, kdy je teď sice na svobodě, ale život to je stejně na prd, to si klidně může připočítat k trestu.

K. Janyška 22.5.2015 8:52

Doufám, že naše justice až tak pokleslá není, aby si s tím

pro mne rozeným obrzločincem a zlým člověkem neporadila... Dzp.

J. David 22.5.2015 10:18

Re: Doufám, že naše justice až tak pokleslá není, aby si s tím

Nu což, u pana doktora Ratha vždy "účel světil prostředky". Podle mne to byl vždy schopný pragmatik a rétor, ale vždy do vlastního "kapsáře". Jak od Bezruče o Maryčce a Magdonovi, který s rozbitou lebkou do příkopy spad... Pan doktor nám předvedl novou dramaturgii Magdona v novém divadelním pojetí, brka nenatáhl, ale částečná amnésie a psychosomatický vliv u soudu. Kouzelně propracované, užíval si nabyté přestávky mimo "tjurmu" pohybem a relaxací na bicyklu, a najednou "nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky" (tak by to asi hodnotila PČR), a do příkopy na hlavičku spad... Fabuluji, ale jak dojemné. Připouštím, že trauma "Ikarova pádu" mohlo objektivně zapřičinit u pana doktora jistou frustraci při šlapání do pedálů. Najednou nám tady "de facto", nikolivěk "de iure" bigamista, předvádí i kouzelnou dramaturgii na zdegenerované justiciáry. On totiž ví (je zkušený pragmatik), že převážná moc soudní (většina soudců jsou také "vykuci", výjímky potvrzují pravidlo), a bude kauzu "točit" ve smyslu "perpetum justiciaris debile", jak je u moci soudní v "české kotlině" (a neodvolatelných soudců) obvyklé. Ale fuj, asi jsem si pustil ve svém názoru "kušnu na špacír", raději se, coby starý ajťák, věnuji algoritmům, a ne politologii. Nějak mi to ale "přinesla slina na jazyk". Přeji pěkný weekend.

F. Navrátil 22.5.2015 18:49

Re: Doufám, že naše justice až tak pokleslá není, aby si s tím

Já se domnívám, že pan Rath má ještě nějaké vysoké karty v rukávu, které bude moci použít. Poked vezmeme v úvahu jeho nikoliv zanedbatelný majetek, který dokázal v poměrně krátké době nashromáždit, tak přece není možné, aby jeho blízcí straničtí spolubojovníci byli slepí. Miliony, které byly vynaloženy na předvolební boj nemohly být pouze od eráru, ale museli přispět i majetní sponzoři. Takže to co stačilo k pádu Nečasovy vlády může být pouza malý odvar drsné skutečnosti. To již mezi řádky svého brilantního projevu pan Rath naznačil ve sněmovně pod dohledem vězeňské stráže. ČSSD v současné době má dokonalý přehled a vliv ve všech vysokých funkcích nejenom policie, ale i justice. Takže spravedlivý verdikt sice lze očekávat, ale kdy k tomu dojde může být také pouze příjemnou hudbou daleké budoucnosti.

L. Hrušková 22.5.2015 7:14

Rath trpí?

Naopak! Pan doktor si náramně užívá pozornost médií a světla kamer. Utrpením pro něj by bylo kdyby zájem o něj pohasnul. Moc si přeji aby zprávy o něm zmizely až do konečného rozsudku.

F. Lesniak 22.5.2015 0:24

Je docela trapný pohled

na Ratha a jeho obstrukce. Nevím, čeho chce dosáhnout. Stejně tak, jako je trapný pohled na Nečase. Ten chudák je docela potrestaný svoji dominou.

P. Dvořák 22.5.2015 1:53

Re: Je docela trapný pohled

V případě Ratha bych ani tak neřekl trapné, neboť opravdu využívá všech možností, které grázlům dává náš přehumanizovaný právní řád.

V případě Nečase to je trapné zejména v okamžicích, kdy se na ulici okázale vede s tou svojí za ručičku jako nějaký puberťák. Asi aby dal všem na vědomí, že si ji nenechá ukrást. Když si potom člověk přečte, jakými výrazy ho častovala . . . no :-))

Politiku ovlivňují hlavně dva faktory: pohled do zaplněnosti peněženky a hladina testosteronu.

M. Vondráček 22.5.2015 10:31

Re: Je docela trapný pohled

Vy se svou ženou po ulici za ruku nechodíte ??

P. Zeman 22.5.2015 8:41

Re: Je docela trapný pohled

Nečasovi se však musí přičíst k dobru, že se aspoň nechová jak malá fňukna ;-)

P. Kmoníček 22.5.2015 16:07

Re: Je docela trapný pohled

Lesniak potvrdil to co říkáte v článku.Levičák nesmyslně poukazuje na Nečase,o kterém není v článku ani slovo.

J. Matoulek 22.5.2015 0:10

Rath se kroutí jako had.

A zatím se mu to docela daří.A ještě je spousta lidí,kteří mu věří.

J. Matoulek 22.5.2015 0:09

Rath se kroutí jako had.

F. Navrátil 22.5.2015 18:29

Re: Rath se kroutí jako had.

Zatím bych pana Ratha moc nepodceňoval. Podle mého názoru má v rukávu ještě další esa, která se nebude rozpakovat použít. Pokud budeme vycházet z výše majetku, který stačil nahromadit, tak asi není dost dobře možné, aby jeho vysoce postavení spolubojovníci, kteří museli vědět jak bohatne, s ním nespolupracovali. Ty miliony, které byly vynaloženy na předvolební kampaně nebyly pouze od eráru, ale i od spolehlivých a věrných "sponzorů". Toto mezi řádky již naznačil ve svém brilantním projevu ve sněmovně, kdy již delší dobu byl ve vazbě. ČSSD dnes dokonale ovládá a kontroluje všechna rozhodující vysoká místa jak v policii tak i v justici. To co stačilo na pád Nečasovy vlády, by mohl být pouze odvar toho, s čím může vyjet pan Rath. Takže očekávat brzké vynešení spravedlivého trestu může být pouze optimistickou nadějí daleké budoucnosti.