29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

PRÁVO: „Trafikanti“ a „drzá holka“

Obsah ústavní stížnosti Energetického regulačního úřadu (dále jen ERÚ) a jeho předsedkyně Aleny Vitáskové na postup orgánů činných v trestním řízení při zásahu v prostorách ERÚ (viz), kterou představil její autor Zdeněk Koudelka na tiskové konferenci dne 3. srpna 2015, mě přiměl ke srovnání postoje státního zastupitelství v kauze tzv. „trafikantů“ a v řízení proti Aleně Vitáskové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 10.8.2015 22:08

Je zřejmé

Je zřejmé, odkud vítr fouká. Elektrovoltaická lobby má obavy, aby Vitásková nezjistila pravdu o činnosti a podvodech lobby, kterou velmi podporují poslanci, kteří jsou jako šedé osoby příjemci fotovoltaických peněz.

L. Novák 10.8.2015 16:10

Perfektně napsáno!

Naprostý souhlas! Díky!

P. Lenc 10.8.2015 8:36

Také by mně

zajímalo, za čí prachy Ištvan a jeho partička kope.Ono to sice dřív nebo později vyjde najevo, ale škody, které tato skupina právních gengstrů napáchá budem pociťovat hodně dlouho.

J. Slanina 10.8.2015 8:09

Pan Jemelík....

... to sice rozebral velice pěkně, ale nedopustil se ani náznaku toho, který či kteří hajzlové měli zájem na tom paní Vitáskovou dehonestovat.

R. Sartori 10.8.2015 4:33

HON NA VITÁSKOVOU

... má zcela jiný důvod než puristický výklad pojmu "praxe v oboru" v souvislosti se jmenováním Vesecké.

Ostatně Veseckou si vzala k sobě Vitásková proto,že cítila,kterak se hledá pověstný klacek na psa.O to jde !!! Paradoxně se Vesecká stala oním klackem na psa,tedy záminkou pro něco úplně jiného.Prostě se našly nezdaněné kabelky !!!

_______________________________________

TENTO ZPŮSOB PROKURATURY- ZDÁ SE MI VÍCE NEŽ NEŠŤASTNÝM !!!

J. Jílek 10.8.2015 1:28

skutečně měl?

"Bradáčová vzala na sebe riziko neúspěchu u kárného soudu a podala kárnou žalobu na chomutovského okresního státního zástupce Ladislava Kosána, který podle jejího názoru měl podat stížnost proti rozhodnutí soudu o vyhovění žádosti odsouzeného"

stížnost je MIMOŘÁDNÝ OPRAVNÝ prostředek....a čím je mimořádný případ vězněného Nováka? Že to byl politik? Bradáčová musí prokázat nezákonnost, vadu řízení, zmatečnost řízení, nepřezkoumatelnost.

J. Jílek 10.8.2015 1:20

jestliže má Vesecká v merku právní agendu...

....pak o její praxi v oboru nemůže být sporu. Tak jako když právník potravinářské firmy přejde na práci u stavební firmy....

J. Mrázek 10.8.2015 11:17

To je na Ištvána moc ...

Tohle nepochopí nikdy....