29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

PRÁVO: Stát musí chránit všechny občany

Držitel českého cestovního pasu je pod ochranou České republiky. Všichni, jichž se to může týkat, se žádají, aby v případě potřeby poskytli držiteli tohoto pasu nezbytnou pomoc a ochranu podle mezinárodního práva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaňura 12.4.2017 19:33

Placení výkupného je podpora terorismu.

A stát nehnul prstem pro děti Michalákových.

R. Langer 12.4.2017 14:13

Re: Stát zaplatí

Hm, tak by se ti blbci rvali kvůli něčemu jinému, to není fanouškovstvím.

M. Malovec 12.4.2017 13:19

Re: Stát zaplatí

Směřuje to k tomu, že klub nebude, ale rváči budou, protože jdou za bojem ne za fotbalem

J. Tachovský 12.4.2017 11:22

Re: Stát zaplatí

Klub je za radeni fanousku odpovedny asi tak, ze kdyby nebyl, nebyli by ani fanousci.

J. Lukavsky 12.4.2017 11:16

Re: Stát zaplatí

Záchrana blbce/blbky se musí asi spustit hned, jinak by už nebylo co zachraňovat, ale stát by měl od příslušného blbce/blbky žádat poté úhradu nákladů se záchranou blbce/blbky spojenou. Pak ale musí např. ministerstvo zahraničí vydat jasný seznam zemí kam si každý jede jen a jen na vlastní triko.

No a výchova fotbalových fanoušků by se dala zařídit snadno tak, že pokud tito projeví svoji náklonnost svému klubu rozbíjením výloh či aut.... tak by se příští utkání tohoto klubu konalo na uzavřeném stadionu pro veřejnost, při opakování pak 2x, 3x.....

J. Sever 12.4.2017 11:13

Doma je těch potřebných stále dost, řekl bych.

Domnívám se, že by šlo promyslet způsob, jak takovou bezvýhradnou ochranu předem ROZUMNĚ (což může být u nás klíčový problém) omezit. Jestli dvě nevzdělané holky nutně musí cestovat za blíže nijak nespecifikovanými "zážitky" do zjevně nebezpečné zóny světa, výslovně definované např. v nějakém sdělení zamini, mělo by se jim vysvětlit, že tak činí z nějaké, přesně definované části (nebo zcela) na vlastní riziko. Pak si jeď.

Dodávám výslovně, že by šlo rozlišovat sebepotrhlejší, avšak opravdu studijní cesty, od "takňák tužeb" Pitomců Prostých. Co motivovalo ty dvě husičky, netuším a je mi to jedno. Jsem rád, že přežily. Ale za sebe bych se pokusil, aby těch záchranných akcí bylo méně. Doma je potřebných lidí dost.

M. Malovec 12.4.2017 9:47

Stát zaplatí

za záchranu jurodivých holek konvertujících k islámu, ale na léčení mnoha dětí neposkytne ani korunu, aby mohli občané sbírat víčka z petek. Neměla by se rovněž záchrana blbce konat ve chvíli, až se nasbírají víčka?

Jak je fotbalový klub odpovědný za řádění militantních fanoušků?

Vysvětlete mi to někdo, prosím.